Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zola007

    veterán

    válasz Shadowbull #115100 üzenetére

    Próbáltad már vagy csak az olvasást gyakoroltad az amazonos véleményeken?

    Nem azt mondtam, hogy ez a legpontosabb, de 25e Ft-ért az elérhető legpontosabb. Ha megfelelően és mindig ugyanúgy használja az ember, akkor jól követhető a tendencia.
    A tükröt nem pótolja, de pontosabb mint a haver általi tippelgetés. Olcsón a 7 pontos, szakember által végzet kaliperes mérésre voksolok, de ez általában még annyi embernek sem elérhető mint a neten rendelhető mérleg

    Még mielőtt nekiállnál újfent elmagyarázni, nem szükséges, tudom, hogy nem olyan pontos mint a DEXA, mert van a családban ilyen Omron mérleg 2db is.

    Aki nem tudja vagy nem olvassa el, hogyan kell ezeket használni, az ne csodálkozzon, ha összevissza mér.
    Messze nincs 4%-os szórása, csak ennek a mérésnek van egy metódusa.

    Reggel, felkelés után, étkezés előtt, ivás előtt, zuhany előtt, pisi után, száraz kézzel, tiszta talppal, csontos támasztású felületek érintsék az érzékelőt, egyenesen állás, nyújtott karral, kézi érzékelő megfelelő szögben tartva, levegő megtartva.

    A szépséghiba, hogy agyat nem adnak a készülékhez és a felhasználók nagy része b.szik betartani.
    Én is olvasgattam anno véleményeket, jókat röhögtem a nagy részén.
    FŐleg az ilyenen, mikor azt írja, hogy "verseny előtt 16%-ot mért, verseny után meg 20%-ot, szar az egész"
    Ha valaki annyira hülye, hogy nem érti, hogy az bioimpedancia vizsgálat elektromos vezetésen alapszik és egy verseny alatt annyit változik az elektrolit és vízháztartása, hogy más eredményt mutat, akkor annak egy dombornyomot kapa-mintás TSZ tagsági igazolvány való az értelmi szintjéhez, nem egy 25 ezres mérleg.

    Egyébként 1-2% szórása még a DEXA-nak is van hidratáltságtól függően, szóval nem létezik műszer, ami olyan pontosan tudna mérni, mint itt ahányan "belövik" a saját testzsírjukat szemre tükörből.

    Egyébként meg semmi értelme a testzsírméregetésnek, én is azért vettem, mert mint mérleg halálpontos és akciós volt féláron.

    [ Szerkesztve ]

    Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

Új hozzászólás Aktív témák