Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sifarr

    senior tag

    válasz RR-13 #14465 üzenetére

    Nekem is megjött 01:05-kor. Igaz, csak reggel vettem észre, mert aludtam.

    ... sajnos úgy látom hiba van ...
    Ez azért túlzás. ;) Alapvetően jól működik az, ami benne van. Ezt mutatja az is, hogy a Google Play értékelése visszakúszott 4,2-re.

    és semmi nem halad megint a CIB-nél
    Nekem azt a tájékoztatást adták, hogy jelenleg nincs tesztelés alatt új app. verzió...,
    Az új szolgáltatásokat az app-ban új verzió nélkül nem hinném, hogy be lehetne vezetni. Nem tudom, hogy ki tájékoztatott (CIB24?), de nekem nem tűnik hiteles infónak. Folyamatosan készülnek a háttérben az app újabb verziói, mert - ezt ígérik - december 31-ig minden funkció átköltözik a java-s internet bankból és az megszüntethető.
    Készül az, csak "félnek"! :DD Minden változtatás több napos gubanccal jár, ami felhasználói elégedetlenséget, lepontozást vált ki. Inkább csúsztatják addig, amíg nem tűnik üzembiztosnak a fejlesztés. Aztán mégis jön ... :Y :K Csak azt tudnám, hogy kikkel tesztelik a fejlesztéseket. Én szívesen "bétatesztelném" pl. a Díjnetet.

    Vártam én is (ígéretükhöz képest), hogy betöltsék végre a kivonatokat
    Nem hiszem, hogy ez gyorsan megtörténne. Szerintem (!) ezt a fejlesztést összekapcsolják a hiteles kivonatra áttéréssel. Januárig visszamenőleg újragenerálni az összes kivonatot hitelesítő elemekkel, aztán letárolni a saját szerverükön, még informatikailag sem túl gyors művelet.

Új hozzászólás Aktív témák