Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szazbolha

    addikt

    válasz Cheesy #95061 üzenetére

    Nekem van Yamaha R-N303D-m, a szolgáltatásai miatt elégedett vagyok vele, a DAC-ját le szokták szólni... Nyilván az N602 jobb készülék lehet (lásd ár, műszaki paraméterek, tesztek), de nincs benne TIDAL, viszont van lemezjátszó bemenet, ha ez számít.
    Hogy a kettő közötti különbséget meghallod 100K alatti hangfalakkal nem tudom. Durva különbség biztos nem lenne.
    .
    Ha nekem kéne választani és csak TV-hez kéne, akkor én az olcsóbbat venném meg. Az R N303D-vel próbáltam filmeket nézni és még egy régebbi Magnat hangfallal is igen jó élményt adott, de picit hiányoztak az erőteljes mélyek (a hangfal miatt).
    Egyébként a kettő közötti ár különbséget én inkább hangfalra költeném, vagy valamilyen kábelre. De lehet csak simán elraknám a következő upgradre, vagy elkölteném másra...
    .
    Sokan sztereó cuccal néznek filmet. Összedobtam egy ATMOS képes házimozit és nekem jobban tetszik mint a sztereó. Nincs olyan finom hangja, de az pótolhatatlan amikor valóban 3D-ben jelenik meg a film hangja, úgy ahogy az alkotók szándéka volt. Sztereó olyat nem tud. A mezei 5.1 gyengébb a 7.1.2 ATMOS-nál, helyette már lehet én is inkább sztereóban nézném/hallgatnám a filmeket, a jelenlét hangok számítanak, de nem túl sokat.

Új hozzászólás Aktív témák