Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Frogged

    aktív tag

    válasz Dorian #90689 üzenetére

    Igaz de az esetek nagy részében már lakott és bebútorozott szobákat próbálnak az emberek úgy átt alakítani hogy minél alkalmasabb legyen zenét hallgatni
    Én is egymár belakott szobát próbáltam feljavítani, végűlis a butor rendezés részét megoldottam abban nem volt hiba.

    Amire én nem vállalkoznék magamtól az a része hogy: kimérni egy szobát az adatokat értelmezni és az alapján kitalálni hogy hova miböl menyi és milyen panel kell ezek olyan dolgok amiket szerintem nem fog senki utána olvasgatásal olyan szinten meg csinálni mint akik több 10éve űzik ezt a gyakorlatban.

    Kicsit furcsálom is amikor néha írja itt valaki hogy vesz egy mérőmikrofont ( amiből egy normális egy akusztikai kimérés plusz tanácsadás ára ) , és ők próbálják meg DIY-ben rendbe tenni az akusztikát persze ha az idő töltés a fő szempont akkor oké, de ha a minél jobb eredmény akkor nemhiszem hogy ez a legjobb út.

    Én is úgy álltam neki hogy majd valahogy megoldom a készen kapható gagyi cucokkal: szivacsok vagy fali szőnyegek, könyves polcok növények stb.
    Aztán mikor láttam hogy semmivel nem olcsóbbak ezek a megoldások mint a rendes akusztikai panelek akkor szántam rá magam hogy felkeresek egy szakembert.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák