Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gtaati

    őstag

    Srácok Én nem akartam és akarok vitát gerjeszteni. Mindenki véleményére és tapasztalatára kíváncsi vagyok. Sajnos erősen korlátozottak az anyagi lehetőségeim, ha nem is úgy tűnik, de sok idő, csűrés, csavarás, gyűjtögetés, spórolás, kivárás, régi cuccok eladása majd az alkalmi vételek, külföldi beszerzések eredménye az amit jelenleg használok. Nagyon közel áll pl. a Diamond 3 kábel ára az egy havi fizumhoz.... de arra is rájöttem, hogy vesz az ember egy olcsóbb kompromisszumosabb cuccot, használja aztán lehet lépcsőről lépcsőre fejleszteni vagy lehet csak úgy engedi a lehetőség, de a végén ha mindent összeszámolunk akkor sokkal többre jön ki ezen az úton a végeredmény, mintha vártunk, gyűjtögettünk volna és utána a kiszemelt "drága" cuccot megvettük volna...

    A lényeg, hogy per pill. a rendszerem leggyengébb elemei a hangfalkábelek (NoName 2x2,5mm ezüstözött), a hdmi kábelek és mivel költözés előtt is állunk, ezért kérdeztem, hogy észszerű keretek között ki mit ajánlana, ami előrelépés lenne és volna pozitív hozadéka, de nem kidobott pénz lenne és csődbe sem döntene:)

    És ha már a kábelezés a téma, bennem az is felmerült, hogy a gyártok milyen kábeleket használnak a hangfalak belsejében és van-e értelme ezeket cserélni?

Új hozzászólás Aktív témák