- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
i-sti
senior tag
válasz BigBlackDog #55101 üzenetére
De ha jól tudom aláírásban lehet, szóval oda nyugodtan beírhatja, azért nem fog szólni Qru, de javítsatok ki ha tévedek.
Novum Forum Siculorum
-
Graphics
Jómunkásember
Ezt tudom. De megoldom, lokál topicban szetnezek.
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Zsombe
senior tag
Sziasztok!
Páromnak szeretnénk autót vásárolni és első generációs Jazz a kiszemelt. Találtunk is egy jónak tűnő példányt, Olaszországból behozott, 1.2-es, 1M Ft-ért. Ennyiért valóban lehet jót kapni? Illetve mik azok a gyenge pontok Jazznél, amikre mindenképpen figyelni kell vásárlásnál?
Köszönöm a segítséget!
''Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon és belehalni a röhögésbe.'' - Boris Vian
-
-cobra-
aktív tag
Sziasztok!
2.2CRDI Accordnál mire érdemes figyelni? A FB csoportban jobbára DPF panaszokat látok csak, ezen kívül más gond nem szokott lenni vele? A békéscsabai Hondánál gondolkozunk az alábbi példányon: [link]
Esetleg valaki ismeri? -
hdanesz
őstag
válasz tboy93 #55105 üzenetére
Viszont az olasz autóval együtt járhat az is, hogy akad rajta pár parkolási sérülés. Ismerve az olaszok parkolási módszereit. Ezek lehetnek látható vagy javított dolgok. (akár szakszerűen, akár kókányolva) Volt alkalmam mindent összevetve másfél hónapot Olaszországban töltenem és vezetnem is pár ezer km-t.
Kérjétek meg a kereskedőt hogy mérje körbe nektek a fényezést.
-
Zsombe
senior tag
-
Graphics
Jómunkásember
Az is törlődött..
Kiirtam alulra.
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Bpisti84
tag
Most már hivatalosan is csatlakoztam a fórumhoz
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Bpisti84 #55114 üzenetére
(#55114) Bpisti84
Gratulálok, jól néz ki az autó!
(#55122) tucsok.
"Szegeden lakom 8,2 városban, 90 nél 6,4.... 140 - nél 9.9 így alakul a fogyasztás."
Egyebek mellett ezért sem vettem hasonló autót (az enyém 140-nél 4 literrel kevesebbet eszik), sokat pályázom és nagyobb tempóval.
-
őstag
A mi használatunkba a tiszta városi szerintem 7 felett van a jazz-nél, de szokott menni vele feleségem Nyíregyháza környékére kb. havonta (nyáron többször, télen ritkább lesz). Autópályán 120-al termeli a benzint
Az scross nekem bevált, nagyon combos a motor és szuper az automata. És nem verem le az alját a budapesti akadálypályán Az egyetlen gondom a hangszigetelés és a hifi. Ha lesz kis időm és anyagilag is kiheverem a jazz vásárlást akkor ezt megoldom valami szakértővel rendesen, és utána teljesen pöpec lesz.
Mondjuk most hiányozna egy hét személyes verda, szívesebben mennék egy autóval külföldre mint kettővel... Kár hogy 2-3 éves távlatban nem látszik Grand vitara/scross (vagy lehetne az új crv nem cvt-s hanem hagyományos automata).
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Tom1939 #55130 üzenetére
Ez csak Bp és ugye az 1,2-es smallblock-os. Országúton elvan 4,5-4,7-ből ez is. Pályán azért 6,2-t bekér fix 130-nál.
18 centis a SX4 hasmagassága az már elég városban bőven, sőt... Ettől a Vitara is csak 0,5 centivel magasabb. Manuálissal néztem 4wd-vel én is... Most próbáltunk egy Vitara 4wd-t az tetszett csak belül picit puritán.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
-
Qru
MODERÁTOR
válasz BigBlackDog #55134 üzenetére
Bubu helyett kéne vmi család kompatibilisebb járgány. De egyelőre csak gondolatkísérlet, még rágódom rajta egy jó darabig.
Versenyben van a használt autós vonal is.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
tucsok.
senior tag
válasz #31733248 #55127 üzenetére
Mindenkinek más fontos... ÉN nem pályázók, munkába kerékpárral járok 4km.re...Eddig diesel kocsim volt kis fogyasztással.. Családdal nagy és biztonságos autó kellett, olyan ami nem megy tönkre és elférek benne, illetve 5 személynek gyerekulessel is vállalható. Láncos motor... örök élet, a fogyasztása meg nem érdekel csak példaként írtam.
"So say we all"
-
törölt tag
válasz tucsok. #55137 üzenetére
Tökéletesen megértem. Én Budapest külvárosából járok a Belvárosba dolgozni és egyre jobban rákapok a robogózásra, mert egyrészt élvezetes, másrészt sok időt spórolok vele, főleg ha a csúcsforgalmi időszakban kell valamiért jönnöm-mennem. Olyankor kocsival 20 kilométert egy óra alatt teszek meg, motorral 20-25 perc. Ontopic egyébként, egy új Honda SH300-ról van szó.
-
TaylorPro
addikt
Mit találtam. Ha nem lenne vám elgondolkodnék.
123USD-ért elküldik a párat. Ez a végösszeg. Most nézem hogy nem is FL!
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok! Egy izgalmas nyomozásban kérném segítségeteket.
Automata váltós Honda HR-V-t vennék. Mit gondoltok erről? https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/honda/hr-v/honda_hr-v_1_5_elegance_cvt-13199314
Honda márkaszervizben árulják, még kb. 8 hónap gyári garancia, Németországból hozták be, egy tulaja volt ott, 30.000 km van benne elvileg.
Ami nekem bűzlik: az OK lenne, ha vki magyar beviszi a kocsit és beszámíttatja egy szakszervizben, de normális, ha egy márkaszerviz kvázi nepperkedik és Németországból hoz be használt kocsikat?
5,8 millióért árulják... Mobile.de-n megnézve [link] ennek a kocsinak az ára reálisan kint 6-6,5 millió kellene legyen. Nem bűzlik ez szerintetek? Mobile.de-n a legeslegolcsóbb ilyen kocsi most kb. 5,8 millió -> plusz behozási költségek, regisztrációs adó, tehát akkor kb. 6,1 az ára, haszonnal mondjuk 6,4 millió forint... És ez jelenleg egész Németországban a legolcsóbb!
Megkérdeztem, ők hozták be, az ő nevükön van a kocsit, regisztrációs adót nekem nem kell már fizetnem...
Mit gondoltok a sztoriról? Nem gyanús? Mit lehetne tenni, kérdezni, vajon külföldi Honda szervizt megkeresni, ahol szervizelték? Vagy kérni, mutassák meg az eredeti szerződést, abban mi áll, milyen ár, milyen km?
Testvéremet egy vidéki nagyvárosi Honda szakszerviz verte át: használtan vett egy Jazz-t, majd utána kiderült, hogy az egész törve volt és átfestve... Be akarta perelni a szakszervizt, akitől vette, végül peren kívül adtak pár százezer kártérítést... Sose gondoltam volna, h ilyen megtörténhet, azt hittem, iylet csak mezei kereskedők végeznek...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz kalapacsolok #55145 üzenetére
Lehet vízkáros volt vagy jégkáros. Azokat nagyon árul alul tudják megvenni kint, itthon meg olcsón helyreállítják (kint drága a rezsióradíj) és mehet eladásra.
Ha átnézeted vmi hozzáértővel akkor nem feltétlenül rossz vétel. De nagyon a körmére kell nézni mert tényleg gyanúsan áron alul van hirdetve.
Illetve szoktak kamu autókat hirdetni vevőcsalogatóként. Elmész azt mondja már elvitték de nézd meg helyette ezt picit többért... Miközben az olcsón hirdetett autó soha nem is volt eladósorban.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz kalapacsolok #55147 üzenetére
Akkor egy alapos független helyet nézesd át, ha oké akkor vedd meg.
#nincsbennetarcsi
-
agabe
addikt
válasz kalapacsolok #55145 üzenetére
Mindenkeppen at kell vizsgaltatni ahogy Qru is irta, de ezen felul lehetett berauto is kint. Azokat baromi gyorsan cserelik, es viszonylag olcson adjak, csak olyat egyreszt nehez kifogni masreszt igazabol az rizikos, hogy mennyire hajtottak szet a berlok.
De ez is csak egy opcio lehet mas is, lehet semmi baja, es lehet problemas. Ezt mind csak egy hozzaerto szervizes alapos atvizsgalas utan tudja megmondani.[ Szerkesztve ]
-
TaylorPro
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest