-
PROHARDVER!
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
válasz z123456z #79399 üzenetére
Dehogynem.
Hús marhára nem áll el 24 órát, hal pláne.Az elöző hszedre írtam, csak belépést kért és nem jelent meg, de eltettem a vágólapra, mert számítottam rá
Nem normális az biztos.
Ha a közel 30 éves Electrolux hűtőnket feltekerem maxra a kompresszor le sem áll vastag jégréteg keletkezik a hűtőlap elötti részen, és ha nem nyitogatod közel 0 fok lesz, a zöldség mindenesetre megfagy.
Az a 12 óra lehűtés már önmagában vicc.
Mit csinálna, ha megpakolod és bekapcsolod, ami teljesen életszerű egy nyaralóban ?
szerintem hibás a gép.
Tekerd fel maxra a teljesítményt !, hadd pörögjön.Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Core2duo6600
veterán
válasz balojazz #79405 üzenetére
A mélyhűtő sem jegesedik le ?
Mivel annak jegesedése miatt szokták leolvasztani a hűtőket, nem a normál rész miatt.#79408 z123456z
Hát ez az, hogy túl lassan áll vissza a megadott értékre.Na és akkor egy kérdés is:
Beépíthető elektromos sütőből mit választánátok ?
99 %-ban gluténmentes kenyér készítésére.
A kőrfűtőszál elvárás, valamint az elektronikus hőfokszabályzás.
Előny még a gőz hozzáadása, az önts vizet a sütő aljába, módszer, ami néhány típusnál van, nem játszik, komolytalannak tűnik.
16 A es delej áll rendelkezésre.
szín, feketeGigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Core2duo6600
veterán
válasz vegh001 #79424 üzenetére
Nálunk a második whirlpool dolgozik, az első is vagy 15 évet ment, a második már nem tudom mikor lett cserélve, de szépen teszi a dolgát.
Ha 2 gép közül azt válaszd amire több a gari, sok esetben lehet extra garit választani, van ahol előírás, hogy évente átnézesd (ez gazdasági kérdés, hisz ha még egyszer kifizeted a gép árát, akkor nem éri meg !!!), van ahol még ez sem, ha vállalják némi felárért a plusz 4-8 évet, akkor olyan nagy gond nem lehet, mi is vagy 8 év garival vettük a mostanit.Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
-
Core2duo6600
veterán
válasz z123456z #79456 üzenetére
Melyik ez a vileda ?
A felmosni képes robotporszívóra gondolsz ?
Ismerősnek van egy nem tudom milyen, azt mondta, hogy portalanításra jó, de ha fel akar mosni, akkor ő hatékonyabb.Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Core2duo6600
veterán
válasz z123456z #79460 üzenetére
Azt értem, hogy a normál hütőt nem kell leolvasztani, elég régóta léteznek az önleolvasztó hűtőgépek, még a Lehel is csinállt ilyet, a 3 csillagosok voltak ilyenek.
A mélyhűtőt, ha felmelegíti, ez is energiafogyasztás nyilván, mit csinál a légterében lévő párával ? hogy küszöböli ki, az újra hűtés esetén az ismételt lejegesedést?
#79470 Ringman
Olyan egyformák ezek a gépek, hogy kb tök mindegy melyiket választod.
Hosszú gari legyen ez a lényeg.
Az online márkaboltoknál van erre lehetőség, de vannak feltételei, nézd meg a részleteket.
Az okos fubkciókat el tudod kerülni, mivel ezek drágábbak, és van gép e nélkül is.
Az érintőgombokat azt már kevésbé.Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik