- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Androidos tablet topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456789
addikt
(#45876) -=Libria=-
2006-os? Az 7G? Bár nekem csak 2003-as, de ami maximálisan elfér Bosokóból az 425 mm /600mm. De ez koppig. Ennél nagyobbat már nem tudnék egyik oldalra sem.(#45885) Aladdin
Accord topic? Hol? Itt PH-n?(#45894) Buster17
Bosoko-t ajánlották sokan, én kipróbáltam, szerintem az árát megéri. Egyelőre.(#45897) Tsebacsi
"kendácsmegoldás" Az milyen? -
Kobe
veterán
válasz z123456789 #45901 üzenetére
Ezt le kell mernem csak ne lenne olyan kva jeges a jarda a garazsig kollega mond egy meretet, te is egy masikat, szakszerviz megy egy harmadikat
Boschbol a 650/400 as szettet neztem, bardi honlapjan is motorkod alapjan a 650eseket hozta fel. 2006 K20A6 CL7 -
demars
addikt
Szelephézag állításkor elvileg csak szelepfedél tömítést kell cserélni, ha jól tudom ugye? Csavarok mehetnek vissza..?
Egy állítással bepróbálkozok én is, mi még ezen nem csináltunk. Jövő hónapban gyertyákat is szeretnék cserélni, azzal együtt megejtjük a dolgot. ( ebben a hónapban a kétkerekűm kap új cuccokat )Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
BlacKSouL
addikt
- Osztán mondja bátyám. Kend ács?
- Megoldás vóna mindenre fijam.Értede?
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Aladdin
aktív tag
CRX fórumon. Ott vagyok őskövület
-
demars
addikt
válasz z123456789 #45910 üzenetére
Tegnap este olvastam a blogodat. Nem is tudtam, hogy van SR "malacod"
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
nagyúr
válasz z123456789 #45908 üzenetére
Kendácsol:
Szakértelmet igénylő feladatot végez amatőr módszerekkel.
Azaz úgy néz ki a bosoko civic 8 genre rakva, mint valami utólagos félmegoldás.[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
demars
addikt
válasz z123456789 #45913 üzenetére
Pontosan. Szép egy dög. Én leálltam vele az elején, világ pénze se lenne elég
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
őstag
válasz pècsimunkás #45839 üzenetére
kéket lehet sajnos elfelejtheted, hacsak nem 1.4-est akarsz ami sztem csöppet kevés. Mi novemberben vettünk 1.8-as kék hatchbacket (brilliant sporty blue) úgy hogy körbekérdeztük az összes márkakereskedést, 3 volt az egész országban, és már akkor azt mondták, hogy a gyár nem fogad el új megrendeléseket.
-
z123456789
addikt
válasz demars #45916 üzenetére
Köszi.
Az biztos. Én meg csak be akartam lépni a házimozi világba, és arra raktam össze ezt a rendszert. A cikk óta szerintem nem is változott nagyon semmi. Részben, mert most a kocsit buzulom, részben meg mert másra is kell a pénzmag, illetve azért, mert meg vagyok elégedve mindennel. De majd ha nagy leszek, újra bele vetem magamat.Hogy kicsit on is legyen:
tegnap odaugrottam öreganyámhoz, és autóval voltam. Rendszerint nem nagyon látja az autót, mert a szomszéd utcában lakik, és gyalog járunk egymáshoz. Most viszont autóval voltam, és amikor elindultunk, hogy kikísér, az ajtón kilépve ugye meglátta a parkoló autómat, és kb ez a reakció jött neki egy "b@szott szép ez az autó kisfiam" kíséretében.[ Szerkesztve ]
-
demars
addikt
-
pècsimunkás
addikt
válasz Gabesz84 #45917 üzenetére
Nèmetországban èlek .
Ma megyek be a Hondâhoz , tegnap szóltak ,h van 1.8 - as új mèg . Kíváncsian várom mit mondanak az autómra .
Közben kèpbe került a Hyundai I30 , a városban.abol èlek 17000 euró . Akkor egyèrtelműen Honda !!!
De ! Kb 50-70 km -re tőlem van i30 , zsír új , 1,6 120 le , 13800 euróèrt . Akkor , ha ez ennyi , akkor I30 lesz . 5000 euró a különbség ...
De , mint írtam , megyek a Hondához , próbálok alkudozni . Hátha ...Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
demars
addikt
válasz pècsimunkás #45924 üzenetére
Olvastam az autós topikban. Mentem i30 -al, nekem tetszett. Annyiért jó vétel és bár honda fan vagyok, 5000 ojró nem kevés pénz.
-
nagyúr
Ha 5000-el kevesebbért zsír új i30-at adnak (a mostani legújabb típus) akkor azt kell választani. A Golfot akarják megfogni vele, így biztos hogy ráfeküdtek minden téren a minőségre!!!
-
pècsimunkás
addikt
válasz Tsebacsi #45926 üzenetére
A kifutott I30- róla van szó . Szombaton megyek , megnèzem , ha minden oks , megveszem .
13800 euró az I30 , fel lett hívva a kereskedès . A Honda 19200 . Ha itt nem számolják be az autómat , az sem èrdekel .
Amúgy , szombaton konkrétan meg akartam venni a Civicet , akkor mondták , h nincs , akkor került kèpbe a Hyundai . 1,6 , 120le , jól is nèz ki . Amúgy , ha nem tetszene , nem vennèm meg , hiába olcsóbb .[ Szerkesztve ]
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
nagyúr
válasz pècsimunkás #45927 üzenetére
Áhá értem. Még úgy is egészen jó vétel, az az 5000 euró jó lehet másra is.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz pècsimunkás #45927 üzenetére
+1 a i30-ra. Jó autó az. Azért 5k €-ból párszor haza tudsz jönni.
#nincsbennetarcsi
-
z123456789
addikt
-
BlacKSouL
addikt
válasz z123456789 #45930 üzenetére
A keresett oldal nem jeleníthető meg.
-
nagyúr
Egyik barátomnak i30 kombija van, vitt már többször vele elég frankó kis kocsi én simán elfogadnám.
Més que un club!
-
pècsimunkás
addikt
Köszönöm mindenkinek a megerősítést !
Szombaton megyek 2 helyre is megnèzni az I30- at .
Ha nem lesznek meg , van mèg egy hely , ahol elèg jó áron van .Azt majd jövő szombaton !Azt esetleg tudja valaki , hogy ha csak sima , tehát nem Hyundai kersekedèsben veszem az autót , akkor is van 5 èv garancia ? Mert amiket nèztem olcsóbban , használtkènt hírdetik a zsír új autókat , mert nem hivatalos Hyundai kereskedèsek . De , ha minden oks , ez nem igazán èrdekel ...
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
demars
addikt
válasz pècsimunkás #45933 üzenetére
Az 5 év az 5 év bár hol veszed. Ha két éve forgalomba van helyezve másik eladónál (még ha kirakatban is állt) akkor csak három év gari jár. (Nekem így a logikus) De ha vállalnak rá 5 évet akkor igen, lesz rá.
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz pècsimunkás #45933 üzenetére
Hyundainál a második tulajra is él a gari, tehát nem esel el tőle.
#nincsbennetarcsi
-
Buster17
addikt
8g meg a 9g ablaktörlője különbözik valamiben?
-
demars
addikt
válasz z123456789 #45939 üzenetére
Zárt csoportok ezek. Így mi oda nem tudunk benézni
Tboy már ajánlott nekem egy csoportot, de nem jött össze.Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
őstag
ja ok.
az i30 se rossz gép, pláne annyival olcsóbban -
zolynet
veterán
válasz z123456789 #45902 üzenetére
IVJ-xxx rendszámmal te voltál?
Még rád is villogtam h kapcsold ki a köszönőgombot.
Figyelni kell a visszajelzést is.#45930 z123456789: láttam a napokban, elég korrekt áron mérik már azokat is
[ Szerkesztve ]
Life is too short to stay stock!
-
z123456789
addikt
válasz demars #45941 üzenetére
(#45941) demars
Értem. Sajna máshol nem látom. Mondjuk mobile.de-t nem böngésztem át érte, csak megpillantottam a csoportban. Nem csúnya, na! Egyébként egy 6G Accord.(#45944) zolynet
Igen, én voltam. Annyira megörültem neked, hogy még szerintem a sávot sem tudtam tartani, lehet. Hiába, ahol lakom ott 5 utca van, nem 5 sáv. Biztos a nagy öröm miatt villogott tovább a pilács.
Már messziről kiszúrtam az autód amúgy. Mondom TypeS, ezüst, NKT rendszám...ne már, hogy ekkora városban pont Zolynettel futok össze?! És mikor közelebb értem, akkor már a Mugen terelők is jobban látszottak, melléd érve meg felismertelek. Épp a GPS-t nyomkodtad, de mondom nehogy már nem köszönök, csak észre veszed, had gondolkodj!
Szép az autód, élőben is."láttam a napokban, elég korrekt áron mérik már azokat is"
A VTI-d ára is így fog emelkedni, főleg, hogy szerintem pikobelló.[ Szerkesztve ]
-
BlacKSouL
addikt
válasz Buster17 #45937 üzenetére
Nem dehogy, szinte semmiben :
Bővebben (idézek civinfo.hu-ról, magamtól) :
"Akit esetleg érdekel. Ez nagyjából így néz ki. A fölső a 3-5 ajtós 8 genek "opposite" mechanizmusa, az alsó ha jól emlékszem vagy a 9-es civicé,vagy valamié ami kb. korban vele egy idősigen, a 9 gené. Azért azt hiszem látszik, hogy a hagyományos tandem megoldás mennyivel egyszerűbb, kisebb, hely és súlytakarékosabb.De a kérdésre a válasz: igen, a motoron belül is vannak műanyag elemek, minimum egy ami hernyócsavar menetes, ami az armatúra szintén hernyós tengelyéről kitérő tengelyen derékszögben viszi ki a forgómozgást, lassító és nyomatékosító áttétellel. Onnantól a műanyag fogaskerék egy acéltengelyre van fröccsöntve, és ez a tengely hozza ki a forgómozgást a motoron kívülre. A tengelyre préselve van a kúpos bordázott tengelyvégre egy összekötő elem(himba), aminek a másik végében egy gömbcsukló van. A gömbcsukló egy műanyag persellyel csatlakozik egy mozgató rúdhoz, aminek másik végén szintén persely, abban megint gömbcsukló, ami egy összekötő himbához megy, és annak a másik végébe van bepréselve a kihajtó tengely, amely átdöfi a karosszériát, és aminek a végén kúpos bordákra van felerősítve csavarral az ablaktörlő kar. Utóbbi már nincs a képen. A kihajtó tengelynél még van az alumínium keret, amit a karosszériához csavaroznak, és ami pozícionálja és tartja a belepréselt kihajtótengelyt. A felső modell(de ha jól látom az alsó is) irányváltós rudazatú, vagyis a motor egy irányba forog, a rudazat és a himbák végzik a végkitérésnél az irány visszafordítását. Egy motorhoz egy rudazat illik. A modernebbek már intelligens motorok, a végállásban a motor vált irányt, így a rudazatnak nem kell ezt megvalósítania, ezáltal kompaktabb lehet a szerkezet, és a motor vezérelhetősége miatt tetszőlegesen változtatható a kitérés szöge, így egy motort többféle szögkitérésű rudazathoz, vagyis más modellekhez is lehet alkalmazni.
Aki tudott követni az örüljön "Aláírás (nem kötelező megadni)
-
BlacKSouL
addikt
válasz z123456789 #45947 üzenetére
Namost aki nincs itt elég régóta, annak új információ lesz, hogy erről speciel azért van fotóm, mert ott dolgoztam ahol ezt gyártottuk konkrétan. Szereltük össze pontosabban. 7 és 8gen 3-5D illetve azzal egyidős CRV, HRV plusz ablakemelő motorok. Ezek mentek kb. akkoriban Hondákba innen. Aztán a 9g első+hátsó törlő asszem kompletten, emelő már azóta nem ment semmibe. És akkortájt jöttem el. Azóta már nem tudom a portfóliót.
Szóval ez mintadarab a képen, bemutató vitrinből.Pont azért fozóztam, hogy meglegyen nekem is, hogy mi a különbség a kétféle típusú törlő között.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.