- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
t256
őstag
válasz theooracy #164897 üzenetére
Már szépen szökik fel a nafta ára is. 315 Ft a 95-ös átlag ára. Lassan elérjük a 380-400 Forintot.
Egyébként Shop Buildernél a Protein Buzz nagy kiszerelésben akciós. Ha 6 kilót vesztek, akkor 3998,3 Ft/kg.
Nutriversumnál is akciós a tejsavó koncentrátum.
Most gondolom a Biotech lett a prémium márka, ezért felvitték az árát. Pár száz Forint híján egy árban van a Scitec-el.Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
theooracy
aktív tag
válasz Soulfly842 #164902 üzenetére
Hát igen. Pontosan így van! Ha kiiktatjuk a konkurenciát, azt csinálunk az árakkal, amit akarunk....
-
diegho
nagyúr
Sziasztok!
Múlt hét végén kaptam némi tanácsot, így változott az étrendem a hétre:
Reggel 2 főtt tojás 2 szelet csirkemell sonkával
Tízórai 1db cerbona szelet - ebből nincs már több, natúr joghurt (görög) lesz helyette jövő héten darabolt eperrel
Ebéd 150g csirkemell, 70-80g rizs vagy bulgur, vagy/és zöldségköret
Tízórai 1 marék földimogyoró (ezt fogja váltani jövő héten egy ek. mogyoróvaj teszt jelleggel)
Vacsora 2 szelet teljes kiörlésü toast kenyér, hozzá 2 szelet sonka esetleg sajt is, sok zöldséggel (paradicsom, paprika, uborka, retek, saláta)
Később zöld almaEredmény -1,5kg a hétre.
Ez így már egész jó lesz úgy érzem.
Edzés maradt napi 30 perc tekerés heti 6x, pár perc hasizom minden másnap. -
Madwe
nagyúr
válasz rwin5 #164910 üzenetére
15% bevitt kalória zsírból - ez alá menni nem egészséges, hormonok felborulnak tőle. Twsto termelés csökken stb. Tekintve h ezen kívül csak a görög joghurt (jelenleg cerbona) és az esti esetleges sajt van, pont h kevés zsírt visz be inkább mintsem többet..
a ragyás bőr meg lol, másfél év ketogén diéta után kijelenthetem h ez egy baromság, egy marék földimogyorótól nem lesz ragyás a bőrőd
diegho Szerintem ez már alakul, de inkább a heti 1kgot céloznám be!
ez így túl gyors s tarthatatlan. Idővel lassulni fog a fogyásod rendesen, s akkor vagy csökkented a kalóriabeviteled vagy növeled a kardiot - de ha már most ilyen alacsony a beviteled, bajba leszel mert lelassul a fenébe az emésztésed..[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
válasz Madwe #164914 üzenetére
Azért eszem az olajos magvakat, hogy gyorsuljon az emésztés. Ez eddig elég jónak is tűnik. Az edzést alapból 45-60 percesre terveztem, bírnám is gond nélkül, de fogyás szempontjából sok lenne. Ma és tegnap bűnöztem rendesen, exem születésnapja volt, tésztát kellett ennem meg tortát. Szóval most volt némi nem tervezett bevitel. Megvárom még a jövő hetet és meglátjuk, hogy mit mutat a mérleg. Utána 10 napot itthon vagyok, lesz időm akár 2 óra edzéshez is naponta. Meglátjuk majd hogy bírom, mindenesetre most eléggé tele vagyok energiával.
-
kicsiogre
tag
-
Angel2014
addikt
válasz kicsiogre #164917 üzenetére
Ennek a töredékét nem ettem ami diegó heti 6 nap súlyzós edzéssel és minden nap hassal és 30 perc kardióval. 2.5 hónap alatt ment több mint 40 kiló.
Igaz az életmód miatt tartani nem tudtam de nem is akartam ,hát meg is lett az eredménye.
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Angel2014
addikt
válasz tibcsi0407 #164920 üzenetére
nem éheztem..csirke majd egy kiló tojás 5db 2x 3x fehérje ..a szénhidrátot vittem le nullára szinte nagyon intenzív edzés melett.
-
-
aelod
veterán
válasz tibcsi0407 #164922 üzenetére
Pont most írtam egy étrendet és az illető bőven BMR alatt evett.
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
benfolds
őstag
mike tyson meccseket nézek mostanában (sokat meg lehet nézni rövid idő alatt )
gondoltam rákeresek az edzésprogramjára meg a kajára. igazából a nyakra gyúráson kívül sok meglepő nincs benne. a kaja nekem elég szerénynek tűnik:- 5 AM: Get up and go for a 3 mile jog
- 6 AM: Come back home, shower, and go back to bed
- 10 AM wake up: Eat oatmeal
- 12 PM: Do ring work (10 rounds of sparring)
- 2 PM: Have another meal (steak and pasta with fruit juice)
- 3 PM: More ring work and 60 mins on the exercise bike
- 5 PM: 2000 sit-ups, 500-800 dips, 500 press-ups, 500 shrugs with a 30kg barbell, and 10 mins of neck exercises
- 7 PM: Steak and pasta meal with fruit juice
- 8 PM: Another 30 minutes on the exercise bike then watch TV and go to bedBreakfast- Oatmeal with milk and vitamins
Lunch- Rice with chicken breasts and orange juice
Snack- Protein shake with 6 bananas
Dinner- Pasta and steak with tropical juice. -
diegho
nagyúr
Abban kérnék még segítséget, hogy inni mit igyak vízen kívül?
Néha azért jól esne valamit inni, aminek íze is van. Eddig cukormentes szörpöt ittam kb hetente fél litert, meg cukormentes zöld teát nagy ritkán. Gyümölcslevek mehetnek? Mondjuk narancslé, almalé, szőlőlé? -
Madwe
nagyúr
válasz diegho #164925 üzenetére
Azt ne, folyákony cukor, ugyanolyan egy gyümölcslé mint egy cukrozott kóla...
ha mindenképp íz kell menj a zero-s dolgokra, de módjával (ne napi 4+ liter) van mindenféle zero ice tea, fanta, sprite, kóla, monster, stb.
#164919 ezért nem szokták a fogyókúrát ajánlani, s ezért szokták a diétát (tervezett, fenntartható étrend). Bárki bármivel le tud adni bármennyi kilót, fogyni könnyű.
nekem az első két hónapban 18 kiló ment le (első hetekben sok a víz is ebből) fél év alatt kb 30, 1 év alatt 40, most olyan 55 kiló miniszban vagyok ( de ez több is, csak azóta izmot pakolok inkább magamra, ezért inkább a tzs% az ami számít) - de a lényeg, h lassan szabad csak haladni, nem véletlen mondja azt mindenki.
ami egy jó étrend része, az a fenntarthatóság, amit élvez az ember, ezért személyre szabott, ami egészséges (csak boci csokot zabálva is lehet fogyni, ha akar az ember) s ami a céljainak megfelel.
ha a testsúlyod több mint 1% fogyod egy héten, akkor ott bizony izom is megy lefele, rendesen.
mellesleg ahogy adaptálódik a szervezeted hozzá, szépen beállítja a bmr-ed arra, h itt para van, s amikor jönnek a platók, nincs mőr mozgástered tovább fogyni...előre is elnézést kérek mindenkitől a képek miatt (főleg h gyúrós topik s csak 4 hónapja edzek rendesen, puhány vagyok még, remélem túlélitek) de csak h én se a vakvilágba beszélek, s tudom h lehet fenntarthatóan leadni HOSSZÚ TÁVON a kilókat (nézdcsak látszanak az ereim, tuti koxolok meg tolom a mindent is ) (Ok, 2 év se nagy idő, de hidd el, ez amit csinálok fenntartható )
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
válasz Madwe #164926 üzenetére
Akkor marad a zéró tea stb. Azokat szeretem. A kajámat szép lassan emelni fogom. Holnap már 100g rizs és édes savanyú 130g csirkemellel lesz az ebédem. Meglátjuk mikor érek el oda, hogy 1,2kg megy le hetente, ez lenne a célom, meglátjuk ez a hét mit mutat, aztán majd alkalmazkodok hozzá. Nem döntöttem el, hogy ez marad a diétám, meg akarom találni az egyensúlyt, csak nehéz egyelőre. Az biztos, hogy az étkezésem egy életre megváltozott, ezentúl mindig 5 étkezésem lesz, rengeteg zöldséggel, kevés szénhidráttal (kenyérfélék, péksütemények kilőve) tészták csak nagyon ritkán (havi 1x, ha éppen bolognai ehetnékem lesz, úgy gondolom 2 hetente egy pizza belefér stb. Most a célom az, hogy elérjem a havi 5kg-ot és azt tartsam, ha ez megvan, akkor a nyarat kitolom így és meglátjuk mennyire tetszik az eredmény.
-
Madwe
nagyúr
válasz Ļantos #164931 üzenetére
Inkább a jópár év plusz az életem végén, ami motivált
Benfolds: sok dolgot jelképez (10 összesen, ami az életmódváltásomhoz kapcsolódik) több molekula is egyébként, ami látszik az a
beta hydroxybutyrate - ketogén energiahordozó
adrenalin - motoros jogsi
dopamin és serotonin - ez a kettős váltás az élvezetekről az örömre, dopaminról serotoninra - rövidtávú élményhajhászásról a hosszútávú boldogságra váltásról szóldiegho - az a lényeg, h ha hosszú távra tervezel (azt teszed) akkor tényleg ne sanyargasd magad s ne hajszold a kilókat, próbáld meg az egészség s fenntarthatóság mentén megtenni a maratont, ne sprintelj, de úgy látszik ezt te is érted s így teszel, ez már gyakorlatilag félsiker
Horec - tényleg, apenta+-t itt ajánlották, talán pont te, azóta én is azt veszek, ha ízre vágyom jó,ár, íz, makrók
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
válasz Madwe #164934 üzenetére
Igazából van egy szint, amit lehetőleg gyorsan, de egészségesen el akarok érni, ez a 120kg alá menni. Azaz még 10kg menjen le a következő 2 hónapban. Onnan már minden mínusz kiló ajándék és ha még 10 lemegy mondjuk idén, az már királyság.
Na akkor Apenta-t elkezdem újra venni. Tavaly már úgyis azt mondták kollégák, hogy szerződésem van velük annyit ittam.
-
Angel2014
addikt
válasz tibcsi0407 #164922 üzenetére
Ilyenkor ha tudod csökkentsd a ch át akár napi 50-100 g ra állj le súlyzós edzéssel vagy csak épphogy átmozgató legyen ,és kardió kardió kardió ha lehet éhgyomros és napi kettő.
De te nem vagy versenyző ..
Én is azt figyeltem meg a karantén alatt hiába nem ettem ch át csirke rízs zöldség stb mozgás nélkül jöttek fel a kilók.
-
Angel2014
addikt
Sőt emlékszel mikor mondtam van mikor az segít ha leállsz a diétával elkezdesz enni egy darabig ..igaz feljön pár kiló de amikor újból nekikezdesz a diétának sokkal jobban beindul így mert nem szokott hozzá a szervezet.
Előd fiam is miből?
-
-
Angel2014
addikt
Na ezért kell megbecsülni egymást amíg lehet... Mi történt Czibók Lacival?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok