Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Shingen #111033 üzenetére

    Nem. Szülők még ott laknak, de én már az atomvárosban élek. Azt csak poénból írta egy otthoni haver. Amúgy az nem az alfa volt, hanem céges skoda octavia, az M6-oson.

    Na még valami, hogy jön a buliszezon. Bár tavaly-tavalyelőtt egész jól feltaláltam a formát-nem-elbaszó bulizást/piázást/fesztiválozást, úgy éreztem, hogy ideje lenne fejleszteni egy kicsit a dolgot. A vodka-energiaital(zero) és a whisky-zerocola kombináció egy idő után kicsit monoton tud lenni, ezért elkezdtem keresni cukormentes üdítőket, amivel meg lehet a vodkát turbózni. Mondjuk az eredeti ötlet onnan indult, hogy házi koktélt akartam keverni, amihez meg ugye egy csomó fajta üdítő is kell és ezeknek kellett volna a zero változata. Aztán találtam is egy tök jó márkát: XIXO limonádé.
    0 cukor és sztem teljesen jó íze van. Pia nélkül, üdítőnek is iható, bár én így alapból jól elvagyok a vízzel is.
    Mondjuk, hogy milyen ízei vannak, abban nem vagyok biztos, mert amiket én vettem, meg amiket a weboldal ír, azok között nincs olyan nagy átfedés, de mindenesetre finom. Vettem mojito-sat, asszem eper-grapefruit-ot meg guava-narancs-almást. Tudom ajánlani mindenkinek.

Új hozzászólás Aktív témák