- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dorian
félisten
válasz Szevam #187049 üzenetére
Nem tudom mit értetlenkedsz...
Ha úgy eszel, akkor csökken a(z általanos) testzsírszázalek és elkezdenek látszani a kockák.
Ki mondta, h csak ott csökken a zsír? Esetemben pl. az eleve viszonylag alacsony testzsírom további minimalis csökkentésével ez lenne ami látványos változás, nem azt venné észre senki, h mittomén a combomon kevesebb.[ Szerkesztve ]
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Lavar
aktív tag
válasz scdlsc #187050 üzenetére
Én több ízt próbáltam, bár ez egyénenként változó, ami nekem ízlett, lehet neked nem fog, de azért szerintem:
citromos sajttorta - ez oké
fehércsoki málna - ez is okébarack joghurt - ez meh, nem volt rossz, de már vártam, hogy elfogyjon az egy kilós a végére, nem veszem többet
csokis túródesszert - ez ajándékba volt 300gr még régebben rendelés mellé mikor behozták, ennél undorítóbb ízűt még nem ittam, pedig nagyon szerettem volna, hogy jó legyen, mert a túró rudit meg imádom, azért orrot befogva letoltam ezt is, kerülendő
narancs csoki - anno Scitecnek volt ilyen íze és az favorit volt nálam, aztán pár éve már nem lehetett kapni, megörültem, hogy itt van, nem volt rossz, de a végére valahogy már nem esett jól, nem biztos, hogy újraveszem
Ezek jöttek be legjobban:
meggyes csoki - ezt iszom most, igazi desszert, édes ugyan ez is így több, mint az ajánlott 3 dl víz kell hozzá, én kb 4-5 decivel iszom és így nagyon jó, nem is kívánok semmi édességet
belga csoki - ebből több kilót simán lehet inni több hónapon keresztül, nekem nagyon bejött, de most nézem, hogy ez már meg is szűnt és csak sima csoki van helyette?Mindegyiket vízzel ittam, tejjel nem próbáltam őket.
Januárban volt egy olyan akció, hogy akkor 5500/kg áron vettem az 1 kg-os compactot, de szoktak többször akciózni.
[ Szerkesztve ]
-
basaharc502
aktív tag
válasz Lavar #187058 üzenetére
A Pure Gold Compact-ot el kell felejteni...én megfogadtam, hogy soha többet nem rendelek olyat, legyen az bármilyen akcióban vagy ízben. Inkább megveszem a drágább PG Wheyt vagy más gyártó 8-9 ezer/kg fehérjéjét, mert számomra a compact felér egy 6500 Ft-os poshadvánnyal.
Eddig az összes compact kifejezetten gyomorháborító volt és az összetétele alapján sem szeretném a testemet kínozni azzal, hogy ezt én kilószámra magamba öntsem. Szerencsére megtehetem, hogy nem kell fillérbaszkurálni a dolgokat...nem ezen a pár ezer/kilón fog múlni a dolog, de akkor ha már lejárok heti 4-5 alkalommal emelni a vasat és rendszeresen fogyasztok is fehérje turmixot, akkor olyat veszek, ami azért jól is esik és az összetételével is meg vagyok elégedve, hogy a placebo is meglegyen. -
m3ss
veterán
válasz basaharc502 #187059 üzenetére
kifejtened? mi a baj az osszetetelevel?
nekem az izevel, allagaval sincs bajom. csokis pg compact. elotte belga csokis pg whey volt.
mondjuk a gymbeam vanilias szoja utan barminek jo ize lesz. bar gyumolcsos smoothieban el tudom azert fogyasztani a szojat is.[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
Dorian
félisten
válasz basaharc502 #187059 üzenetére
Pont az összetétele miatt veszem, mert ebben van egy csomó glicin, ami ugyan nem izomepítő aminosav, de a kollagén fő alkotórésze és kb küldeni kevesebbet fogyaszt nelőle mint kellene. Meg kell púpozni a merőkanalat, aztán lesz benne elég izomépítő alkotórész is.
Egyedül az nem tetszik, h szukralóz van benne.Íze meg tökmindegy, csak leborítom.de mindenből amúgy is csak csokisat veszek, azt nagyon nem tudják elbszni. Íz szempontjából meg azt úgyis hiába várom, h kihozzák a füstöltlazacos meg libamájas ízeket
[ Szerkesztve ]
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
tchriss
tag
Sziasztok!
Az normális ha ilyen oldalt emelős vállgépbe amibe bele kell ülni (oldalt emelés címén) baromira beledolgozik a csuklyás izmom is? Bármekkora súllyal csináltam egyszerűen nem tudom kiiktatni, mint mondjuk a sima csigás oldalt emelésnél. Mondjuk a golyó vállakról letettem ennyi idősen már, na de mégis -
-
-
attiati
veterán
válasz Dorian #187061 üzenetére
Érdekes, hogy sokan az ízre fókuszálnak, pedig az aminosav profil a lényeg.
Majd feldobok egy összefoglaló táblát.Bioteches fehérjéknél nem szokás közölni az aminosav profilt?
Marhafehérje teljesen más profilú, mint a tejsavó.
A BCAA arány relatív alacsony.
Glicin nagyon magas.
Az egyik aminosav 1% alatt van (cisztein).
De például a Wheyprotein marha fehérjében 0,1%. Szinte már nem is teljes értékű.Itt nagyon promózzák a csíráztatott barnarizs fehérjét, ami önmagában is komplettált. De sajnos erre sem közölnek teljes aminosav profilt.
Mi a baj a tejsavóval? -
attiati
veterán
Az aminosav profilt össze-vissza adják meg a gyártók?
Csomószor nem jön ki a matek.Van aki azt mutatja, hogy 100g termékben hány g van az egyes aminosavakból. Például ez a tojásfehérje, aminek fehérje tartalma 92g/100g.
Összeadom az aminosavak mennyiségét, de nem lehetne magasabb, mint a termék teljes fehérje tartalma, vagyis 92g.
Mégis 99,5g az összeg.Ha %-osan akarták mutatni az aminosavak arányát, akkor 100%-nak kellene lenni az összegnek. Bár elég egyértelműen grammot írnak többször is és nem %-ot.
Ugyanígy a gymbeam just whey-nél sem jön ki a matek.
100g termékre 93,8g az aminosavak összege, miközben 74,8g a fehérjetartalma 100g-ra.Wheyprotein %-ban adja meg.
aminósav% / fehérje
Ezt úgy értelmezem, hogy a fehérjén belül mennyi az aminosav arány.
Az összegük mégsem 100%-ot ad ki, hanem 98,4%.A Biotech ISO Whey az egyetlen, ahol csontra stimmel.
Aminosavak összege 84g, ami pont annyi, mint a termék fehérje tartalma 100g-ra vetítve.[ Szerkesztve ]
-
Vitee
aktív tag
válasz aelod #187066 üzenetére
Hoistnak nincs is! A masikon se lehet, nem tudom miert ilyen, de ez a ket gep van. A Hoist gepbe mozog a labtamasz is, meg talan az ules is fel le. A Lifefitness gep az fix.
En egyszer csigaval csinalom, egyszer gep.[ Szerkesztve ]
"Life before death, strength before weakness, journey before destination."
-
tchriss
tag
Köszi a sok választ.
Hát itt ilyen gép van itt csak az ülésmagasság a variálható, de olyan elbaszott vállaim vannak, hogy rá kell valahogy az oldalsó meg a hátsóra részére feküdnöm.
[ Szerkesztve ]
-
JoolsNOS
veterán
válasz scdlsc #187050 üzenetére
A lemon cheescake lett nekem a kedvencem, pedig nem fűztem hozzá sok reményt. Reggel zabba, meg magában is finom. Árengedmény gagyi tablettás cuccokra szokott lenni ami rajtuk marad, itt inkább +ajándékok szoktak lenni.
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
scdlsc
aktív tag
Köszi mindekinek!
Két akciós csomagot rendeltem. 1 kg-os Cookies and Cream + Lemon cheescake, 0,5 kg-os csokis banán + pisztácia. Utóbbi kettőnél erősen gondolkoztam, de sosem merek új dolgokat kipróbálni, ezért most bátor voltam.
Lesz még a pakkban egy kreatin meg egy BCAA. BCAA-ból epreset rendeltem, szörp helyett jó lesz. Kapok még két shakert is, majd elkopnak.
Összesen volt 26 960 forint. -
scdlsc
aktív tag
Amúgy elmehet a Puregoldprotein is a jó bús p...ába. Direkt figyelek mindig, hogy ne iratkozzak fel semmilyen hírlevélre. Erre rögtön küldenek egyet a megrendelés után. Persze, csak két kattintás leiratkozni, de egyrészt az én időmet szeretném én beosztani, másrészt meg rohadt nagy parasztság.
-
attiati
veterán
válasz Oppenheimer #164771 üzenetére
Milyen fehérjét fogyasztasz most helyette?
Abba az irányba megyek én is, hogy:
Növényi fehérje lesz, komplettált. (Vagy néha kiegészítve tojásfehérje porral)
Édesítőszer mentes.Ha nem találok egyben, akkor össze is tudom keverni a borsó, barna rizs, kendermag fehérjét.
[ Szerkesztve ]
-
Louro
őstag
Sziasztok!
Friss hús vagyok, így kéretik nem szétszedni
Kb. 6 hónapja, hogy elkezdtem edzeni. Eleinte a kardió dominált. 45 perc intenzív séta és 30 perc súlyzós edzés. Majd 3 hónapja fordítottam és 45-60 perc súlyzós és 15 perc séta. Utóbbit jobbnak érzem. Bár előbbinél izzadtam, mint egy ló, utóbbinál kevésbé, de valahogy jobban érzem a testem. 2 nap edzést 1 nap pihenő követ. Így heti 4-5 nap edzés. Többet nem merek vállalni. Helyes kivitelezésre igyekszem figyelni. A sok hangosan nyögdécselővel nem foglalkozom. Nem teljes testedzést csinálok, hogy váll+kar, láb, hát, mell+has napokat rotálom.
Az lenne a kérdésem, hogy mennyire csinálom hülyén. Most 4 gyakorlatot csinálok meg egy edzésen. Ha marad szufla, akkor még egyet bevállalok, de ez ritka. Edzés előtt és után is átmozgatom magam. Egy gyakorlat 6 körből áll és fokozatosan emelem a nehézséget. 4. vagy 5. körben már a maxra tolom, hogy legyen egy levezető kör. Körök között 30-60 másodperc pihenővel.
Igazából az a kérdésem, hogy jó-e, hogy több lépésben emelek a súlyon vagy jobb közel max súllyal? Nem-e sok ez a 6 kör. Inkább 4 elég és legyen többféle.Mess with the best / Die like the rest
-
Jim-X
őstag
válasz Louro #187083 üzenetére
Hali,
En februar vegen kezdtem ujra tobb, mint ket ev kihagyas utan (volt egy balesetem), minden 3. nap edzek teljes testet, izomcsoportonkent egy gyakorlat. Nekem ez valt be.
Elotte 10-15perc bemelegites.Ovatosan kezdtem, igy nem volt olyan durva az elso ket heti izomlaz. Mar kezdek belejonni.
Amugy kurva jo az ujrakezdes, kb mintha tele lennek, mint a delibusz ugy jon az ero es a forma Jo azert nem voltam teljesen telesz@rt buvarruha, nem engedtem el magam nagyon.
A játék az nem játék!
-
Louro
őstag
válasz aelod #187088 üzenetére
Köszi. Akkor változtatok.
Írom, hogy mikor mit csináltam, hogy tudjam követni a "fejlődést". Na meg így tudom melyik gépen milyen súlyt bírok Általában 8 ismétlést szoktam.
Egyből meg nem merem nagy súllyal. 40 vagyok már. Gyerekkorom vegigsportoltam. Úsztam is versenyszerűen. Bár vidéki edzőm volt, szóval nem egy Gyurta Dánielt kell elképzelni. De megyei szinten pufiként is egész jó eredményeket is elértem Majd kiscsikóként (20 évesen ) 4 év capoeira. Átmozgatásnak jó volt. Később belekóstoltam a thai boxba, de a 100+ kg mellett éreztem, hogy jó, de sok. Rohadt ülőmunka. Ha nem fizetne jól, lehet vékonyabb lennék
Mess with the best / Die like the rest
-
Louro
őstag
válasz aelod #187092 üzenetére
Ok, akkor lehet úgy módosítom a tervem, hogy
2 sorozat kisebb súllyal. Olyan 70-75%-on 8 ismétléssel, 3 perces szünetekkel. Majd 2 sorozat szinte maxon 8 ismétléssel 3 perces pihenőkkel. 1-2 hónap múlva meglátom mi lesz. Nem sietek. 40 évig dolgoztam ezért a pocakért. Nem egy év alatt lesz ledobva. Persze kajára igyekszek figyelni, de azért erő is kellene, hogy ne izzasszon meg egy kis kerti munka. Lépcsőzést legalább már bírom. Nem fulladok meg 3 emelet után. Ez már nekem egy sikerélmény
Mess with the best / Die like the rest
-
scdlsc
aktív tag
Felmerült bennem egy kérdés. Tegnap rendeltam a Puregoldról és az egyik csomagban lesz kreatin. Korábban egy nagy akcióban vettem egy csomót és szedem, de én nem éreztem tőle semmi javulást. Kinek mi a véleménye róla? Van valami haszna a háttérben vagy csak ártani nem árt.
-
aelod
veterán
válasz Louro #187095 üzenetére
Nem.
2-3 rávezető sorozat 2-4 ismétlés. Nem kell előfárasztani magad. Csak felkészíted a munka súlyra a testet, izomzatot stb.
A bemelegítő súlyt lépcsőben emeld úgy, hogy az utolsó a munka súly kb 60%-70%-a legyen.[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
addikt
válasz Jim-X #187089 üzenetére
Én is kb ezen a vonalon megyek, de pl eleinte fekvenyomásnál is egy percet pihentem, hát a 3. sorozatnál már a seggemen szedtem a levegőt
aelod: nekem szimplán nem volt tapasztalatom. Itthoni HIIT edzéseket toltam 1 évig mielőtt lementem terembe. Ott nyílván ilyen rövid pihenőkkel ment a mutatvány én meg azt adaptáltam a súlyzós edzésre is. Itt is kérdeztem akkor, és kiigazítottatok, illetve igyekszem azóta tájékozódni, hogy mit hogyan kéne csinálni.
[ Szerkesztve ]
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
aelod
veterán
válasz Tyler Durden #187098 üzenetére
Sokan azt gondolják, hogy a rövid pihenő idő intenzitás fokozó technika, tévesen.
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest