Hirdetés

Aktív témák

• pgyuf

tag

válasz zsolti04 #2220 üzenetére

Én a soroksáriban és a székesfehérváriban érdeklődtem és félig meddig a budaörsiben is. És az első 2-ben elég határozottan kijelentették, hogy lesznek ezek is. Csak a szállítmány nem ért ide. Székesfehérvár egy kis ''pórfészek'' BP-hez képest. Itt bizony valszeg nem kapkodják el a 8 db-ot sem egyhamar.
    Az emberek töredékének mondanak csak valamit az olyan fontos paraméterek, mint processzor :(( . Így első az ár, ekkor már sokan át is lebbennek a core 2-ön. Mondjuk sokak szinte soha sem használják ki a dupla magos procik előnyeit, így nincs is szükségük ilyen extra teljesítményre.

Még azon gondolkodom, ha megjön végre esetleg már ez a fránya Core 2-es nx6310, akkor szolidan meg lehet e vesztegetni az eladót a vonal túlsó végén? Gondolok arra, hogy szívesen felajánlanék némi kis honoráriumot azon esetben, ha félre tenne nekem egy példányt az áhitott notebookból. Működik- e még ez az ''intézmény'', vagy várhatóan sértődötten lecsapják a telefont? Kinek van ebben tapasztalata? :U

Milyen világ az, ahol a legjobb rapper fehér (Eminem), a legjobb golfozó fekete (Woods) és a németek nem akarnak háborúzni (ők ugye ellenezték Irak lerohanását)?!

Aktív témák