- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muscl3Pharm
csendes tag
Kicsit mas tema ...
Tavaly Majusban voltma Birminghamben a Bodypower Expon . Lefotozkodtam par nagy emberrel :
Ronnie Coleman / 10 fontot kert egy alairasert / , Phil Heath , Branch Warren , Rich Gaspari , Dennis Wolf , Roelly Winklaar , sexy baby Toldy Zsuzsi , aki viszont nem akart fotozkodni , lerazott es tovabb ment : Dorian Yates ...
Aki a legkozvetlenebb volt az Rich Gaspari , nagyon kedves abszolut nem nagykepu normalis fazon . Branch Warren iszonyu alacsony eloben , en vagyok kobo 174cm de nalam egy fel fejjel kisebb , Phil Heath kb olyan magas mint en , de rohadt nagy keze van marmint tenyere . Kezfogasnal siman eltunt a kis kacsom az oveben , amugy mind ketten kozvetlen fazonok . Kb 2 orat kellett soraba allni egy-egy ilyen fozozasra , es amint letelik 2 ora allnak is tovabb nem varnak senkire . A muscletech is nagyon normalis volt , vegig a sorban allas alatt osztogattak valamit . Shakert , protein samplekat , mini torolkozoket stb. Az ON standja is franko volt , email cim megadasa utan kapott mindenki egy nejlon szatyrot benne protein 2 csoki , 3-4 protein sample , ujsagok stb. Es a termek kostolonal annyit ittam amennyit akartam . Ugyanez a Gaspari standjanal is . A Scitec standja se volt rossz , tetejen egy nagy porgo Scitec felirat . Voros Zoli kepek . Zsuzsika adott is shakert meg par termek mintat , meg egy foto is lecsuszott . Aranyos csajszi nem nagy arc .
Hat kobo ennyi ... belepo 18 font volt de foto hegyek , termek minta es polo hegyek ... mind ingyen -
adam_
senior tag
[link]
Ha már volt, akkor sry. -
Dexar007
veterán
válasz Coccolino_O #7555 üzenetére
Az más.
Viszont szeretem hallani másoktól ezt a ,,nincs rá időm " kifogást.Miközben a csirke rizst,15 perc alatt cakk-pakk el lehet készíteni. Egy pizzát nem hoznak ki ennyi idő alatt.
Give me your cum,bull!
-
-
Tipo16V
aktív tag
válasz Dexar007 #7558 üzenetére
hát nekünk pl nincs nagyfagyasztónk, csak a hűtőé, szóval 50 kiló csöcshúst, ami alsó hangon 50ezer(amit most suliidő alatt nem tudok egyszerre kifizetni) nem tudnék se kifizetni, se elhelyezni.
10 kiló körül szoktam venni.más: Ma voltunk asszonnyal edzeni, megvette a bérletét, meg kesztyűt meg minden, hétvégén vettünk kajákat is, zabpehej, cottage chees, light joghurt, durumtészta, jövőhéten ha lesz már énprotkóéknál whey, akkor az is lesz. nagyon tetszik neki, bár a váll gyakorlatok helyes kivitelezésével volttak gondok, de a végére egészen belejött. jólesz ez.
"Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
-
Tipo16V
aktív tag
lejárt a szerk. idő.
most hallgattam meg bunnynak a pofázását, ezt ő sem gondolhatja komolyan, nyomja itt az állszent beszédet a koxról....vicc..."Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
-
Manitou
veterán
Boxi fényevő lett
-
Boxer001
veterán
válasz Coccolino_O #7545 üzenetére
Hagyjál már ezzel a baromsággal. Ne a saját karonülő korodból indulj ki, az én koromban már...
Manitou
Megint okosat szóltál. -
Coccolino_O
őstag
válasz Boxer001 #7566 üzenetére
Ha nem a genetika, akkor a kor. Ahogy Ijk írta anno, annyit kapsz vissza, amennyit beleteszel.
Nem az a baj, hogy nem ez az ember egyedüli életcélja, csak akkor nem kell vetíteni, hogy mindent megtesz azért, hogy hegyomlás legyen. Ezt nem neked írom, hanem úgy általánosságban.
-
Boxer001
veterán
válasz Coccolino_O #7570 üzenetére
Te figyu már...honnan tudod, hogy én mit teszek bele? Vagy itt bárki honnan tudja?
Csak ennyi kérdésem van. -
Ijk
nagyúr
válasz Boxer001 #7572 üzenetére
Hiányolja a sírást minden nap, hogy ma is alig ment le a hatvan deka csirke, már utálod hogy két éve minden nap ezt eszed. Meg nagyon hiányzik a hó végén megengedett pizza és két sör.
3 hét kihagyás után múlthéten és most is olyan végtelenül hosszúnak tűnik mire leúszom a 2km-t. De már hiányzott, éreztem hogy kezdek eltunyulni.
mocsokmisi: Nem érzed cikinek, hogy ennek a picike lánynak is nagyobb a melle mint a tiéd?
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
mocsanisi
senior tag
Tömegelünk: [link]
"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."
-
Coccolino_O
őstag
válasz Boxer001 #7572 üzenetére
Hm, sehonnan sem tudom, szimplán csak feltételezem, hogyha éveken keresztül (?) nem éred el azt, amit akarsz, akkor valószínűleg nem jók az edzéseid vagy nem kajálsz úgy, ahogy kellene. Feltételezés, nem tényként való kijelentés.
Eagl3: Szerintem te kezeltesd magad.
Ijk: Mert a csirkén meg a rizsen kívül más nem is létezik.
-
Ijk
nagyúr
-
-
Eagl3
veterán
válasz Coccolino_O #7580 üzenetére
Ne személyeskedj mert beköplek!
-
tween
őstag
Van olyan edzés előtti formula, ami nem csak 20 percig tart? plasma jet-et vennék de nem találok sehol...
xpand xtreme, esetleg nano vapor, no xplode 2.0? talán assault? nitrix? nitro tech? xpand 2x? nano x9? a bőség zavara ... -
Boxer001
veterán
Szerintem az Assaultot próbáld, Manitou is jóval többet tudott tőle hazudni , meg Jojó istenként tekint rá.
Voltam mell-karozni. Edzés előtt szokott menni egy kis kávé így reggel, hogy felébredjek, de nem volt főzve, indultam volna, lusta voltam felrakni...így megint vettem egy Brutal Nova-t.
Tavaly valamikor nyomtam utoljára rúddal sima padon fekve, jó rég...110-be azért belevertem 3-at, aminek azért örültem. Nem sok, de hozzám képest jó.
Coccolino
Most ne a múltat hozzuk fel, hanem a jelent...már azért egy ideje jóval többet figyelek a dolgokra, minőségre is egyre jobban, mennyiségre is, és elég sok pénzem elmegy havonta kajára, ennél többet már nem igazán tudok...kevés a fizetésem, hogy vagyonokat zabáljak el, és ahhoz képest, amennyi elmegy rá...na mindegy, le van szarva, téma lezárva.[ Szerkesztve ]
-
wertigo1984
őstag
Tegnap hozott Jojo nekem majdnem ezert az arert masfel kilosat, mivel kozosen edzettunk . En ajanlani tudom, jobb mint a Hot Blood.
Jojo bazze szetszakad a hatam es vallam, jo edzes volt!!!
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
tween
őstag
válasz wertigo1984 #7590 üzenetére
Beszerezhető valahol az a másfél kilós?
-
JackFeryll
őstag
gyakorikérdések:
Testépítők gyúrósok! Mi a véleményetek Drugs Bunny modoráról?
cukormokus999 válasza:
Én nem vagyok testépítő, gyúrós. 25 éves nő vagyok, próbálok normálisan kajálni és edzek... Bunny pedig egy messiás! XD De most tényleg, rengeteg jó dolgot mond, semmit nem misztifikál túl, kerek perec megmondja, ha valami sz.r vagy épp jó. Modorával szerintem semmi baj, sőt, kifejezetten humoros ember lehet
-
natë
nagyúr
Ne vegyetek a Lidl-ből cottage cheese-t. Régen a legjobb volt, de most valami borzalomra váltottak, a dobozok fele tejszín. Mintha valami pempőt ennék, rettenet!
(viszont a Penny Marketes istenjó)
-
kukinyo
addikt
válasz Coccolino_O #7597 üzenetére
Szakadj le rólam nyamvadék!!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs