Új hozzászólás Aktív témák
-
sketchifun
senior tag
Szépek ezek a böszme nagy procihűtők, de szainte rossz nézni, ahogy az összes csálén áll, mert olyan batár, hogy megtekeri az alaplapot. :S
Nem lehetne ezt valahogy rögzíteni az alaplaptálcához?
Például hosszabb csavarok a lefogatáshoz, és a hátlapi merevítő után az alaplap tálcán fúrt lyukakon keresztül mégegy anyával rögzíteni? Akkor talán állna valahogy, de ez így valami siralmas.
Gyerekek! Az a lényeg, hogy van pénz lóvéra! © Jakab Zoltán
-
Hawk1979
őstag
Durva
-
Rypejakten
addikt
válasz sketchifun #42103 üzenetére
nem teker ez meg semmit, csak a kép csalóka. a Machonak van az egyik legnormálisabb felfogatása a 10k körüli hűtők közül.
-
sketchifun
senior tag
válasz Rypejakten #42106 üzenetére
Nem is ez, ezen annyira nem látom. De az előző képen a hátfalra szerelt ventinél látszik(mnerugye azt nem nagyon lehet ferdén felrakni), hogy kb 2-3 fokkal eltér, olyan jó 3-4 miliméterrel biztosan lentebb van a vége a kelleténéz. Na az már nagyon nem szép.
Gyerekek! Az a lényeg, hogy van pénz lóvéra! © Jakab Zoltán
-
smiti
veterán
válasz sketchifun #42103 üzenetére
Az az érdekes, hogy csak a képen látszik így. Ha rendesen szemből nézem akkor nem így mutat.
-
Ger_man
senior tag
válasz Ger_man #42040 üzenetére
Ma nem volt valami szerencsés napom, pedig jól indult a dolog, megérkezett Atke-től a harisnyák. de sajnos elnéztem a tüskefajtákat (hosszabbítók készülnének).
Aztán ahogy a képeken is látszik lefújtam fehérre a tápot, de valami ezeréves sprével, amitől iszony csúnya lett a felület, elkezdtem csiszolni erre rájöttem, hogy magától lepattogzik, oké, akkor veszek új festéket, de még segíteni kellett faternak, így késő este fújtam le, miután levakartam azt a kakit róla. Erre túl sokat fújtam, itt-ott megfolyt... ok, nem vészes úgy sem látszik.Aztán jött a harisnyázás, most csináltam először, mondom a 6pinnel kezd Gergő, mert azt még talán elronthatod, az még belefér. Nem rontottam el, nem a legtökéletesebb lett, de a következő már jobb lesz, már ráéreztem az utolsó két kábelénél. Erre nagy örömmel szaladtam le a műhelybe, azért az alkatrészért, amin keresztül húzom a kábeleket... persze túl kicsik a lyukak, és annyira közel vannak, hogy valszeg a fúró megeszi a köztük lévő vastagságot... szuper, holnap megint okoskodnom kell... a végén még a zsugorcső előtt kell áthúznom a kábelt rajta, de akkor meg már nem tudom összepréselni, tehát összeállítás után tudok csak harisnyázni... hmmm, finom.
Na de legyünk pozitívak, megvan szinte az összes alkatész másodszor is kezelve olajjal, tehát már tényleg a vége felé járok... ami nagyon NAGY örömmel tölt el. Gebasz mindig van, de semmi sem megoldhatatlan.
Hétfőn össze lesz rakva, kábel nélkül vagy azzal, de állni fog a saját lábán!
-
Psycho18
tag
válasz Ger_man #42110 üzenetére
Egyre jobban tetszik, nagyon ötletesen elrejtetted a tápot.
Jó lett a harisnyázás is.
Átérzem a helyzeted, hasonlóan jártam én is.
Lecsiszoltam, lefestettem, befejeztem az oldallapot, szerettem volna feltenni de nem akart becsusszanni a helyére, ekkor vettem észre, hogy nem fér el az új rács mellett és megakad benne
Oldallap le, flex + reszelő, újrafestés, és így már felmegy szépen -
-
-
SkyS1gn
félisten
-
tatabánya
senior tag
válasz Ger_man #42114 üzenetére
lebontod és megcsinálod újra ja hogy fehér táp, akkor igen ez kell neked én annak idején csak alapozófestéket vettem ha fehért akartam szép matt felületet adott.
(#42115) Cris99: elképzelem ahogy 1-2 hét után teljesen beette a por meg egy bormámoros éjszaka utána a sötétben beletenyerelsz
[ Szerkesztve ]
-
Xirtam
veterán
Sziasztok,
Kb 1 hete adtam el mindent. (PS3, X360 stb.) Hogy újra visszatérjek a PC-hez.
Csak sip sup össze lett dobálva, még semmi sem végleges. CPU kap egy BeQuiet hűtőt. És aprólékosan minden szépítve lesz. De így nézünk ki jelenleg "Cooler"-el
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
Xirtam
veterán
válasz gyuribácsi88 #42135 üzenetére
-
kungzi
veterán
táp kábelek szálankénti harisnyázásához mekkora méretű harisnya és zsugorcső kell? egyenlőre csak a 24 pines kábelt harisnyáznám be + a pci-e kábelt.
-
Ger_man
senior tag
válasz kungzi #42146 üzenetére
Mivel szinte mindegyik tápnak más-más hosszúságú a vezetékei, ezért ajánlom, hogy mérd meg, és szorozd be 24-el, +1métert számolj hozzá, az esetleges elrontás, elmérés miatt.
A zsugorcsővet, is szintén pl, ha 1cm-es darabokat akarsz rárakni: 24*1cm*2db= 48cm
tatabánya: Ez a hűtő szinte minden kitakar
Durva.[ Módosította: radi8tor ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest