Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Horbal

    őstag

    válasz Jamby18 #4781 üzenetére

    MNC-t mindenki kerüli mint a pestist, de gyakorlati tapasztalatom nincs vele.

    Még azt az egyet nem értem, hogy egy kiépített rendszerbe hogyan fog illeszkedni egy ilyen már bocsáss meg lifisz-lófa&@# sugárzó. Hangzáshoz nem fog hozzátenni szvsz semmit. Én nagyon maradi vagyok ilyen szempontból. Úgy gondolom, hogy zenére hagyományos sztereó rendszernél (erősítő + két hangfal) még nem találtak ki jobbat, ezt még lehet tuningolni egy jó mélynyomóval, ha a zenei stílus ezt kívánja és vagy a hangfalpár nem megy elég mélyre, de zenét 5.1-ben vagy négy vagy több sugárzón át hallgatni, szerintem nem okoz többlet élményt, inkább csak megzavarja a hangképet, pláne egy átlagos lakótér esetében. Házimozi megint más eset, hiszen ott direkt több csatornára kikevert hanganyagot hallgatsz. Sztereóra kevert zene esetén engem az is zavar.

    Persze te tudod. Amit szerintem tarts szem előtt az az, hogy ez ilyen nagyon dizájn PP ALU TITÁN stb membrános hsz csodák az esetek többségében, nem hozzák a kívánt átvitelt, pláne ha olcsóak is. Inkább egy kevésbé dizájnos papír membrános hsz mint ezek a mókusvakító csodák.

    Szvsz én most perpil a viszonylagos olcsó kategóriában, H2000 vagy Visaton hsz-ekből választanék. A te esetedben ebben a méretben meg szélessávú hsz-t néznék. Az a helyzet, hogy egyedül a mély hangok nem hordoznak térinformációt ergó kb azokat mindegy honnan hallod, a magas/közép tartomány esetében viszont nagyon lényeges, hogy honnan jön a hang, ezért nem tudok elképzelni egy magas nélküli + sugárzót önmagában.

    Balett cipőm nincsen nekem, de ha lesz én fő nem veszem!

Új hozzászólás Aktív témák