Aktív témák
-
Angyal07
tag
Sziasztok!
HP renew gépekre, amik alapból 1 év garival vannak, lehet garancia kiterjesztést venni?
Ha igen, akkor milyen lehetőségek vannak és kb. mennyiért?
Ha valaki tudna vmi infot, vagy linket azt megköszönném. Ja és még annyit, hogy a garancia kiterjesztést az meddig kell megtenni a vásárlástól számítva. (Persze, csak ha lehet..)
Válaszotokat előre is köszönöm! -
chilli_
csendes tag
válasz Angyal07 #1101 üzenetére
a renew, remarketed gepekre igen, mivel azok jogilag az uj kategoriaban vannak. Ellenben az asis gepekkel, amikre ez mar nem igaz, igy arra csak az 1 ev van, nem lehet boviteni.
Hogy meddig lehet megvasarolni, azt nem tudom pontosan, de remelem nem mondok vele nagy hulyeseget, hogy nincs limit. Vagyis az 1 ev alap garin belul kell, nincs egyeb megszoritas. Mintha ez remlene valahonnan... -
Gh0sT
addikt
Meg tudja valaki mondani, hogy egy ilyen notinak a kijelzőjét hogyan lehet optimálisra bekalibrálni? Főleg a fényerővel és a színhűséggel kezdenek problémáim lenni. Van erre valamilyen program?
[Szerkesztve]Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.
-
Gabocca
csendes tag
Sziasztok!
Végigolvastam a topicot Eltartott egy darabig! Nx6110 használokhoz egy kérdésem lenne:
- hogy lehet végülis megoldani a hangerőszabályzást (win master-en kívül)?
Másik kérdés hogy hogy fogadják az esetleges renew-gépet a szervizben? Illetve szerviztapasztalatok(elsösorban notebookstore.hu).
Ja és nem naon kellene előtelepített win, ugyis linux lesz rajta, azt macerás leszedni? És ha leszedtem akkor utána saját win siman felmegy?Mennyire morci ha nem hagyom települni?
Eőre is köszi a segítséget!hoppá hoppá hopp hopp hopp
-
Gabocca
csendes tag
Jah és még valami:
Nx6125-höz képest ugye csöndesebb a 6110 és nem ventizik annyit?
Mennyire ''lassu'' ez az 1 IDE-channel-dolog?
Elöre is kösszi,de irjatok máááárhoppá hoppá hopp hopp hopp
-
pacorro
aktív tag
válasz Gabocca #1107 üzenetére
Mitől lenne csöndesebb?
Egyébként a 6125 is nagyon csendes, gyakorlatilag észre sem lehet venni a ventilátort."Helytelen a képeimet a valósághűség szempontjából megítélni, mert nem bizonyos dolgokat vagy lényeket ábrázolnak, hanem vonalakból, síkokból és színekből alkotott önálló organizmusok." - Ernst Ludwig Kirchner
-
micro
addikt
Nc6220-asba Samsung optikai meghajtót be lehet tenni?
Klaviatúra, képernyő, EGÉR!, meg az a doboz, tudod a gép LELKE..
-
pacorro
aktív tag
-
Eszleny
aktív tag
Kicsit fennebb Retropoint reklámozott optikai meghajtokat, azok biztos jók bele.
Az nc6220-asba 9mm-es meghajtó megy bele, ami valamivel vékonyabb mint a ''szokásos'' (12mm).
Ebben a gépben az a jó, hogy az optikai meghajtót úgy teheted be (veheted ki), hogy nem kell szétszedd a gépet. Így könnyű kiprobálni, hogy jó vagy sem. -
NCsabesz
csendes tag
A multibay slotból ki szabad húzni bekapcsolt állapotban is a meghajtót? El kell előtte távolítani szoftveresen, vagy elég csak kihúzni?
-
szilvaspet
tag
Üdv!
Sajnos újabban problémáim vannak 4 hónapos 6110-esemmel...
Az utóbbi napokban, minden előzetes figyelmeztetés nélkül kikapcsol a gép, mintha az akksiját venném ki hirtelen. Mindezt megcsinálja hálózati áramforrásra kötve is, de többnyire akkuval, teljesen kiszámíthatatlanul. A proci hőmérséklet nem lehet gond, lehet akár 40 fokos is, megcsinálja... És ezek után, a második vagy harmadik indításra indul el a win, elsőre kb 2 másodperc után kikapcsol.
A másik pedig, hogy hibernálás után képtelen normálisan visszatölteni a Win-t, sötét képernyő, csak kikapcs. gomb segít...
Lehetséges hogy a windows a szar (a hibernálásnál főleg), vagy valami más baj lesz?
Ha vkinek van tippje, megköszönném.
Peteke -
Gabocca
csendes tag
válasz szilvaspet #1119 üzenetére
Biztos ami biztos vidd szervízbe, olvastam valahol hogy alaplap+hdd csere volt az egyik srácnak, az is HP gép volt. Amugy ujonnan vetted ,vagy renew?
Hibernálásnál valszeg Win.
Üdv
[Szerkesztve]hoppá hoppá hopp hopp hopp
-
spety
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Bocsánat, ha már volt a kérdés, de nem találtam rá választ.
A kérdésem az, hogy adott a 3 éves garancia. Akkor a garancia lejárta előtt megvehető hozzá az újabb 2 év? Mert akkor elvileg ezzel a dologgal elég sokáig ingyen lehetne javítani. Sztem 2 évente megéri ezt a pénzt.
Egyébként meg már volt pozitív tapasztalatom a HP központi szervízével, de sztem gari lejárta után a javítás ára horror lehet... -
yash
senior tag
CSő tesók! Tulajdonosa lettem egy HP NC4400-nak, üdvözöljetek a HP-s csapatban Hajrá HPQ!
-
parandroid
félisten
Ahogy az előttem szóló is írta, van az eleve 3 év, van az 1+2 év, illetve van olyan modell, ahol nem bővíthető az 1 éves garancia (asis modellek). Sőt, utóbbi esetben maga a HP csak 3 hónap garanciát ad, az egy évet a forgalmazó vállalja, ami törvényi kötelezettsége Magyarországon.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
spety
csendes tag
válasz parandroid #1124 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszokat! Alapból nekem is csak 1 volt, de vásárláskor kértem a +2 évet, amit már most nem bántam meg.
-
ewokmadve
csendes tag
Hi mindekinek!
Most lettem fősulis és felfigyeltem az easynote lehetőségeire. Szerintetek ez egyáltalán megéri??
A másik az h egy HP notebookot néztem ki, mégpedig az nx6310-est. Ismeri ezt valaki???
* Free DOS operációs rendszer
* Intel Celeron M 410 (1.46Ghz/533 1M)processzor 256MB DDR RAM 60GB HDD
* 15 colos XGA kijelző
* DVD+/-RW, 56K Modem, 802.11 b/g
1 év garanciával:
bruttó 146.999 Ft
Megéri megvenni???
Azt olvastam h 10 hp közül 8 tönkremegy??
Ez lehetséges??
Najóó abbahagyom, elég mára ennyi kérdés..
Előre is kösz a válaszkat!!! -
ssage
csendes tag
-
ewokmadve
csendes tag
HI mindenkinek!!!
Köszi a válaszokat...
Még ha valaki tud valamit a prociról annak örülnék
Ez az M széria mennyire közelíti meg teljesítményben a centrinó sorozatot???
Ja, és miez a freeDos téma??? Ezt sem vágom
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
válasz ewokmadve #1130 üzenetére
Kezdjük az alapoktól, bár már annyiszor leírtuk.
Egy notebook akkor Centrino, ha
- Pentium M processzor,
- Intel alaplapi lapkészlet,
- Intel vezeték nélküli hálózati vezérlő
van benne.
A Celeron M processzor azért nem Pentium M, mert felezett a másodszintű gyorsítótára (2MB L2 cache helyett 1MB L2 cache), ami gyakorlati sebességcsökkenést ugyan nem eredményez, viszont jelentősen olcsóbbá teszi, ill. kimaradt belőle az Intel Enhanced SpeedStep TéEm Technology, aminek következtében nem képes a saját szorzóját állítgatni a terhelés függvényében, ami nem tesz jót az energiatakarékosságnak.
A FreeDos egy ingyenes operációs rendszer, amit azért adnak a géphez, hogy legyen hozzá valami, de nem használható semmire egyszerű diagnosztikai célokon felül. Gyakorlatilag neked kell gondoskodnod a számítógép operációs rendszeréről, nem adnak hozzá.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Gabocca
csendes tag
Sziasztok!
Kérdés: HP-ben milyen dvd-író van? Ha jól sejtem nincs gond a HP notebook-ok ODD-ivel,mert nem talalkoztam olyan hozzászólással,hogy vkinek rossz lenne, vagy valakinek volt gond?hoppá hoppá hopp hopp hopp
-
ssage
csendes tag
válasz Gabocca #1132 üzenetére
Az enyémben egy Matchita DVD+/-RW, kétrétegű ODD van. A pontos típusszámát nem tudom, de a Panasonic gyártja, szóval annyira rossz nem lehet.
Még nem használtam sokat, 4-5 DVD-t írtam vele. Szerintem kicsit lassú, nem tudom pontosan, de vagy a + os vagy a - os lemezeket csak 4x -es sebességgel tudja írni, ami azért egy kicsit lassú.HPnx6125 / AMD Turion64ML32 1.8ghz / 512DDR / X300 / 80GBHDD / 15'' SXGA+
-
yash
senior tag
Biztonság... kinek van olyan dolog a notijában, hogy embedded security chip? Mire jó? Fogalmam sincs mire lehetne használni. A titkositott virtuális lemezmeghajtóprogram már tiszta. De még mikre tudom használni? Meg a többi? Pliz, ha valaki rájött már, mi mire jó a gépében, rija már le, meg hogy mire használja! Hardvert, szoftvert, akármi jöhet! Tök értetlenül állok egy csomó funkció előtt! Köszi!
-
takos
tag
Sziasztok!
A következő lenne a problámám:
Vettem egy sony mp3 lejátszót, amit ha rá akarok illeszteni az Usb portra azt a hibát jelzi felém, hogy bár a készülék támogatj a 2.0-ás adatátvitelt, a notebook-om nem.
Mi lehet ennek az oka?
Hogyan orvosolhatnám?A vasam? Lenovo S400U, Intel Core i5-3337M,524HDD+24SSD, 8GB DDR3 1600MHZ
-
salieri.
őstag
Sziasztok ! VEnni akarok egy Hp Nx 6310 notit , mondjatok mar velemenyt a procijarol Celeron M 410 1,46 GHZ valamit a masik kerdes ezt ki tudom benne kesobb cserelni ? Milyen videokarival szerelik ezeket a notikat?
-
salieri.
őstag
ja es egy kerdes mivel intelbe nem vagyok otthon rosszabb ez a proci mint egy sempron 3100 as?
-
tgr
tag
sziasztok!
laptop vásárlása előtt állok, egy hp nx8220 ast néztem ki, esetleg egy fu-si amilio m1437g ami még esélyes, csak azt nem tudom, melyik a megbízhatóbb, mert 3-4 évig nem akarok bajlódni vele. eddig azt hallottam, a hp az megbízható, de jobb-e mint a fu-si??
tgr -
Gallapapa
tag
photohall-ban lehet kapni hpnx6325 típusú gépet.
turion x2 1600mhz, 512memo, 100winyo, 15xga, stb. sulinetre 259eFt
mit szóltok hozzá?
mert nekem naon bejön -
LeC
addikt
nem tudja vki hogy laptopnál hogyan kell cmos resetelni?
◄► !!! FIGYELEM !!! E-MAILT ÍRJ!!!! Nem tudok a privikre válaszolni!!!!!! ◄► ◄► [Eladó Hardverek: www.LeC23.atw.hu] ◄► TEL: [06-20/520-48-93] ◄►
-
bobsys
veterán
Sziasztok
A kezembe nyomtak egy Hp/Compaq nc6120 notit, hogy nézzem át. Milyen teszteket szoktak notikon lenyomni illetve milyen programokkal? (TFT-jét lecsekkolnám pl. )Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
Szpájki
tag
sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül: hp nx 6310hez mennyi egy magyar bill?
nem egy usb-s bill-re gondoltam..A srácokra nem hatnak a számítógépes játékok. Ha ránk hatott volna a PacMan akkor most sötét termekben tablettákat rágnánk, miközben elektronikus zene dübörög.
-
Dikk_RR 67
csendes tag
Sziasztok!
nekem lenne egy problémám:
van egy HP Compaq nx6310-es laptopom, és nem volt rajta Windows, csak Linux.
Akartam rá telepíteni, de a Win azt mondta, hogy nincs merevlemez...
formáztam teljesen a vinyóját a Disk sanitizer-rel, utána még egy partition magic-et is rá eresztettem, és azzal létrehoztam rajta egy NTFS partíciót, de még így is ugyanaz a helyzet...
Mi tévő legyek most?
Vagy ha már valaki feldobta ezt a topicot, akkor valaki adjon hozzá egy linket, mert lehet, hogy én voltam a vak és nem találtam... -
LeC
addikt
válasz Dikk_RR 67 #1147 üzenetére
létrehoztad a particiót és igy se látja?
Linux látta?
Milyen vinyó?◄► !!! FIGYELEM !!! E-MAILT ÍRJ!!!! Nem tudok a privikre válaszolni!!!!!! ◄► ◄► [Eladó Hardverek: www.LeC23.atw.hu] ◄► TEL: [06-20/520-48-93] ◄►
-
NCsabesz
csendes tag
Még sohasem használtam bluetoothos headsetet notebook-kal. Mennyire macerás a használata? Gondolok itt például arra, hogy mennyi ideig tart eljutni az üzemkész állapotig, ha éppen hív valaki?
-
batuz
csendes tag
válasz Dikk_RR 67 #1147 üzenetére
A partíció aktív?
Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- Eladó SurfacePro 5 gyári billentyűvel, rossz akksival!
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- ÚJ HP 250 G10 Intel i5 13.Gen 10 mag 16GB DDR4 512GB M2 Notebook garanciával!
- Asus X556 Notebook Full HD kijelző keret+billentyű +keret Alsó felső Burkolat +Hangszorók
- Ritkaság! Hp Elitebook 2170P I5 3427U HD graphics 4000 ...stb
- Lenovo Legion y520 / Nvidia Geforce GTX 1050ti / 7th gen I7 proci / 12 GB RAM
- Macbook PRO 16 M3 PRO CHIP! 18GB/512GB SSD silver 2025 március 25-ig Apple garancia! Akku 100%!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest