Új hozzászólás Aktív témák
-
zuchy
őstag
Köszi mindenkinek!
PC-STYLE.hu
-
LLKobe
veterán
Kicserélődött a fél konfig... Fekete lett az alaplap, meg a táp is. Mostmár csak egy feketére fújás kéne a háznak, meg egy kis kábelrendezés/harisnyázás, és pofása(bba)n festene
zuchy: Frankó lett nem is ismertem meg a házat. Szép igényes munka
Bár való igaz hogy a vga takaró szebb lenne feketén, szvsz.
[ Szerkesztve ]
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
enormous
csendes tag
Matrica ügyben kereshettek bátran, akár nyomtatott, akár vágott, egyedi kontúr-vágott [plotter] (bármit bármekkorát), kombinálható a dolog pl nyomtatott mintából vágni bármit, vagy a hőn áhított Carbon fóliából is van hivatalos 3M DiNOC illetve olcsóbb, utángyártott változat is. Mindkettő felületében karbonmintás, nem nyomtatva. Feketék, és kellően nyújthatóak. Való igaz a 3M többször is nyújtható-zsugorítható odavissza, és felrakása is könnyebb mint a hagyományos versenytársaié, de na. Kis kérdések nagy kérdések egyaránt játszanak.
Ha bármi részlet érdekel, akár gépek, akár színek, anyagok, méretek, árak, stbstb.
Hajrá./enormous/
-
zuchy
őstag
válasz Engineer086 #32503 üzenetére
Köszi! Itt van a "worklog". [link]
Amúgy CM690-re épül azzal voltam a legutolsó MTH-n is. A belseje egy régebbi, első modomra épül.
[ Szerkesztve ]
PC-STYLE.hu
-
-
Engineer086
Modder
Hűű, vannak közös szálak, azon a MTH-on a millenárison én is ott voltam az Illuminated Mind-al+ a győri kiállításon is tevékenykedtem pár órát A kiállított gépedről tudnál képet mutatni? Így nem ugrik be
Szádvár rád vár: www.szadvar.hu-https://www.facebook.com/szadvarert.barati.kor/
-
zuchy
őstag
-
zuchy
őstag
-
zuchy
őstag
jegenye77, tomic: Köszönöm nektek is.
PC-STYLE.hu
-
imibogyo
veterán
válasz oroszbence #32515 üzenetére
Helyes!
Sajnos én a hétvégén is messze leszek a szerszámaimtól, de jövő héten már csak tudok időt szakítani arra a bizonyos "rövidítésre". Felállítom a radiátort a ház elejébe és akkor közel 20 centivel tudom kisebbre venni a ház mélységét.
Frissült a galéria is.
Kicsit utána is töltöttem a rendszernek, szóval vegyesen vannak benne feltöltés előtti és utáni képek is.
[ Szerkesztve ]
-
imibogyo
veterán
válasz viperabácsi #32524 üzenetére
Fehér 16/10-es cső, a csatlakozók pedig nikkelezett HF csatik. Mind a kettő Tody-tól jött.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Vga hátoldalának hogy lehet megoldani a takarását? Valaki csinált itt egy fehér takarólemezt, olyat akarok én is összehozni.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
LLKobe
veterán
Ilyet kapok vajon kishazánkban valahol? Hármas is elég lenne, illetve nem muszáj molex a végére, jó lenne ha az is sata lenne csak apa.
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
SkyS1gn
félisten
lehet még ma nekiesek a cm 690-II első rácsainak festeni , hétvégén megrendelem a többi modding cuccost is
valahol kapni olyan gumi kábelrejtőt amit fel lehet csiptetni a kábelelvezető lyukakra?
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
smiti
veterán
válasz Engineer086 #32535 üzenetére
Nem a harisnyázás a lényeg, hanem a toldó átalakító amivel egy molex-ből 3-4 sata csati csinálható.
-
-
smiti
veterán
Akkor a gyengébb értelmi képességűek és olvasni nem tudók kedvéért: Nem a harisnyázás a lényeg. Azt még én is tudok!
-
Engineer086
Modder
Jójó, értjük a lényeget. Nem tudtam, hogy nálunk ilyen nehéz ezekhoze hozzájutni, SATA-s csatlakozós eszközöm kettő van, eddig nem volt szükség plusz csatikra. Amit belinkeltél az relative nem is drága.
Szádvár rád vár: www.szadvar.hu-https://www.facebook.com/szadvarert.barati.kor/
-
Destructo
senior tag
Zalman új házai...ha 20k lesz veszek tényleg 1 et...habár corsair carbide 400r is idehaza ~30k...Ha tényleg 20k lesz akkor eskü veszek 1 et!
-
Destructo
senior tag
válasz blasko92 #32545 üzenetére
Méregettem méregettem,de lehet a 240 es radi nem megy be felülre...a gyári oldalt nem elemeztem át még teljsen...
Szerk: ezen a vidin viszont egy corsair egybe vizecske látszik ,tehát akkor felül már 120as vagy 240 es radi csak elfér tán!
Elvileg H50 amivel 120 as radi van,de 2 ventillátor hely van oda csak befér akkor egy 240 es radi!
Na meg lennt a táp és a HDD keret között is van hely egy 120 as ventillátornak,lehet egy radi is beférne még oda is!
[ Szerkesztve ]
-
imibogyo
veterán
válasz viperabácsi #32546 üzenetére
Köszönöm! Még nagyon WIP, de majd jövő héten igyekszem behozni a lemaradásomat.
-
blasko92
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest