Új hozzászólás Aktív témák
-
Klemens
őstag
válasz albert8 #32050 üzenetére
1. Számold ki, hogy mennyi lenne az összes hosszabbító és számold ki, hogy én mekkora összeget írtam.
2. Azok szinte mind 30cm-es hosszabbítók, nekem feleslegesen lenne akkora, csak a helyet foglalnák hátul.
3. Az szerintem nem modding, hogy elmegyek mindent megvenni boltban és beteszem a gépbe és villogok vele. Jobb érzés, ha a két kezemmel csinálom, még ha nem is néz ki úgy, mint a bolti.
"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
albert8
veterán
válasz Klemens #32051 üzenetére
Igy van, ahogy mondod
De a legtöbben ezt a módszert választják
Az a pár méter nem lesz nehéz, bár a csatlakozókkal el fogsz bajlódni
Sok sikertFlickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Klemens
őstag
válasz albert8 #32052 üzenetére
A legnehezebb része talán a csatlakozók beszerzése.
Van mindenem ahhoz, hogy megcsináljam. Fogók, forrasztópáka, forrasztó ón/zsír, krimpelő fogó, stb...stb...
Viszont ez még a jövő zenéje, mert előbb más dolgok fontosabbak.
A helyzet az, hogy leharcoltam a lapom RAM fogalaltát, de nem tudni, hogy a lap vagy a cpu bánta, de nincs másik AM3-as CPU-m tesztelni.szerk.: Jelenleg áttértem a VGA festés tervezésének, nagyban nyomom a paintet.
[ Szerkesztve ]
-
albert8
veterán
válasz Klemens #32053 üzenetére
Tessék ezekre gondoltál?[link]
majd egy képet küldhetnél püben a krimpelő fogóról, meg, hogy honnan van, mert én is akarok venniFlickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na akkor.
Alaplap feketére lett feste, képet még nem csináltam róla, de majd pótolom.
Ami a nagyobbik gondom az a vga.
Mint látjátok a fehér festék nem takarja el a zotac feliratot. Későn jöttünk rá barátommal(Devil Smile Úrnak innen is köszönet a festésért) hogy a felirat látszódni fog.
Ez amit láttok a képen még csak félkész állapot, időhiány miatt több réteget nem tudtunk ráfesteni. Na most még azt kell kitalálnom, hogy hogyan hozzuk síkba a kártya felületét, ugyanis a zotac felirat, meg a vonalak kicsit kiemelkednek a síkból, és így akármennyi réteget is fújunk rá, látszódni fog.
MIndegy, gondolkozok, a képek egyelőre még csak a félkész állapotot mutatják, hogy ilyen lesz a vga majd.
Live-Die-Respawn
-
Klemens
őstag
válasz albert8 #32054 üzenetére
Ezzel a sima molex érintkezővel nincs baj, Lomex-nél tutira kapható meg molex csati is.
Inkább majd a 4 és 6 pines csatikkal lesz a gond.
Az igen, több, mint 1K a 23 pines fekete csatlakozó. PC-Gear-nél nincs 200Ft.
A krimpelő fogót azt kaptam, de lehet gagyi lesz ehhez a melóhoz és el kell kérnem egy komolyabb darabot.orichalcos: Képet azonnal az alaplapról!
[ Szerkesztve ]
-
-
imibogyo
veterán
válasz Ramses07 #32066 üzenetére
Hát mondjuk sokat nem kell rajta agyalni.
Az alaplapi "tálcát" beljebb kell hozni a másik oldal felé 3 centivel, vagy ennyit hozzáadni a túloldalhoz és készen is van.Nem nagy összegekről beszélünk. Nekem a jelenlegi háza alapanyaga körülbelül 7k volt. Azért ez nem nagy összeg és még maradt is két darab 80x20 cm-es fenyőtábla (8db-ot vettem, darabja valami 740 Ft volt az OBI-ban), plusz a csavarok, derékszögű fém merevítők stb.
Amúgy én hamarosan át fogok térni a második (rövidített) változatra Mert kitaláltam, hogyan férek el mégis a tápom kábeleitől. És akkor kisebb lehet a ház.
-
JanR
addikt
-
JanR
addikt
válasz Moddingboy #32073 üzenetére
Fractal Define XL
Csak az a problemam, hogy az Enermax ventiket nem szívesen cserélem le, na meg a vga
Mert ugye azok pirosak a gép belseje, meg fekete fehér. A lapom, meg a ram meg fekete - kék. Érdekes lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Engineer086
Modder
Sziasztok!
Örülök, hogy ebben a topikban aktívan foglalkoznak a moddinggal. Magam is régóta foglalkozok már moddinggal. A képen 7. átalakított gépem látható, amit most is használok. A művészneve: Illuminated Mind:
Kép1
Kép2
Kép3
Kép4
Kép5
Kép6
Remélem tetszik
Már írom a logout-os bemutatót róla, reményeim szerint a héten kész lesz[ Szerkesztve ]
Szádvár rád vár: www.szadvar.hu-https://www.facebook.com/szadvarert.barati.kor/
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
ch003067
addikt
válasz Engineer086 #32076 üzenetére
Tetszik,nagyon szép lett Az a marha nagy ablak különösen jól mutat rajta
-
Gyufaaa
veterán
Durván jól néz ki! Mikori "építés"?
-
Engineer086
Modder
radi8tor1, Moddingboy, TESCO-Zsömle, ch003067: Köszi!
Gyufaaa: 2010-es évjáratú, indultam vele a MTH 2010-en is, második helyezett lettem a géppel[ Szerkesztve ]
Szádvár rád vár: www.szadvar.hu-https://www.facebook.com/szadvarert.barati.kor/
-
Atke
senior tag
válasz Engineer086 #32082 üzenetére
Ismerős a cucc
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nagyon állatul néz ki hogy a tetején is van egy kis részen plexi. Én is ilyesmit akartam, csak a házamnak azon a részén van a táp meg oda dugom el a kábeleket.
Live-Die-Respawn
-
jegenye77
addikt
grat a gépsárkányhoz
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
Klemens
őstag
Betszem ide és a másik topicba és szavazásra bocsátom.
Tervezem egy black&white pc elkészítését.
A mai nap a VGA "terveit" csináltam meg. Sajnos mivel nem értek az ilyen 3D tervező programokhoz sem a PS-hoz, így maradt a paint-es festés.
A lényeg így is látható.VGA terv 1
VGA terv 2
VGA eredetiAmi még lenne az, annyi, hogy az VGA oldalára rá lenne fújva a HD 4850 vagy XFX HD4850 vagy valami ilyesmi, akár a BLACK&WHITE.
Ki melyikre szavaz inkább? Esetleg próbáljam meg másképpen?"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
Klemens
őstag
Eddig 4-0 az első tervnek.
Gondolkodtam, hogy az egész hűtést átvariálom. Leveszem a műanyag burkolatot és fémből aluból vagy acél lemezből hajlítani olyat ami takarja az egész kártyát szinte és a bordára 2db 92mm-es venti menne. Ezzel a gond az, hogy akkor már legalább 3 slotos lenne a kari és úgy szerintem nagyon dagi.
szerk.: 4-2.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest