Új hozzászólás Aktív témák
-
fabian.bence
csendes tag
Sziasztok!
Egy HP Pavilion DV6 1240 sh típusú laptopom van és az a hibajelenség jött elő, hogy megnyomom a főkapcsolót, felpörög a venti, és világítanak a gombok, viszont utána egyből le is kapcsol...mi lehet ennek az okozója?
üdv
-
mokus1
addikt
válasz fabian.bence #22752 üzenetére
Van rá garancia? Első körben nézd meg a memóriákat pattintsd ki pattintsd be rendesen ha több is van probáld ki egyesével.Ha van rá módod a cpu-t is meg kéne nézni de ettől nagyobb esély van az alaplap halálra.
-
Teodor52
senior tag
Annyi kérdésem lenne még, hogy nézegettem a notebookcheck oldalt és HP Pavilion g6-1201eh laptopban lévő hd6480-as kártyára nem találtam semmilyen leírást csak a 6480g-re ami viszont gyengébbnek tűnik a Intel HD Graphics 3000-nél!
Tudtok valami leírást linkelni a fentebb leírt laptop videokártyájához?Illetve még annyi, hogy a HP Pavilion g6-1201eh erősebb gép mint ez:http: //www.aqua.hu/samsung-series-3-300e-notebook-ezust-np300e5z-a03hu-167191.html
vagy ez: http://www.aqua.hu/asus-k53u-sx266d-notebook-sotet-barna-166737.html? -
mokus1
addikt
-
kutga
nagyúr
válasz Teodor52 #22761 üzenetére
Javítsatok ki ha tévedek, de az A6-3400 APU-ban lévő videókártya is integrált, a 6480g gondolom ennek a diszkrét változata, viszont a lista alapján ez erősebb mint a HD 3000.
Nem tűnnek erősebbnek ezek a gépek, a HP-nak ráadásul jobb a supportja, az Asus gépeket külföldön javítják.
MOD
Én ezt választanám az Intel HD 3000 helyett.[ Szerkesztve ]
Let the Zone take me if I am.
-
Teodor52
senior tag
Meggyőztetek!
Hp-ra esik a választás!
Köszönöm szépen a segítséget!
-
csƵ
addikt
Üdv!
Van egy Pavilion dv3-as típusú notim, amiben egy HD 6370M VGA van. Frissíteni akartam a drivert, de nem engedi az AMD honlapjáról letöltöttem feltelepíteni, csak azt, ami a HP honlapján található. Az viszont nem igazán friss.
Teendő? -
NEMO1968
őstag
BOCSI,mellényomtam,külön kérdés lenne
Sziasztok.
Van egy HP Pavilion DV 6 1220 SH laptopom.
Újratelepítés után találtam egy komplett driver csomagot.
Nagy meglepetésemre egy ilyen is volt köztük,BIOS!!!
Ha rákattintok,elindul mint egy telepítő.
Megmondom őszintén,nem mertem a NEXT-re kattintani.
Első kérdésem az lenne,mi ez?
WINDOWS alól tudnák BIOST frissíteni?
Másodszor érdemes ezzel foglalkozni?
Mivel lesz több a BIOS,vagy milyen hibát javítottak ezzel?
Nagyon fontos,vagy hagyjam a fenébe?
Szvsz nem véletlenül tették a driverek közé.
Amúgy a gép problémamentes,szal nem akarom azt javítani,ami nem romlott el.[ Szerkesztve ]
Az ember az időtől retteg, az idő a piramisoktól.
-
mario11
tag
Sziasztok
HP Compaq Business Notebook nx5000
Ez a régi darab tesz nálam jó szolgálatot.
Szeretném megtudni,hogy tudok-e képet varázsolni hagyományos tv-re rőla.
External monitor
S-Video
Ez a két kimenet van a kicsikén.
Köszönömmario11
-
zsolthee
senior tag
válasz NEMO1968 #22769 üzenetére
Igaza van pumuklinak: amíg nincs probléma a géppel, nem szoktuk a BIOS-t piszkálni.
A gyártó honlapján ha megkeresed a géphez tartozó BIOS csomagot, akkor
látni fogod a javítások előzményeit.(#22771) mario11 az external monitor az nálad a sima VGA (D-SUB) kimenet, igaz?
Ha igen, akkor mindkettővel tudsz kiadni képet. Bár a régebbi TV-ken inkább csak s-video van...ha van.[ Szerkesztve ]
-
pumukli23
senior tag
válasz mario11 #22771 üzenetére
Hagyományos tv-re az svideoval tudsz, attól függően mi van a tv-n.
Lehet kapni pl svideo-scart átalakítót, pár száz forintról indul az ára. -
mario11
tag
Köszönöm a választ.
Próbáltam s-videóval,de semmimario11
-
mario11
tag
Bocsi lehet a biosban lehet letiltva?
mario11
-
LaptopSystem
őstag
Sziasztok lenne nekem egy HP6910p laptopom
Van egy kis gond/furcsaság a laptoppal. A hűtése kicsit furcsa, mintha pulzálva forogna a ventilátor. Forog alapjáraton, aztán egy pillanatra megemeli a fordulatát, utána egyből vissza is csökken. Ahogy figyeltem, mintha akkor csinálná ezt, ha a hdd ír vagy olvas, de nem a hdd, hangosabb annál. Interneten nem találtam semmit róla, hogy lenne valakinek ilyen gondja vele. A BIOS-t frissítettem a legújabbra, hátha az a gond, de semmi nem változott. A ventilátorbeállításokat is kipróbáltam a BIOS-ban, egy XP-t is felraktam a Win7 helyett, de ugyanúgy csinálja.Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
spyduck
nagyúr
válasz LaptopSystem #22778 üzenetére
Hát nem kéne neki ilyet csinàlni... Gyankós a laphiba
-
spyduck
nagyúr
válasz LaptopSystem #22780 üzenetére
Azt hittem, h ezt már kizártad
-
csƵ
addikt
Van egy kis bug az akkumulátorral való működés közben. Nem azt írja ki, hogy mondjuk 3 óra van hátra, hanem azt, hogy 3 perc. Aztán egy óra múlva 1 perccel kevesebbet mutat. Mi lehet a baj?
-
sziku69
őstag
Sziasztok!
Tud valaki választ mondani arra, hogy mitől vannak a képernyőn világos foltok?
Kizárólag fehér háttérnél lehet őket látni. Illetve extra világos szürkénél, mivel a foltokat fehérnek lehet látni alatta. -
pumukli23
senior tag
-
pumukli23
senior tag
Állítsd vissza a rendszert egy héttel ezelőttre. A visszaállításnál meg tudod nézni azt is, milyen programokat tettél fel, esetleg milyen nagyobb win frissítések kerültek fel, ezekből talán ki lehet találni, mi okozta a hibát. Biztos ami biztos, a személyes dokumentumaid (dokuk, asztal, letöltések stb..) mentsd le.
[ Szerkesztve ]
-
zoli03
őstag
6910p-nek magnéziumváza van? Alul, a dokkoló csatlakozója mellett látni valamiféle szürke fémet, meg belül is. Az lenne az? Arra rájöttem, hogy a kijelző külső burkolata fémből van.
-
Monolith
tag
Pavilion dv6-6000 szériából mindegyiknek el vannak bénázva az illesztései, vagy csak én botlottam félresikerült példányba? Nem értem a fedlap-ház illesztést miért így kellett megoldani, hogy folyamatosan dörzsölje az ember csuklóját, ha kicsit is pontatlan.
-
adnoctum18
senior tag
Úgy néz ki szükségem lesz a szervizre.
A bal zsanér mellett elrepedt a kijelző kávája.
Elvileg ilyen, Next Business Day Onsite garanciám van.
Kijönnek vidékre is a gépért vagy csak Budapesten tudom igénybe venni ezt?
Hogy kell velük felvennem a kapcsolatot?---"I am not mad. I am interested in freedom. Good Luck, J. Morrison."---
-
pumukli23
senior tag
válasz adnoctum18 #22793 üzenetére
Elvileg oda mennek a gépért ahova szeretnéd.
Ha jól emlékszem, innen kell kiválasztanod a megfelelő számot. -
-
pumukli23
senior tag
válasz adnoctum18 #22795 üzenetére
Nincs vele tapasztalatom, de a Next Businnes Day garancia lényege, hogy a következő munkanapon már visszakapod a géped.
Vagy el se viszik.. A dellnél házhoz megy nbd esetén a szerviz, és valahogy megoldják, hogy működjön a géped. Készíts ki egy kávét és sütit, mire elfogy kész lesz a gép.
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
kell valakinek egy ilyen? PCMCIA, hibátlannak tűnik, de még kipróbálni se tudom, mert nincs picimacim.
I humbly and respectfully decline™
-
adnoctum18
senior tag
válasz pumukli23 #22796 üzenetére
Most visszaolvastam és azt hiszem az én gépemre nem Magyarországon aktiválták a care packet...ilyen esetben is elvégzik a javítást?
Volt valami kavar ezzel korábban ahogy látom.Igen, különben pontosan így képzelem el a dolgot ahogy írod!
Így kellene működnie.
Mindegy, hétfőn felhívom őket és kiderül.
Legalább kitisztítják a beporosodott kijelzőm is.[ Szerkesztve ]
---"I am not mad. I am interested in freedom. Good Luck, J. Morrison."---
-
pumukli23
senior tag
válasz adnoctum18 #22798 üzenetére
Ilyenkor nem tudom mivan.. mindenesetre a telefonban ne ezzel kezd
-
lbalog01
tag
Hello!
Most vettem egy HP 620-as laptopot. Win 7 volt gyárilag rajta de én XP-sítettem. A beépített mikrofonját viszont sehogyan sem tudom életre kelteni. Egyszerűen nem jelenik meg a hangeszközök között. A rendszereszközök/hang-, video résznélnél viszont van egy "media" nevű sor ahol sárga felkiáltó jel jelzi, hogy nincs telepítve valami. A hp honlapról már leszedtem az összes xp drivert de semmi. Valakinek ilyen laptoppal tapasztalat?
köszi
üdv***ROGER***
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobb2
újonc
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Szeptemberben vettem egy laptopot. Hp 15s-fq5011nh.
Amióta bekapcsoltam a proci venti iszonyú hangos.
Amikor bekapcsolom a gépet hangja sincsen, mintha nem is lenne benne venti.
Majd amikor elkezdem használni, pl megnyitom az operát, a venti sebessége össze-vissza kezd változni. Van hogy kimaxolja magát egy pár percre, és utána visszamegy nullára. Elvittem megnézetni, a fickó frissítette a bioszt meg a drivereket és azt mondta hogy jó lesz, és hogy nem vesz rajta semmi furát észre. De amikor hazahoztam ugyanúgy megbolondult a venti pár perc után. Szinte semmi megterhelés alatt is hangos. Szerintem csak egy hibás hőmérséklet érzékelő lehet. Szerintetek mi lehet a baj?
Köszi.
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Escape from Tarkov
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Androidos tablet topic
- Horgász topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- További aktív témák...
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest