Új hozzászólás Aktív témák
-
ha8alpista
csendes tag
Helló !
Kérdésem.. a RefilParadise - oldalról rendet-e Walaky nyomtató utántöltőt... és mi a tapasztalat ? Üdv Pistahttp://mail.google.com/mail/?shva=1#inbox/13435f5e8fdd86e4
-
DiXoN008
tag
Sziasztok!
Megy tönkre Pavillion dv6-osomba lévő vinyó kezdi megadni magát, Hard Disk Sentinel szerint ~900 bad sectorom van, ami tartalék területre lett áthelyezve, de az utóbbi 1 hétben nőtt 200-zal. Már hívtam ügyfélszolgálatot ott mondták hogy a HP-s bios diagnosztikával nézzem meg, de az nem mondott hibát. Mondjuk ebben hétben egyszer nem indult el a gép hogy SMART hiba nézzem meg a diagnosztikát de utána PASSED volt minden teszt, meg el is indult rendesen utána.
Most újra felhívom őket, hogy ez mégsem lesz így jó és szeretném gariztatni, előfordulhat az, hogy visszahozzák, hogy nincs baja és még fizetnem is kell a háztól-házig szállítást is? -
pumukli23
senior tag
válasz ha8alpista #21902 üzenetére
...hát ez nem talált...
-
-
ha8alpista
csendes tag
Üdv!
"Döglesztő a humorotok" !
Kérdésem. ismét. a RefilParadise - oldalról rendet-e valaki nyomtató utántöltőt... és mi a tapasztalat ?
Üdv Pista -
szata.68
senior tag
válasz ha8alpista #21908 üzenetére
Pistikém ez notebook/laptop topic,nem nyomtató...
-
bAtt001
addikt
kicsit off mert nem laptop, de ez igazán meglepő [link]. nemrég volt logó váltás erre itt van megint modern az biztos inkább már futurisztikus
-
forceberg
veterán
Van 6db új Li-ion cellám. Érdemes kicserélni egy HP aksiban? NC széria 6 cellás az aksi.
Vagy újra is kell chippelni, vagy vmi más turpiszság van a dologban?
Pl. egy Nikon fényképező aksiban hiába cseréltem ki a két cellát, bekapcsolt a gép, de fotózni nem engedett.http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Blackdeath
aktív tag
hello!
nemrég szereztem egy dv4000-es paviliont (dv4337ea). sajnos elég darabosan hajlandó csak tölteni az akksit, most is egy hosszabbító ki-be kapcsolásával megy a dolog. kicsit unalmas így tölteni. még egy nagyobb teljesítményű gyári töltővel sem hajlandó folyamatosan.
akksicsere kellene? új utángyártottat szabad venni?
előre is thx!
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Blackdeath #21918 üzenetére
Én innen vettem az egyik HP laptopomba, gond nem volt vele [link]
vagy egy másik, olcsóbb szállítással: [link]
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
zoli03
őstag
Találtam egy használt 6910p-t, a tulajdonosa azt írta, van egy kicsi holtjátéka a zsanérnak, a kijelző felső élén nézve 6-7mm. Ez még belefér vagy inkább keressek másikat?
-
Kingfisher1
tag
Üdv!
Tegnap vettem egy HP notit, újat, Linux-szal. Van rajta egy fat32 recovery partíció: HP_TOOLBOX címkével a vinyó elején.
Ez mire való, miért fontos? vagy csak a hülyéknek való? vagy garanciát vesztek, ha letörlöm? stbstb?kösziköszi
-
Ace Ventura
addikt
téves
[ Szerkesztve ]
Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Z86
őstag
válasz Kingfisher1 #21923 üzenetére
A recoveryről újra tudod telepíteni a gépre a Linuxot, ha ez neked nem kell törölheted mindenféle következmény nélkül.
-
disy68
aktív tag
Üdv mindenki!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Vettem egy HP 630-as lapost, amiben található egy ATI HD 6370 M kártya. Windows7 telepítés után próbáltam felrakni a HP oldalán található drivert hozzá, ami működni is látszik, azonban win aero felületkor a kép csíkosodik pixelesedik, nem valami szép látvány, minimálisan aero nélkül is előfordul.
Próbáltam az amd oldaláról a legújabb mobility 6xxx szériához tartozó drivert ugyanaz az eredmény történt. Van egy automatikus felismeréses telepítés is, arra azt kapom nincs megfelelő hardver a gépben (lehet a mobil kártyákkal nem szimpatizál?).
Próbáltam 64, illetve 32 bites rendszeren is, azonos eredménnyel, kezd kicsit frusztrálni a dolog. Nem tudom a Directix-nek van-e köze a dologhoz az is volt a gépen.
Bármi ötletet szívesen veszek.
Kösz..
[ Szerkesztve ]
“Yeah, well, you know, that’s just, like, your opinion, man.” — The Dude
-
csokoládé13
tag
Sziasztok!
Van egy elég régi nx6325-ös laptopom, aminek a CD/DVD olvasója már jó ideje nem működik. Olvastam valahol, hogy az optikai meghajtót ki lehet cserélni HDD-re.
Ezt az én gépemen is meg tudnám valósítani? Ha igen hogyan?Előre is köszönöm segítségetek!
-
pumukli23
senior tag
válasz csokoládé13 #21928 üzenetére
Egy ilyet kell venned a gépbe, persze előtte nézz még szét, hol mennyibe kerül
-
tothir
tag
A Hp 630 és a pavilon között mi a különbség?
Külsőre nem sokat látni, anyaghasználatban azért van?
A lenovo G570 szintjét eléri valamelyik? -
disy68
aktív tag
válasz Camper2006 #21930 üzenetére
Nos, először is köszi a linket, telepítettem, ám magát a videokártya illesztőprogramot nem tartalmazta a telepítő, viszont ezután a hp oldaláról leszedett telepítővel csak azt felraktam és most úgy tűnik megszűnt a probléma.
Fura, fura ..“Yeah, well, you know, that’s just, like, your opinion, man.” — The Dude
-
disy68
aktív tag
válasz Kingfisher1 #21935 üzenetére
Úgy tűnik itt se lesz másképp sajnos.
“Yeah, well, you know, that’s just, like, your opinion, man.” — The Dude
-
veterán
Sziasztok!
A pavilion dv6 6001-en wifin meg lehet osztani a netet?
Köszi
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Etzel
aktív tag
Sziasztok!
Egy új dv6-os (6101eg) hez szeretnék bluetooth driver leszedni, de kapásból a hp oldalán van vagy 3 fajta
Véleményem szerint a 6110eh áll a legközelebb hozzá [Illesztőprogram - Hálózat] menüpontjából keresgélném a legmegfelelőbbet de passzolom. Valaki tudna segíteni ebben
Előre is köszönöm.
Üdv
-
Thusor
őstag
HP elitebook 2540p-hez honnan lehetne beszerezni beépítőkeretet amibe 1,8"-os SSD mehetne mSATA portra?
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
Thusor
őstag
válasz pumukli23 #21941 üzenetére
Én csak ezt találtam. Elméletileg ez jó lenne, de nem tudom, hogy Magyarországon kapható-e, vagy csak külföldről rendelve, erről az oldalról.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
pumukli23
senior tag
válasz Thusor #21942 üzenetére
Általában az ilyesmit itt a fórumon külföldről szokták rendelni (vagy mert olcsóbb, vagy mert itt nem lehet kapni.) Egyelőre csak thinkpadhez valót találtam..
-
visanci
csendes tag
Sziasztok!
Jelenleg egy HP 8710w notebookot használok, de lassan megérett a cserére. Teljesen elégedett vagyok vele (ezért szeretnék továbbra is HP-t), de a teljesítménye egyre gyakrabban kevés (akadozva mozgat terveket). Két típus érdekelne:
http://hardverapro.hu/apro/hp_pavilion_dv7-6100_brutal_gamer_notebook_uj_2_ev/hsz_1-50.html
http://hardverapro.hu/apro/hp_envy_17-2090el_high-end_fullhd_brutal_notebook/hsz_1-50.html
A gép munkavégzésre kell elsősorban CAD és Office, heti kb. 1 órát játszok CoD-dal. Egy ssd-t biztos hogy teszek bele, heti 6 napon keresztül, napi 10-11 órát használom.
Ti melyiket ajánlanátok, illetve van e valakinek jobb ötlete vagy tapasztalata?
Segítségeteket köszönöm.
-
pumukli23
senior tag
válasz bAtt001 #21945 üzenetére
egyetértek
szerintem a 8540p sem rossz vétel, bár igaz, hogy arrandale procis, lehet megérné várni 8560p-re, abban már sb csücsül (persze most is lehet kapni, de egyelőre igen drága).
Közben látom, hogy 17-es jöhet szóba, és adm kollega is hozzászólt. Vele is egyet kell h értsek
[ Szerkesztve ]
-
visanci
csendes tag
Sajnos nem én nyertem meg az ötös lottón a közel 2mrd forintot.... :-(
Az új gépre maximum br. 350e forintom van, ezek meg többszörösébe kerülnek. Valami megfizethetőbb esetleg? -
adm
őstag
válasz visanci #21948 üzenetére
egyébként változtak a munka szokásaid? pl nagyobbak vagy összetettebek lettek a tervek vagy több tervet/programot használsz egy időben?
az előbbire kevésbé, de az utóbbira viszont jó megoldás lehetne ha legalább 4gb-ra bővíted a ramot és megvennéd most az ssd-t.
(mivel ddr2 megy bele 8gb-ot már nem biztos hogy érdemes lenne venni újonnan ~40k-ért, de sata3-as vezérlőt még egy gépben sem láttam, úgyhogy a sata2-es ssd-t áttudod tenni a 60-as szériáig biztosan.)amíg nem fogsz egy megfelelő gépet találni, addig van egy kis esély hogy áthidalná a problémád. ha el "kell" költened a pénz év végéig akkor persze más a helyzet.
[ Szerkesztve ]
16core - 32thread - 64gb
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobb2
újonc
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Szeptemberben vettem egy laptopot. Hp 15s-fq5011nh.
Amióta bekapcsoltam a proci venti iszonyú hangos.
Amikor bekapcsolom a gépet hangja sincsen, mintha nem is lenne benne venti.
Majd amikor elkezdem használni, pl megnyitom az operát, a venti sebessége össze-vissza kezd változni. Van hogy kimaxolja magát egy pár percre, és utána visszamegy nullára. Elvittem megnézetni, a fickó frissítette a bioszt meg a drivereket és azt mondta hogy jó lesz, és hogy nem vesz rajta semmi furát észre. De amikor hazahoztam ugyanúgy megbolondult a venti pár perc után. Szinte semmi megterhelés alatt is hangos. Szerintem csak egy hibás hőmérséklet érzékelő lehet. Szerintetek mi lehet a baj?
Köszi.
Hirdetés
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest