- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Androidos tablet topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbubby00
őstag
válasz Peter.70 #45550 üzenetére
Mivel van a hideg üzemmódja, nemhiszem, de én adok neki egy este melegedést, hisz bő 3 hete kint fagyoskodik az autóban. Szvsz ártani nem árok neki, hogyha hagyom kicsit melegedni, kocsit úgysem használom ebben a ramaty időben.
kieg: Most utánaolvastam:
A névleges kapacitás adatait általában 20 vagy 25 Celsius fokra adják meg.
0 Celsius fokon kb 80% az akkumulátor kapacitásának
-10 fokon kb 70%
-20 fokon kb 60%
Így szvsz mindenképp jót tesz neki, ha szobahőmérsékleten próbálom feltölteni[ Szerkesztve ]
Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
Buster17
addikt
Most a jó sós utak után hogy érdemes mosni az alvázat? Beállni egy autómosóba amiben van alváz mosás is vagy van más módszer is?
-
demars
addikt
válasz Tsebacsi #45531 üzenetére
Enyém sem. Remélem pontos az adatbázisuk!
Más: sós lé téma. Szerintem is elég, ha kézi mosóban alá veret az ember. Bár ahhoz illik letérdelni. Ha valaki nem szeretne, irány egy mosó.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
Buster17
addikt
Számomra a mai nap nem volt túl szerencsés...
Hazafele az M0-on szakadó hóban 2 méterre alig láttam és telibe találtam egy 10 cm mély kátyút.
Lökhárító is leért, szépen lehorzsolta az alját és a kocsit megdobta.
Nem mentem gyorsan, de olyan hirtelen bukkant fel hogy már késő volt korrigálniVigyem el azért szerelőhöz, hogy ránézzen a kocsira? Mik mehetnek szét ilyenkor?
[ Szerkesztve ]
-
Buster17
addikt
válasz z123456789 #45564 üzenetére
9gen kuvik. bal oldala kapott
Ránézésre a gumi meg a felni épp.
-
JoolsNOS
veterán
válasz demars #45568 üzenetére
Melóból mentem el más miatt, úgyhogy csak közbeiktattam ezt a gyors mosást, de amúgy se lett volna értelme, mert ilyen időben a fekete autó 1 perc alatt koszos.
Ma van egy éve nálam az autó: 13270 futott km 6,03as átlagfogyasztással
[ Szerkesztve ]
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
csabi94
őstag
Sziasztok! 8. gen ufó Civicbe hol érdemes gumiszőnyeget venni? Gondolom, hogy valamilyen Honda megoldás is van erre, aranyáron. Vagy bemegyek egy egyszerű autós boltba, és veszek egy akármilyen szettet? Ti mit ajánlanátok?
-
BlacKSouL
addikt
válasz csabi94 #45573 üzenetére
Mi most a kisbuszhoz is a gumiszonyeg.eu-rol rendeltunk, es igazabol egesz jo minosegu, es valoban meretpontos 6 db-os szettet adtak 22ezerert. Erdemes megnezni ott a kinalatot. Csak az az enyhe vaniliaillat ne lenne... Mondjuk meg mindig jobb, mint a kínai gumiszag.
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
-
yodamester10
őstag
Egy kérdésem lenne igazából 7 gen accord tulajokhoz,hogy hogy lehet kivenni a helyéről a bal oldalon található kis aprópénz tartót mert bepotyogott mögé a mani és zörög Közel 8 rugó volt benne és azt már nem tudta tárolni Megpróbáltam lenyitni de nem sikerült
-
Aladdin
aktív tag
válasz yodamester10 #45576 üzenetére
En nem voltam gumiszonyeg parti, amikor vettem az Accordot kertem bele gyari szovetet, meg gumit is, de rajottem, h a gumi sokkal,jobb. Mosasnal kiveszem, lecsapatom, mint az uj. A szovet meg koszolodik, ha meg kimosom sokaig nedves. Jo, hat ujkoraban kicsit budos volt, de elmult
-
demars
addikt
válasz z123456789 #45579 üzenetére
Mit keressünk a képen?
Hol a nagymellű bikinis csaj?Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
BlacKSouL
addikt
válasz z123456789 #45583 üzenetére
Egyrészt egyik nem zárja ki a másikat, másrészt télen alapos mosást csinálni...
Hát itt mi még van ahol 20 centi széttaposott jeges hókásán gurulunk. Jó is hogy nem a Civiccel kell járni melóba, mert annak kb. 20 centiben már fel is fekszik az alja. Métereken belül összehányná saját magát hóval, szóval nálam a téli mosás tényleg max a 400 Ft-nyi kúton körbecsapatás.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz z123456789 #45583 üzenetére
#nincsbennetarcsi
-
z123456789
addikt
válasz BlacKSouL #45584 üzenetére
Igaz, legközelebb szerzek valami ribizlit a képre.
Hát, mit is mondjak, nagyon hívogató volt az időjárás. +5 fok, napsütés, és már ótvarosan nézett ki a kocsi. Hittem az időjárásban. Úgy volt egyébként, hogy amíg bementem megtölteni a meleg vizes vödröt, meg az öblítésre szánt vödröt, eltűnt a nap, és elkezdett szakadni. Persze a habosító is be volt már keverve, szóval azt mondtam, hogy ott rohad el, gyorsan lemosom, és a garázsban befejeztem.(#45585) Qru
Láttam másik topicban, állat. Mondjuk te nem is gondolkoztál autómosáson gondolom, de nekem ez a pötty is elég volt, hogy keresztbe tegyen.[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz z123456789 #45586 üzenetére
Pedig mostam kocsit, itt tegnap +4 volt napközben. Meg is száradt szépen még az esti fagy beállta előtt.
#nincsbennetarcsi
-
BlacKSouL
addikt
válasz JoolsNOS #45588 üzenetére
Én adnék belőle szívesen... mert itt meg már sok
De legalább minden utat, járdát takarítanak
A második képen egy gyalogátkelő látható havazás után egy nappal, az utolsón meg egy buszmegálló ma este, 2 nappal a havazás után...[ Szerkesztve ]
-
félisten
Sziasztok
Úgy alakult megmaradt a City is mint harmadik jármű. Keveset megyünk vele de attól itt az ideje az olajcserének.
Milyen és mennyi menjen bele? Anno az automata olajcsere miatt márkaszervizben volt csináltatva a motorolajcsere is egyszerre, akkor Shell ment bele ha minden igaz.
Néha megyek vele azért pár km-t, havi 500 km környékit, most értem el vele pont a 80.000-et
Miket kéne cserélni/megnézni rajta? -
Qru
MODERÁTOR
válasz szabonagyur #45594 üzenetére
Pont az előbb tettem be, olvass vissza 2 hsz-t.
#nincsbennetarcsi
-
félisten
-
Fortum
tag
Sziasztok !
Nem tudom ki jártas az újabb fajta CR-V-vel de ha van valaki akkor legyen szíves magyarázza meg miért jó a középkozolra telepített kettős menürendszer androiddal ?
Egyszerűen nem értem,kicsit bonyolultnak tartom az eddig próbáltakhoz képest.
Amúgy az autóra pedig egy szavam se lehet. A BMW- SUVOK elbújhatnak szerintem
Honda CR-V 2016.
-
Graphics
Jómunkásember
Üdv Mindenkinek, ritkán járok erre / mert alapvetően hibamentes a kocsi
Honda Jazz 1.4 i-DSI 2002
Ami viszont most felütötte fejét az az ablakemelő rakoncátlankodása, kérdés, hogy ezt otthon simán tudom szerelni?
Illetve a másik, nagyon unom a rádiók adását, viszont gyárilag nincs kiépítve semmi be-kimenet. Kérdés milyen csatlakozást lehetne varázsolni a gyári fejegységre.
Valami AUX kábeles dolog van, habár nekem az USB-s megoldás jobban bejönne.
ui.: Igen, tanulóautó és nagyon jól teljesít, habár a kuplung kicsit fent fog már, és a motor hidegen csörömpöl Olajcsere 10 ezrenként, most jön a második , Castrol Magnatec 5W-40 C3
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.