- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Nem ez volt, mégis Castrol rémlik, de olyat se találok..
mod: ja, megtaláltam[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
nandow
aktív tag
Ha már 0w20-as olajról van szó, tudja valaki a gyári Honda 0w20 olaj specifikációját?
[ Szerkesztve ]
-
Jaffa75
őstag
Kedves Cartársak,
Ismét teljes felhasználók és tag lehetek ebben a topicban, mivel tegnap történt egy "kis" változás az otthoni gépparkban...
-
Jaffa75
őstag
válasz BigBlackDog #55708 üzenetére
és Tboy:
2007 év végi, hazai autó 2.2 dízel, manual 6-tal. 187k km van benne, a Szallerbecknél és Debrecenben lett Honda szalonban szervizelve. 10 ezrenként olajcserés volt, az utolsó 80ezret Berettyóújfalu-Bp távon futotta, ez sajnos látszik néhány kavicsnyomban is az elején (nem vészes). Executive felszereltségű, + gyári navis érintős kijelző van benne, azaz ennél több abban az időben nem volt bele kérhető. MIvel magyar, ezért van benne adaptív tempomat is (olaszokban nincs), marha jópofa dolog, pláne hogy 10 évvel ezelőtt milyen menő lehetett.
Reggel teletoltam OMV prémium gázolajjal, aztán besuhantam az M0-án (115), és kanyarogtam kicsit (6km -90-nel) - BC szerint 5,5... ha csal fél litert, akkor is patent!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz BigBlackDog #55708 üzenetére
Engem már vitt is egy tesztkört az új géppel. A panoráma tető nagyon tetszik benne.
#nincsbennetarcsi
-
Jaffa75
őstag
válasz BigBlackDog #55712 üzenetére
ne kürtöld világgá, ezzel megyek...
-
flegga92
senior tag
válasz Jaffa75 #55710 üzenetére
Barátomnak volt egy ugyan ilyen CR-V-je, imádni való kocsi. Adaptív tempomat tényleg baromi jó, autómata váltóval meg szinte el is felejthetnéd a pedálokat.
500e- km-rel adta el, kb semmire nem kellett költeni, 2x volt kettőstömegű cserélve, de mint tudjuk ez is kopó alkatrész. Ennek az ára kicsit húzós.
Különösebben soha nem volt kímélve, elég sokszor rúgták neki hidegen is, de azért nagyja részt melegen ment mert 7 év alatt máshogy nem jött volna össze ennyi km bele.
A nepper aki megvette, gusztustalan módon 180e-re tekerte vissza az órát, olyan jó állapotban volt, ebből majdnem lett egy kis per is... -
Jaffa75
őstag
válasz hülyegyerek #55723 üzenetére
-
i-sti
senior tag
Erről vagy ehhez hasonló termekről van tapasztalat?
Ezt az arat azért sokallom.Novum Forum Siculorum
-
yodamester10
őstag
-
őstag
Sziasztok,
Van valakinek tapasztalata nyolcadik generációs kombi Accord-al? Ugye sajna EU-nak nem készült, de azért láttam pár használtat. Mennyire megbízható a 2.0 150 hp benzines verzió? Mindenképp benzines verziókat nézegetek, mert a dízelt a rövid távokkal sajna sűrűn vinném szervizbe egyesek szerint... No meg az alkatrészek mennyire drágák ehhez a generációhoz?"The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
tboldi
nagyúr
válasz Csabex #55729 üzenetére
Tapasztalatom nincs, de abban biztos vagyok, hogy 8. generációs kombi (Tourer) volt az EU-ban.
Ha tényleg rövidtávokat mész, akkor jobb választás a benzines, a dízelek nem szeretik ezt a fajta felhasználási módot, főleg a részecskeszűrősök (a 8. generációs Accord az). A kétliteres benzinesekkel nem szokott gond lenni, inkább a 2,4-es a problémásabb. Az alkatrészárakat magad is megnézheted valamelyik webshopban, mint pl. a Kauffer vagy a Fékmester. Amúgy meg iszonyítás kérdése, valószínűleg drágábbak a cuccok, mint az én Honda Jazzemhez, de olcsóbbak is, mint mondjuk egy BMW 5er Touringhoz.
[ Szerkesztve ]
-
Jaffa75
őstag
válasz Csabex #55729 üzenetére
Csak 2.0 benzint, a 2.4-es nagyon gyakran az olajat is csipegeti...
Én is nézegettem, majdnem vettünk is belőle egy szedánt, de mocskos módon vissza volt tekerve... Simán letag(ha)adott 200e km-t ! Belülről nagyon kultúrált, igényes anyagokból van összerakva, szerintem jó választás, bár nem tudom hogy a kombi mennyivel lomhább...
-
i-sti
senior tag
Erről vélemény?
A "navigátornak" ez nagyon hiányzik az Audihoz képest.
[link]Novum Forum Siculorum
-
nagyúr
válasz yodamester10 #55734 üzenetére
Én csakis olyan navit vennék, ami android auto kombatibilis, hogy mehessen rajta a wazze
-
i-sti
senior tag
válasz yodamester10 #55734 üzenetére
Nem csak a navi miatt.
Zenét is könnyeben lehet választani, nem kell egyenként végig menni a listán.
Plusz DVD Player is egyben, plusz memória kártya hely isNovum Forum Siculorum
-
tboldi
nagyúr
Ahogy Qru írja, kell egy rendes telefon, pl. iPhone 8 Plus.
-------------------------------
Közben átvettem a csomagot. Tök jó, sokkal jobb, mint az előző BT-os biszbaszom. Nincs akkumulátor, amit töltögetni kell, nincs ki- és bekapcsológomb, egyszerűen csak be kell dugni, és kész. Ráadásul szebben is szól, mint a régi, mivel ismeri az AAC kodeket, amit az Apple használ.
Csak majd szereznem kell egy laposabb, 2 USB-s adaptert. [kép1], [kép2][ Szerkesztve ]
-
Jaffa75
őstag
Egy jó akksi okostelóba 3-10e Ft, de ez gyári. Az esetek 95%-ban csak telefonról hallgatok zenét, BT-on keresztül. Ha ez nem YT-ról megy, akkor alig meríti az akksit, ugye ott a folyamatos kijelzőhasználat az ami zabálná az akksit. Ha meg a telefonodban normálisabb DAC van, akkor szépen is szólhat! Én csak ezért nem vennék külön 2 dines fejegységet! A navik telefonra jobbak, mondom úgy, hogy a CRV-ben ott a gyári navis fej, de nem is szeretném használni... Ez a te döntésed, bárm elyik megoldást választod használd egészséggel!
-
Dan-szan
senior tag
Már ha itt járunk, a telefont használnám navinak ( Sygic ) és itt lehet a szélvédőre vetíteni illetve real utcaképre vetíteni. A szellőzőrácsra tegyem (ha igen mivel) vagy van valakinek jobb ötlete?
Nem válasz akart lenni.
[ Szerkesztve ]
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
tboldi
nagyúr
válasz Dan-szan #55743 üzenetére
Én a rácsos tartóra szavazok, mert úgy van hűtése a telefonnak, plusz nem takar ki semmit (amit pl. a szlovák rendőrök nem is díjaznak... vagyis de ). Nekem ilyenem van, a dög nehéz iPhone 8 Plus-t is simán megtartja.
-
Dan-szan
senior tag
válasz tboldi #55744 üzenetére
Kösz. Még valamilyen mágneses,öntapadóson is gondolkoztam,nem tudom hagyna e nyomot vagy hányszor bírná a le-feltételt,az biztos a rácsosnál nincs ilyen gond.
Úgy látom 2:0 a rácsosnak.
[ Szerkesztve ]
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
yodamester10
őstag
válasz Dan-szan #55743 üzenetére
Nekem ilyen van tökéletes és nem lesz foltos a szélvédő.Én sygic-ről váltottam wazzera mert az online és legtöbb esetben jelzi a sünöket de mellette megy a trafi hunter is.Így is van egy két eset mikor lopakodó sünnel futok össze
i-sti
Huawei mate 10 pro nálam Kaposvár-Poroszló és ott videó és fotózás -Kaposvár távon kb 200km volt még vissza mikor 26 százalék volt az aksiban a zene is arról ment meg a wazze+trafi,meg egy időben van kihangosítás is így azért sem fizetsz ha a füleden van vezetés közben a teló[ Szerkesztve ]
-
BlacKSouL
addikt
válasz yodamester10 #55747 üzenetére
A linkre kattintva nekem mackóruhába öltöztetett csecsemők, meg női kabátok mennek a háttérben, és regisztrációt kér
illetve
no persze ettől se a szélvédő lesz foltos[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest