Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tomacko

    senior tag

    Sziasztok.

    El érkezett az ideje annak, hogy keressek utódot a Magnat 144 408B dobozaimnak.... eladtam őket, tovább (feljebb) lépés szándékával.
    A hangjával nagy részt elégedett voltam, mivel a családom többi tagja is zene mániás, így tudom, hogy annak ellenére, hogy teszik a hangja a Magnat-nak sok részletet nem hallottam a zenéimből amit másnál igen :) Szóval az évek alatt mindig csak tologattam a dolgot, mert tudom, hogy sok utazás és hallgatózás vár rám, de nincs tovább, valamit kell kötnöm az erősítőből üresen lógó csupasz vezetékekre, és ugye a tégla az nem olyan mutatós és kevésbé zeneien szól. ;]

    Szóval a Magnatok Hangja tetszett, de ugye sok minden benne maradt a zenéből.... A lakás adottságaiból ki indulva (nem tudom át rendezni, mert mindegyik szoba több funkciós), hátsó reflexes dobozok nem igazán jöhetnek szóba, aztán ha lehet kerülném az álló dobozokat is, valamint jobban szeretem a három utas dobozokat. Csak példa Pioneer CS-E730, de valami ilyesmi felépítésben gondolkodom leginkább. Nem zárkózom el a használt darabotól sem, sőt a régi szépségektől sem félek. Nagyjából olyan 60.000 forintot szánok rá költeni a dobozokra. Ami egyenlőre fix, hogy Yamaha AX-470 hajtaná, ami az elődöket is szolgálta, alapra állítva.

    Szóval erre várnék ötleteket, ajánlásokat, hogy milyen vonalon kezdjek el nézelődni, mely márkák a preferáltak, melyeket kerüljem el. Zenéből mindent hallgatok, vegyesen, kivéve a JAZZ, ez az egyetlen műfaj amit nem nekem találtak ki. Valamint a médiákban hallható "zenék" többségét is kerülöm itthon, illetve csak, hogy a lányom is örüljön, néha kedvezek neki ezekkel :)

    Tomi

    [ Szerkesztve ]

    Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite

Új hozzászólás Aktív témák