- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A legfrissebb ASUS BIOS-okkal kicsit felturbózhatjuk a Socket AM5-ös Ryzenünket
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Aktív témák
-
God Vazzeg
veterán
válasz Moddingfan #100 üzenetére
Bedobsz a kocsiba egy doboz kekszet oszt jóvan
Szerk: remélem nem kétajtós suzukid van, mert abba mindig beszorulok
[Szerkesztve] -
Markgx10
őstag
válasz Moddingfan #100 üzenetére
Olyan nincs
Most tudok olcsón romlott madárhúst, valami H5N1 nevű madárból van de azt mondják nem olyan rossz
Woodslave: Szerintem 30 éves lesz I am (vén szar ) -
Markgx10
őstag
válasz God Vazzeg #101 üzenetére
Nem diétázok én Isten ments, csak visszábfogtam a ch-t (azért meglátod mennyit eszek elmúlnak a kétségeid ) ja és köszi a tanácsot.
-
fLeSs
nagyúr
"I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
Moddingfan
senior tag
válasz God Vazzeg #102 üzenetére
Van még talonban három 8db-os pakkom Betáraztam rendesen
u.i.: Ja, és pájszert is hozok, ugyanis kétajtós a suzukim
Mark:Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good!
-
God Vazzeg
veterán
válasz Moddingfan #112 üzenetére
Nemmondod hogy suzukival fogunk egerbe menni?! Hozzál kekszet az útra mert én még nem ettem ilyet, megkóstolnám
-
Moddingfan
senior tag
válasz God Vazzeg #113 üzenetére
Mi a baj a suzukival? F@sza kis gép, kétajtós kis vagány autó Hozok kekszet, csak nehogy Te is rákapj
u.i.: Remélem sok cuccot nem hozol, mert plusz hely nemigen van benneSex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good!
-
God Vazzeg
veterán
válasz Moddingfan #114 üzenetére
Pékárukat nem veszem kaja számba, szal hozzál sokat Nem sok cuccom lesz, csak 1 táskányi
-
Markgx10
őstag
válasz God Vazzeg #115 üzenetére
Ki fog főzni? Egyszer csirkét kellene nagy mennyiségben (csak a protokoll kedvéért, hogy mégis gyúrunk ) viszont másnap kellene marhát is Tud valaki jól sütni-főzni? (nem csirkemell elkészítésre gondolok) vagy hagyjuk aztán menjünk valam kajáldába enni? (nyugi Egerben nincs Pizza Hut ) Mindezt a pizzázáson kívül, mert azt úgy gondoltam, hogy szombat délután ki a haverhoz aztán borozás, pizzázás
-
Moddingfan
senior tag
-
etilin
aktív tag
válasz God Vazzeg #120 üzenetére
Szerintem azért egyedül kicsit munkás főzni kilenc zabagépre . Minimum 3 embernek kéne főznie
Én sajna gőzni annyira nem tudok de ha kell konyhai előkészületekbe besegítek.
(Ja és szerintem mindenki a saját maga nevében beszéljen )
[Szerkesztve]Ej, God Vazzeg és egyéb sokak hun vannak, he?
-
LOTR
addikt
válasz Moddingfan #39 üzenetére
az első linked az egykezes evezés, ha nem csinálom a 2 kezest, akkor azt szoktam csinálni
a 2. linked meg a húzockodás, 3-3 sorozatot mindig csinlok mellhez, és nyakhoz is, ezen a gépen, ezt különben mindig csinálom
a felhúzást meg erős túlzással talán a hiperhajlítás tudná kiváltani, de az azért messze nem ugyan az
de mivel a legtöbben azt csinálják ami nekem nagyon nem tetszik (felhúzás, és 2kezes evezés), lehet hogy érnek is vamit, úgyhogy majd még megpróbálom sztem kezdésnek minden 2. hátedzésen(legalábbis a felhúzást, mert evezés még ok, csak nem érzem egyenlőre tőle a hátamat), amíg hozzá nem szokok, mert kell oda elég sok idő amíg belejöjökOne Ring to rule them all
-
LOTR
addikt
''Én a helyedben nem törödnék semmivel csak a zaba. (nem is törödök most sem. Mint Sz@h pártelnök meg is van az eredménye. )''
akinek nem volt még 2 számjegyű a testzsírja az csak szépen fogja be a kicsi pofácskáját, és üljön el a sarokban
ha nekem most ilyen testzsírom lenne, akkor lehet én is csak kajálnék még
mondjuk a bordák vszínű, hogy jobban dudorodnának , mert azért minden héten legalább 3x20-30 (nem tudom mennyi idő alatt vagyok kész vele) percet hasazok kb 140es pulzussal, tehát nem lazsálok közben
[Szerkesztve]One Ring to rule them all
-
Hörmann
tag
Ha valakinek van gépe csináljatok fotókat a hétvégi közös edzésről pls!
''Ezer új útról álmodtam... Felébredtem, és a régin találtam magam.''
-
myrra
senior tag
-
LOTR
addikt
-
Markgx10
őstag
Ja én vagyok a lány, de a lány meg összeveri a fiúkat
Na asszem az alaphangulat már most megvan, ha nem akartok főzni én azt is megértem , mert ha én lusta vagyok csirkemellet csinálni, akkor van olyan, hogy egy csomag puffasztottrizs + egy Whey Protein turmix, aztán ez megy kétóránként (ebből meg rengeteg található nálam otthon), szóval én el vagyok csirke nélkül is (egy darabig ) meg aztán úgyis pizzázunk meg minden, meg legalább nem basszátok össze a konyhámat
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
és miért nem kiemelt téma a mostani gyúrós topik?
Valamit elnéztél már megint.
etilin: most a transformer gyúrósedzőcipőpapucs kombó fejlesztésén dolgozunk.
Jelmondatunk: egy lábbeli mind felett, egy ami kegyetlen...Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
Markgx10
őstag
válasz God Vazzeg #139 üzenetére
Nekem semmi kínom nem volt vele Egy pattanás nem jött ki rajtam, mondjuk én akkora paraszt vagyok, hogy múltkor megfájdult a gyomrom mert belekóstoltam egy ''romlott'' MRP X-tremebe (nem volt jól tárolva, nyitva, melegen) aztán úgy begurultam, hogy azóta megettem az egész dobozzal egy pár napig még fájt, aztán megszoktam (muszáj volt)
[Szerkesztve] -
Janesz
őstag
up
-
etilin
aktív tag
Azt hittem a patanásosodás valami más anyag hatása
Myrra: Akkor röhögj másokon ha elfogadod, hogy ők is röhöghetnek rajtad. De nállad ez a tény nem ál fennt.Ej, God Vazzeg és egyéb sokak hun vannak, he?
-
Janesz
őstag
én nem pattanásosodtam a prowhey-től...
-
Janesz
őstag
válasz Markgx10 #143 üzenetére
semmi...
azt mondta az ultrahangon a csaj,hogy vagy elmúlik vagy nem...
ha nem és zavar akkor értelemszerűen kés...
és a hónom alatt valamiért be vannak duzzadva picit a nyirokcsomók (azt mondta valszeg gyulladás) emiatt tegnap voltam citológián...hát nem volt kellemes amikor a hónom alá beszúrt egy 5cm-es tűt és elkezdett egy nagy injekcióstűbe sejteket csalogatni...
amúgy semmi más változás nincs..nőni nem nő de ott van ugyanúgy... -
Markgx10
őstag
Lantos Johhny súlyos balesetet szenvedett!
Most olvastam a bb.hu-n, az első hír. [link]
Aktív témák
Hirdetés
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest