- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
-
PROHARDVER!
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Dunlop Bluresponse csak egyféle van ugye? Úgy értem sok gumis webáruház csak Bluresponse-ként tünteti fel, némelyik viszont, és a hivatalos megnevezése is Sport Bluresponse. Egyetlen helyen a képen még mintázat-eltérést is láttam, de az lehet csak véletlen is. Dunlop honlapján is csak egyféle, Sport Br. van.
Illetve vannak gyári szerelésűek, mint pl. VW-é, amiknek a címkéje nem A/B, hanem B/B. Értelemszerűen az általános kell nekem tehát az elméletileg jobbik.Vagyis azt akarom kihozni, hogy ahol csak Br-ként van onnan is ugyanolyat kapnék mint a többitől.
[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
bbubby00
őstag
Persze, de csak egy új Skunk2Megapower hátsó dob 60k.
Viszont EZ, vagy esetleg EZ a rendszer már jobban megérheti. Sport kat van a kocsi alatt jelenleg.
Gyárit meg elraknám otthon a sufniba, ha bármi gubanc történik![ Szerkesztve ]
Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
BlacKSouL
addikt
válasz BlacKSouL #46401 üzenetére
Illetve kiegészítő kérdés:
Ezt a gumit ti még felraknátok? Az 1,6 mm-es TWI-je szerint még elmegy, de a vizes jelzője szerint már nem annyira.
Asszem 2013-as gyártású. Kissé már morog, búg, vagy hogy is mondjam. "Csapágykopás" szerű hangokat ad.Amúgy a gyári állapotú mintázata ilyen, szóval ha eszerint nézem már nem kéne erőltetni
[ Szerkesztve ]
-
martillo
tag
Ezt az oldalt milyen surun erdemes ellenorizni?
Kidobott egy vezetooldali legzsak tulnyomas miatti visszahivast/javitast nekem.
Szamit az, hogy melyik szervizt valasztom ilyen celbol?
Ha igen, akkor Pest-en melyiket ajanljatok?Koszi
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
Cirka 3 óra alatt sikerült kicserélni az izzókat.
Megjött a futár is, első blikkre jónak tűnnek a hangszórók, beépítés után kiderül, hogy működnek-e.De előbb ebéd!
-
yodamester10
őstag
Fékbetéttel kapcsolatban segítség kellene.A hátsókról lenne szó,ami első körben bosch lett volna de nem olyan a befogatása sajna.Gyári horror áron van.Ki mit ajánl?Bremboból sajna nincs.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz BlacKSouL #46403 üzenetére
Nem, ez vizen olyan lesz mintha korcsolyáznál. Kuka.
mod:
Igen, csak egyféle van belőle (kivéve a gyártói LRR verzió). Nemmidnen webshop rak ki valós képet a gumikohoz meg néhol nem írják ki a sport előtagot.
bbubby00: Akkor a sima Skunk jó lesz.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Jaffa75
őstag
elmentem ma a gumishoz, hogy feldobálja a Type-S felniket.. Patentul le voltak tisztítva, rákészültem a dologra.
Nem megy fel , mert ha a fékbetét csere meglesz bele fog érni a nyeregbe a felni ... persze a Type-S felni ET 55, nekem ET 50 fér fel...
Dobálhatom fel a CRX fórumba, meg a jófogásra...
-
Kobe
veterán
válasz yodamester10 #46406 üzenetére
Oooo....eddig nem az volt, hogy a gyari az kb a legolcsobb?
-
tboldi
nagyúr
válasz tboldi #46405 üzenetére
Na, a hangszórók is bent vannak és szólnak is. Szuper!
Az ablakletekerőkkel ugyan el kellett ugranom egy autóvillamossági szerelőhöz, mert itthon sehogyan se tudtam leszedni. A szerelőnek meg csak úgy 20 perc volt összesen (ebből 5 a szerszámok keresése), és mivel van egy közös ismerősünk, nem is kért érte semmit. Az ajtópanel leszedését és a hangszórók bepattintását már én csináltam.+ egy kis extrára is sort kerítettem. Ez az ábra alapján csináltam egy AUX kábelt, így most már nem kell CD-t írogatnom.
-
tboldi
nagyúr
Igen. A hangszóró lyuka (de hülyén hangzik ) le van takarva egy odaragasztott habszivacslappal. A kábel - csatlakozóval együtt, plug & play - ennek a lapnak a belső felére van ragasztva.
Én is néztem bontott csatit, de csak a német eBay-en találtam, kábel nélkül, és szállítással együtt 10-12k lenne. Annyit meg nem ér.
[ Szerkesztve ]
-
demars
addikt
válasz martillo #46404 üzenetére
Besz@rás srácok!
Pár hete volt téma az a légzsákos visszahívás, talán BlacKSouL írta, hogy most már a miénk is bele került ( 2008 sedan), most ütöttem be az alváz számot gyorsan, kidobta:Visszahívást, illetve frissítés rendeltünk a járművére vonatkozólag:
Elso utasoldali legzsak tulnyomas
Elso vezetooldali legzsak tulnyomas
Kérjük, nyomtassa ki ezt az oldalt és egyeztessen időpontot Honda-márkakereskedőjével, hogy elvégezhessük az ingyenes javításokat, illetve frissítéseket.
Na most én is mehetek a győri honda szalonba!
Még úgy se voltam ottAz áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
-
demars
addikt
válasz tboldi #46418 üzenetére
Ezt sajna nem tudom. Még nem vettem ki. Nézegettem ebay-en navis rádiót amin van usb csati is, de 3 féle csatival találtam és mivel nem szedtem ki (nem egyszerű) így hanyagoltam.
De ha így megoldható lehet alánézek. Öcsém úgy is vett ilyen okos telefonra köthető kamerát, 1,5 m-es vezetékkel, majd jól kipróbáljuk ér e valamitAz áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
BlacKSouL
addikt
-
zolynet
veterán
válasz yodamester10 #46406 üzenetére
Hátra jó az Ate, vagy egy fekete/zöld ebc. Nem tudom árban mekkor a difi.
Civic brake upgrade 262->282
Kíváncsi leszek mennyit hoz a konyhára.Meg ugye ott van még a zsír új Toyo R888R gummaszett.
Aprilis 25 Hungaroring!
Life is too short to stay stock!
-
zolynet
veterán
válasz bbubby00 #46423 üzenetére
Minőségre jónak tűnik a tácsa, majd meglátjuk a meleget/hőt hogy bírja. Utána olvasgattam, sokan használják pályanapokra, rallyra UK-ban ds2500/sárga ebc kombinációban.
Direkt nem akartam most fúrtat, elég csak a mart, elvezeti az a hőt.Qru: lehet, az ingyenes
Jaffa75: azt nagyon meg kell nézni hogy mekkora fér el ... meg hogy a kisebb téli felni is ráfér-e!
Tárcsa szállítással (UK) 38k
Betét: 45k ... de ez lehetett volna 39k is, kicsit elhamarkodtam a vételtLife is too short to stay stock!
-
bbubby00
őstag
válasz zolynet #46428 üzenetére
Csak fúrtat néztem, nem pedig lyuggatottat!
Nekem is 22volt asszem az EK9 nyereg, lehet ugyan attól a sráctól vettük
Bár mi a fényezését home made fogjuk kivitelezni.
Nekem a tárcsából magas széntartalmú ATE 282 lett Ferodo DS2000 betéttel, colos munkahengerrel + nagyobb fékrásegítővel, fém fékcső Motul RBF 660 versenyfékfolyadékkal. 10nap és kiderül milyen lesz a konfig!
++++++
Másik: "Eco" üzemmódban 7,5volt a fogyim budapest-békéscsaba-budapest útvonalon, város+országúti használatban. Kicsit soknak tartom, annó a 6gen vti-vel 6literrel megjártam ugyan ezt.
Bár ott gyári progi volt, sztem nem ártana vagy visszatenni a gyári chipet, vagy újra progiztatni a jelenlegit.[ Szerkesztve ]
Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
zolynet
veterán
válasz bbubby00 #46429 üzenetére
Nem hiszem, hogy ugyanattól vettük, mert Te magyar sráctól vetted, én angoltól.
Jó konfig az is. Én első körben a colos főfékhengert kihagyom, az csak az adagolást segíti, én meg pályanapokon nem adagolom hanem letalpalom a fékpedált.Life is too short to stay stock!
-
demars
addikt
válasz demars #46414 üzenetére
Hívtam a győri hondát, ma nincs szerviz, hétfőn ismét keresem őket adat egyeztetés miatt. Felviszik a rendszerbe, ellenőrzik megrendelik a cuccokat és majd értesítenek mikor mehetek. Azt mondta a mókus kb egy órás meló, szóval meg tudom várni.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
-
tboldi
nagyúr
sunny84!
Ha te jöttél velem szembe és villantottál a Királyhidai úton, akkor Üdv! Későn kapcsoltam.
-
yodamester10
őstag
Vásárolt már valaki közületek hátsó porvédőt/lemez/ a tárcsa mögé?Hol lehet ilyet újonnan vásárolni?
-
Bandi18
tag
Sziasztok
Ma vettem észre a jobb hátsó kipufogón van egy szabályos lyuk, nyílás ki minek nevezi
Ez normális ?
8gen civic 1.8 benzin 2008-as
-
BlacKSouL
addikt
válasz yodamester10 #46435 üzenetére
Haaat. Az egy kisse maceras mert gyakorlatilag a csapagyra van szegecselve. Elol legalabbis nem bonthato egyseget kepez. A hatsora nem emlekszem kristalytisztan.
-
BlacKSouL
addikt
válasz yodamester10 #46439 üzenetére
De ha jol emlekszem teljes zárt kör. Vagyis nem tudod leszedni, hiaba csavarozod le. Csak az agyon keresztül lehetne, de ahhoz a csapagyat meg nem erdemes szetszedni.
Na meg is van. Ez a hátsó nekem, ez meg az első. Utóbbinál látszik, hogy teljesen zárt a sárvédő lemez belső része, vagyis nem lehet lehúzni egyik irányba sem.
[ Szerkesztve ]
-
Jaffa75
őstag
Elvitte ma egy Hondás márkatárs a Type-S felniket... Ha vki tud 8genre való (5x114,3, ET50, 16 v 17 collos) aluszettet gumival, dobjon rám egy privit!
-
Kobe
veterán
válasz PartyNewl #46442 üzenetére
Szinkod max tajekoztato jellegu. Normalisabb fenyezo bemeri eloszor az elemrol a szint,es azt keveri ki. Gyari szin az idomulasaval fakul, kiszijja a nap, adott heten eppen X helyett Y beszallito festeket hasznaltak a gyarban,stb stb
Ha csak egy felnit akarsz fujatni, inkabb vidd el es meresd be a szint a masikrol,hogy passzoljon hozza. Ha mind a negyet, akkor mindrgy
-
hülyegyerek
addikt
8.gen Civic hátsó híd szilentcserére sikerült valakinek megoldást találni ? Eléggé időszerű lenne.
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
Jaffa75
őstag
válasz hülyegyerek #46444 üzenetére
Kornélt keresd, ő tavaly végigjárta a dolgot! Márha UFO, és nem szedán...
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok,
3 év gondatlan használat után a bal első ablakemelő kapcsolóm megadta magát a HR-V-ben.
Mit gondoltok, honnan lehetne szerezni ilyen kapcsolót? (Komplett panelt ha egy mód van rá nem vennék..)
A gép ugye egy Honda HR-V 2005, 5 ajtós. A kapcsoló működése, hogy középen van a "nulla" állása, 1-et előre, 1-et hátra tolva csak addig emel míg abban a pozícióban van a kapcsoló, a 2. fokozatban előre vagy hátra húzva pedig automatán, ütközésig le illetve felviszi az ablakot.
Kivettem, multiméterrel kimértem, felfelé mindkét állása működik, de lefelé tolva sajnos nem jelzett életjelet a multiméter.
A kapcsolóra ez van ráírva: 2164 D28-1
3 fotó: 01, 02, 03Próbáltam google-zni de semmi, illetve írtam kb. 5-6 "mikorkapcsoló" google találatos cégnek, de senki nem tud ilyet adni..
Mit lehetne még bepróbálni?
Kösz!
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Qru
MODERÁTOR
-
tboldi
nagyúr
válasz runner 125 #46446 üzenetére
Bontó? Bár lehet, hogy csak egyben adnák a panelt, meg kell kérdezni.
-
Jaffa75
őstag
esetleg zse a crx-fórumon (bajai bontó)... Ha a Kabai úton vagy Budaörsön van a bontóban, akkor az elhozatalban tudok segíteni!
-
BigBlackDog
veterán
A beszerzésre nincs különösebb ötletem (a bontón kívül), de esetleg kontaktspray-vel megpróbálhatod megfújkálni (én WD40-el kezeltem már többször is mikrókapcsolókat sikerrel). Ne fürdesd meg benne, csak egy csöpp kell, hogy beszivárogjon, aztán meg szoktam járatni végállástól végállásig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest