Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zigi

    senior tag

    válasz VoidXs #72876 üzenetére

    Leszögezem nem vagyok kábelhívő!
    Az mért gond és jelent nálad hitvitát, ha valaki NORMÁLIS minőségű kábelt vesz a gagyi szar helyett, vagy a túlárazott gyémántkábel helyett? Biztos vagyok benne hogy az általad preferált tyúkbél is átviszi a hangot, de ha valaki esztétikusabbat, időtállóbbat, érzetre minőségibbet vesz sokunk szerint reális áron, akkor te miért kamukábelezel? Mivan ha megveszi és nem jó otthon a 300Ft-os gagyi? megint autóba kell ülni újra elmenni kicserélni stb stb. Púpomnak se.... Veszek egy jobbat ami kibírja ha 12x áthelyezem a ládát, vagy az asszony porszívózik és arrébb rakja, de nem húzza ki és kirántja akkor sem szakad meg, összetekerem költözésnél előveszem és működik, és még sorolhatnám mennyivel jobban bírja egy ilyen kábel a gatyamadzagnál amit te ajánlgatsz. Semmi baj nincs az olcsó rca-val sem nekem is volt és működött is, de azért ne essünk már át a ló túloldalára, hogy ha veszel egy 2-3M-es subkábelt 8e ért akkor te mekkora hülye vagy. Miért 8e? mert lehet hogy Európában gyártották és nem kínai kislányok forrasztották maszk nélkül. A csatlakozó darabja nem 10 fillér hanem 50 stb. stb.
    Valaki veszi a fáradságot és kinézi a számára megfelelő kábelt, ami egyébként itt a fórumon sokaknak van és elégedetten használják, ráadásul nem egy irreális összeg, akkor ne szóljuk már le így odaböfögve hogy kamukábel nesze egy link.
    Még valami, ha az olcsó rca kábel végén azonos hangerőnél kisebb feszültség mérhető, mint a drágábbik változaton, akkor a kábel minősége rosszabb! Pont. Attól még hogy korrigálható egy kis gain emeléssel még a kábel gyengébb minőségű. Megéri e a felárat, hogy nem kell újra menni a boltba, mert jobban bírja a környezeti hatásokat, kisebb a selejt százalék, és még teszem azt jobb vezető is, szerintem igen.
    #72895
    Mennyi az a haszonkulcs amikor nem csaló valaki? Honnan tudjuk mennyi a költsége? Bérek, adók, biztosítások, minőség ellenőrzés, gyárak, gépek, stb. Ezt megint mi alapján állítod?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák