Hirdetés
-
PROHARDVER!
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
errorcode06
őstag
Sziasztok!
Beépíthető sütőt(elektromos) és főzőlapot(gáz) vennék a közeljövőben, úgy 130-140k-t szánnék a kettőre. Mit ajánlanátok? Néztem Teka-t is, mennyire megbízható márka, hallot róla már valaki?
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
errorcode06
őstag
-
errorcode06
őstag
válasz szeva000 #4373 üzenetére
Most elektrolux elektromos sütőt néztem, meg gáz főzőlapot, mosógépben bosh-t gondoltam. Nyugodtan beszélj le róla
Te mit vennél? Én sütőre + főzőlapra úgy 130-140k-t gondoltam."Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
errorcode06
őstag
Nekem is van szárítógépem, a mosógépen van rajta .Mivel kicsi a lakás, ráadásul társasházban lakom ahol az udvarra nem szivesen teregetnénk szennyest, muszáj volt vennem egyet.
Mindenesetre egybegépet én sem vennék."Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
errorcode06
őstag
Na, megvettem magunknak a régóta tervezett sütőt és főzőlapot.
Végülis, IKEA-ból vettem, persze, lehet hogy majd megbánom.
- Sütő: Framtid OV10 (elektromos).
- Főzőlap: Folklig (indukciós)"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
errorcode06
őstag
válasz canniball #4648 üzenetére
Igen, az Electrolux gyártja az IKEA számára.
Volt kedvezményem is, így nem volt annyira drága sem. Most nézem a sütőt, az csak 9-es, szóval nem a legújabb modell, a kettő együtt volt 150k, + beszerelés.
6 év garit kaptam rájuk."Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
errorcode06
őstag
válasz runner 125 #4650 üzenetére
Az volt a szerencsém, hogy a főnököm(igen gazdag ember) évek óta náluk vásárol, meg van valami haverja is ott, és adnak neki kedvezményt. Nekem meg sikerült az ő kontójára vásárolnom.
A rendes ára kb 20 - 25 tel magasabb lett volna, meg csak 5 év gari volt rá."Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
errorcode06
őstag
Sziasztok! Különálló, alulfagyasztós hűtőszekrényt szeretnék venni. Kb 220-250 literes hűtő és 100 literes fagyasztórész kelllene.
130-150k körül van valami jó ajánlat?"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
errorcode06
őstag
Hello!
Erről a Liebherr CUel 3331-ről mi a véleményetek? Most 126k akciósan az mm-ben.
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
errorcode06
őstag
válasz superTibcsi #46468 üzenetére
Ikea konyhánkban miele mosogatógép van beépítve. Lényegében mindegy mit veszel, csak beépíthető legyen (szerintem)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik