Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
Sziasztok!
Most tervezek venni egy Mp3 lejátszót, az iaudio mellett döntöttem, viszont van 2 versenyző a mezőnyben.
Az U3 és I7 lenne az. A hangminőség és erősség is fontos szempont lenne, valamint van 1-2 lossles albumom, szóval valami jobbfajta füles sem ártana hozzá.
Az U3 ha jól tudom hangminőségben jobb az I7-nél, valamint könnyebb zsebbenkezelhetőség.
Milyen fülhalgatót ajánlatok hozzá, ami szépen szól, bedugós (melóhelyen nem díjazzák, ha feltünően hallgatok zenét ).
Valamint hol lehet beszerezni? -
szacsee
nagyúr
Uppsz az lemaradt, hogy ha nagyon nem jön ki a különbség pl flac és mp3 között U3-al hangos környezetben, akkor lehet I7 lesz a befutó, mivel 35K-ba kerül és hosszabb ideig bírja.
Háttérzaja mennyire zavaró, illetve melyiknek nagyobb és mikor jön elő?
Gondolom bármelyiket választom 1000x jobb egy alsó kategóriás teló mp3 minőségénél, valamint pl az öcsém 1000 éves Mercury lejátszójánál.. -
szacsee
nagyúr
válasz Seraph 16 #983 üzenetére
Köszi, bár már megrendeltem az Iaudio 7-est.
Holnap..ill ma meg is lesz, így nem kell rá várnom annyit és legalább fletóéknak is befizettem az ÁFÁ-t bár nem érdemlik meg.
U3 jobb, ez jött le nekem is, viszont mivel melóba menet, melóban és hazafelé is használnám (úton lehet múvira), ezért a hosszabb idieig bíró akksi a jobb+ zörömbölős melóhelyen nem biztos, hogy a különbséget meghallanám. Itthon meg úgyis a Hi-Fi-t hallgatom.
Első töltés hogy zajlik? USB, vagy hálózati töltő bedug és jó sokáig hadd menjen, vagy elötte le kell meríteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 3D nyomtatás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Pixelkeresés a hardverrengetegben
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest