- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
Aktív témák
-
KatonaT
aktív tag
válasz Johnny Cage #38445 üzenetére
Szia
Tegnap vàsároltam ilyen erősítőt és nekem is csinálja ezt Splash PRO lejátszó programmal és egy kis idő után késett is a hang miatta!
Elindítottam ugyan azt a filmet PowerDVD-vel és azzal nem volt ilyen baja!
Én ezt a 2 lejátszót ajánlanám mert ha valamelyikkel carokodik akkor a másikkal jól megy!
A Splash PRO még a BD is tudja... -
-
-
ratkaics
senior tag
Sziasztok!
Most szeretnék házimozi szettet beújítani. Az erősítőket nézegetve, felmerült benne egy-két kérdés. Két erősítőt nézegetek a Denon AVR-1611 és az Onkyo TX-NR509-est. Az adatokat nézve a Denon-nak elvileg kisebb a torzítása, az Onkyo viszont elméletileg tud internet rádiót, meg hálózatos zenelejátszást (ezt én valszeg használnám). Összehasonlítós tesztet nem találtam.
Ti tudtok esetleg érveket felsorolni az említett készülékekhez, pro és kontra?Köszönöm előre is!
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó ....
-
exile
tag
Zsugorfóliát szeretnék rakni a kábel végére a banán dugó és a kábel találkozásához. Tudja valaki hol és mennyiért lehet kapni?
-
xtremetuning
addikt
válasz kimi02 #38497 üzenetére
Nekem a 9 is páros....
Ahogy gondolod. Nálam az Utopiák 2,85-re vannak és anno BBécivel beszéltük, hogy még összébb kellene húzni....
Haverom Nova Utopiája nincs ilyen messze egymástól, mint neked, de ahogy érzed....ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
törölt tag
válasz ratkaics #38511 üzenetére
Szia!
Mindkettő más hangkarakterrel rendelkezik,Denon zeneibb,Onkyo dinamikusabb. Ez nem azt jelenti hogy az Onkyo nem jó zenére... Hálózaton az Onkyo valóben tud zenelejátszást,de csak azt,filmes tartalmak,pl.avi,mkv,stb.. nem megy rajta.még az Onkio509 ellen szól az olcsó kialakitású IC-s végfok,de a 609 már nem olyan és jobb DAC-al is rendelkezik tudtom szerint, mint a 509 vagy a Denon.Viszont sokkal jobban szol mint a Denon 1611 és a kisebb Onkyo.
Tehát ha hallgatással nem tudsz dönteni és elég fontos a zene,akkor Denon vagy gyúrj picit a 609-re. -
robi0604
őstag
válasz #09634560 #38522 üzenetére
Szerintem a mostani best buy, a HK 255.
A legtöbb helyen 99k-ért adják, készletsöprés gyanánt. (nem akarom mondani, hogy Én anno mennyiért vettem)
Ebben az árban szerintem verhetetlen az újonnan vásárolandók között. szvsz
Minek veszel Ferrarit, ha 50-nel közlekedsz...
-
robi0604
őstag
Dorian most indult el a "relax live koncertre".
Hallom Pityu megkaptátok tesztre a kábeleket, kiváncsi leszek az eredményre!
Minek veszel Ferrarit, ha 50-nel közlekedsz...
-
Integra
titán
szerintetek hol kapni most legnormálisabb áron logitech advanced harmony one-t?????
8 távirányitóm van jelenleg, kicsit sok(k)......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
törölt tag
Sziasztok!
Új vagyok még erősítők terén.
Most készülök venni egy Popcorn Hour C-200 (BD lemezt is lejátszik). Ehhez szeretnék erősítőt + hangfalakat venni. A nappaliba fog kerülni, ami nem nagy (kb. 20-25 m2). Fontos, hogy a HD hangokat tudja kezelni. Csak zenét hallgatnék, meg filmeket néznék (médialejátszón). Ezért az erősítőnek nem kell extra képesség (gondolok itt pl. internetre)
Előre is köszönöm a válaszokat. -
Patice
nagyúr
válasz #02644736 #38533 üzenetére
Mennyit szándékozol a rendszerre költeni?
Zene film kb. milyen arányban szerepelne hangforrásként?
A HD hangokat "csak" képes legyen kezelni a rendszer, vagy képes legyen megmutatni az információtöbbletet is, amit hordoz a hagyományos hangsávokhoz képest?
Eddig mit használtál ilyen célra?
Eladó: Intel NUC J5005, Xbox 360, Daewoo Matiz, Lenovo dokkoló
-
Donee
csendes tag
Sziasztok!
Van egy LG 47LD750 típusú tv-m. Sajnos egyfajta audio kimenetet találtam rajta:
Optikai digitális audio kimenetet.Szeretnék hozzá egy 5.1-es hangfalrendszert kötni, de dvd lejátszó nélkül. Pénzem nem sok lenne rá, 40-50e Ft. Van olyan 5.1 aminek van közvetlenül optikai bemenete?
Vagy valami ötlet?
Előre is köszi a segítséget!
-
törölt tag
válasz Patice #38537 üzenetére
Film nagyobb arányban szerepelne, mint zene kb 60-40%
"A HD hangokat "csak" képes legyen kezelni a rendszer, vagy képes legyen megmutatni az információtöbbletet is, amit hordoz a hagyományos hangsávokhoz képest?"
Jobb hangzást jelent?Eddig nem volt házimozi rendszerem, csak sima DVD lejátszóm, és a tv-n szólt a hang. Zenét pc-n hallgattam, azon van 5.1-es erősítőm és 5 hangszóróm+mélyláda, de már elég lestrapált, és már nem szól jól. A márkát fejből nem tudom.
Árban nem tudom mennyit szánnék rá. A lehető legjobbat kihozni minél kevesebből. A lejátszó ha jól emlékszem 110k-120k körül van, ennél kicsivel többet szánnék rá, az biztos.
-
Leo66
csendes tag
Sziasztok!
Ezek az erősítők közül melyik lenne jó választás zenére (pop, rock, dance)? Melyiket ajánlanátok szívesen ár-érték arányban?
Onkyo 808,809, Pioneer LX 53,72, 73, Denon 4310, 3311, Marantz SR7005, NAD T757, 747? -
KatonaT
aktív tag
Szia
Ebben az árban csak egy ilyet ismerek az pedig a Sencor SHC SP170 (43.000)
Logitechnek is van optikai-s rendszere de az 85 000 (Z-5500)
De gondolom filmnézésre kell az 5.1 mert a sima tv adásnál hiába van 5.1 az csak 2.1-ben fog szólni!
A TV-n használt média lejátszó esetén lesz csak 5.1-es hangod!!Szerkesztve: Én is ilyet akartam venni, csak az MM-ben hozzájutottam JAmo 426 HCS3-ashoz 40. 000-ért és ezért inkább erősítő+Hangfalszett lett a megoldás!
Johnny Cage
Jah bocsi azt nem néztem!
De mivel nálam szoftveres a probléma így gondolom a médialejátszódon is ez a baja mivel ott is szoftver dolgozik!
Azon nem lehet szoftvert frissíteni?
Talán az megoldaná a baját![ Szerkesztve ]
-
KatonaT
aktív tag
Ehhez mit szóltok? [link]
Úgy látom eléggé akciós a cucc most!
A rendszerem Pioneer VSX-520, Jamo 426 Hcs3
Eddig a Jamo 210-el szemezgettem de nem tudom....
A szobám 17 nm de lassan költözök ennél nagyobba -
BBéci
legenda
Az Onkyók és az 53-as Pio kivételével mindegyiket ajánlom zenehallgatásra is.
Ha megengedheted magadnak, a nagyobb, drágább modellek valamelyikét válaszd.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest