-
PROHARDVER!
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
KMT
addikt
válasz dudika10 #12850 üzenetére
Igen, abban van valami. Ettől függetlenül nekem nem tűnt fel, amikor egy elég jó szubos rendszert hallottam. Pont ellenkezőleg, nagyon szépen belesimult a zenébe.
Mondjuk auratech megfogalmazása érdekes. Az orgona felharmonikusait is levágja a váltó, hisz az a jelben van! A hangszóró torzításai viszont tényleg megjelennek vágás nélkül, mivel azok abban keletkeznek, mechanikailag. Erre valóban nem gondoltam. De ezek nem nagy értékek, jó esetben.
"Lassan úgy állítod be a 3 utas hangfalakat mintha könnyebb lenne őket megépíteni mint a 2 utasokat."
Sajnálom, hogy ez jött le. (Egyébként annyiban biztos könnyebb, hogy sokkal tágabb határok közt lehet variálni a keresztezési frekikkel, mind két út esetén, ahol sokszor határon vannak a hangszórók.)
"Mivel ez általában nem így van szerinted mikor nagyobb az esélye hogy sz@r, 2 útnál vagy 3-nál? A hangszórók áráról és a dobozról nem is beszélve."
Akkor most tisztázzuk, hogy egyszer sem azt firtattam, hogy a 3 utasok jobbak lehetnének-e a 2 utasoknál, vagy sem. Csupán az ár váltóval (vagy tervezési költséggel) való magyarázásával nem értettem egyet.
Jó lenne, ha nem képzelnétek többet a dolgokba, mint amit leírok/unk.(#12846) schawo:
Igen, nekem is feltűnt... A tegnapi már kezdett kiakasztani.Az árképzéses dologgal egyet értek. Talán ez a rész "gyanús", de ehhez nem értek : "a 3-utas hangfalak jobban eladhatók, könnyebben marketingelhetők".
Ja, és amit írsz az egy gyártó termékei között lehet igaz elsősorban.
(#12847) Ba cy lus:
Nem tudom. Szerintem te a "délutáni" fiatalabb fickóra gondolsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest