Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • s3toraph

    senior tag

    válasz hati #1127 üzenetére

    A 3 laptopon nem ilyen über gépekre gondolj, a darabszám nem minden, meg nem is újonnan, de van amit meg kell venni, pl. tesóméknak ezeket az egyetemhez. Én meg többet költök gépre mint kellene, és a nem tervezett SSD után meg is csappant a keret. Így ennyiből gazdálkodnám ki, mert diákmunkás fizuból ennyi van rá. Ha egyáltalán lehetséges. 30-40-et nekem nem ér meg. Ha beleférne 20-22 a keretbe, adott volna a dolog egy MSI brazos lappal + egy ház + egy táp, ram, vinyó van. Ennyit érne meg nekem. De most ne fér bele sajnos.
    Csak torrentre, ftp-re akart annó 3 éve haver berakni egy P2-est szervernek, meg lett volna 5e-ből. Aztán nem lett belőle semmi, végül nem volt rá igény. Szóval kicsi pénzből is össze lehet hozni dolgokat, legfeljebb faragunk az elvárásokból.
    Átfogalmaznám a kérdésem úgy, hogy ha minimalizálom a dolgokat, a wi-fi streameléshez (max. BDRip minőség, ehhez elvileg elég egy 10/100-as hálókártya is, router meg ugye wi-fi-s), torrenthez, nyomtató "szervernek" nem elég egy 1-1,5Ghz-es proci 256/512MB rammal, XP-vel?

    Régi rendszerben: 59 + / 0 - | A legújabb rendszerben (2020.02.28-ig összegyűlt): 162 + / 0 -

Új hozzászólás Aktív témák