- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
Aktív témák
-
Janesz
őstag
up
-
Janesz
őstag
válasz God Vazzeg #139 üzenetére
én nem pattanásosodtam a prowhey-től...
-
Janesz
őstag
válasz Markgx10 #143 üzenetére
semmi...
azt mondta az ultrahangon a csaj,hogy vagy elmúlik vagy nem...
ha nem és zavar akkor értelemszerűen kés...
és a hónom alatt valamiért be vannak duzzadva picit a nyirokcsomók (azt mondta valszeg gyulladás) emiatt tegnap voltam citológián...hát nem volt kellemes amikor a hónom alá beszúrt egy 5cm-es tűt és elkezdett egy nagy injekcióstűbe sejteket csalogatni...
amúgy semmi más változás nincs..nőni nem nő de ott van ugyanúgy... -
Janesz
őstag
nem hiszem,hogy bármikor is lesz olyan alakod mint svarcinak...
láttál te róla edzősvideót? esetleg a pumping iront?
csak mert kicsit átértékelnéd a dolgokat akkor...
a svarci alkatot eleve a váll-derék aránnyal buktad...innentől meg kár bármivel is próbálkozni mert az csak ront a helyzeten..(szal nagy karral még kisebbnek tűnnek ezek...) -
Janesz
őstag
ez az eszteró-s blog elég érdekes...
nemtom tolt-e valamit eddig de gondolom igen mert akkor eddig is hangoztatta volna,hogy naturál...pár kúra után meg már mégsem annyira naturál...legalábbis a jelenlegi izomzatát naturálban biztos nem érte volna el...
ilyen alapon akkor én is írhatnék blogot,hogy milyen a naturál felkészülés...
Jó én egy nulla vagyok hozzá képest mert a fitness részéhez abszolút semmit nem értek (a strandon tudok hátraszaltót meg ilyesmi trükköket.. )...
Viszont annak nagyon örülök,hogy van végre egy elismert ember aki szeretné ilyen vonalon továbbvinni ezt a sportot!! -
Janesz
őstag
Nem is mondtam még...
Tegnap barátnőmmel elmentünk egy közös edzésre...mondta,hogy menjünk már el valami terembe ami közel van hozzánk és el tudna ő is járni oda...kedvet kapott na....
el is mentünk a kispesti ESO nevezetű terembe (I_Am is oda jár ha jól emlékszem..)
na hát a következő történt:
-megérkeztünk...napijegy 750ft kifizet az öltözőkulcsért valami zálogba lead: (esetemben diák)
nagyon gáz emberek járnak oda és azt hittem kicsit elitebb hely...de nembaj..gépek megvoltak egykezesek csak 34-35kg-ig ami kevés...a csigás gépek iszonyat szarok..
semmi gond jól sikerült az edzés...
átöltöztem és indultunk volna haza amikor benyúlok a zsebembe és üres...
a szekrényhez elvileg csak nekem volt kulcsom és az végig nálam volt...
Szolok a pultoscsajnak,hogy eltűntek dolgok a zsebemből...
erre ő azt mondja,hogy sajnálja és,hogy még ilyen nem történt...
és ennyi..nem nagyon igyekezett,hogy valami történjen...
erre én kikeltem magamból...és még neki állt feljebb,hogy én letámadom őt..mondom bazdki kit támadjak le? te vagy az egyetlen tulajszerűség itt...
kérdezi mi tűnt el..: mondom 7k és az összes leletem beutalóm amiért már hetek óta rohangáltam..
ő nem tud semmit csinálni...és fennhangon gúnyosan kérdezi,hogy kihívjam a rendőrséget..?
mondom bazzeg hívjad!!
cuppogtatott és telefonálgatott ide oda...mondom segítsek?
amíg kiértek a rendőrök odajött pár vendég és kérdezte a csajtól,hogy mi tűnt el vagy mi van?
erre a csaj flegmán mondja,hogy 6-7ezer meg pár orvosi lelet...
ezt még tűrtem egy ideig...kiértek a rendőrök és egyre többen jöttek oda a csajhoz hogy mi történt...ugyanúgy flegmán mondta,hogy valami 6-7ezer meg leletek...
na nekem eldúrrant az agyam és mondtam,hogy nem a 6-7ezren van a hangsúly hanem azon,hogy ilyen megtörénik...mert ha 200k van a zsebemben akkor annyit visznek el...
a szarházi meg gondolom annyit keres amúgy is,hogy el se bírja költeni...nemtom hogy állna a szája ha 7k helytt ingyen kéne vagy 2 napig állnia a púltnál...mert gondolom annyit keres...
nemsokára megérkezett a főnök is aki már sokkal jobb fej volt...felajánlott egy havi korlátlan bérletet de nem fogadtam el...mondom én ebbe a tetvedék helyre többet nem jövök...mondom neki,hogy és 1 hónapig alsógatyába járjak,hogy nehogy megintígy járjak?
szal 1 szó mint száz..
eltűnt 7k-m az összes orvosi leletem és beutalóm és a bankkártyám...
amit tehetek: bemehetek a rendőrségre feljelentést tenni amiből lesz egy ügy és ennyi.. -
Janesz
őstag
az orvosi papírokkal az a gáz,hogy szinte ugyannnyi idő másolatot szerzni belőlük mint alapból megszerezni...hétfőre van időpontom az onkológiára és odamegyek leletek nélkül...várhatok megint vagy 2 hetet mire lesz időpont az onkológiára...
nameg a bankkártya is 2k ..
szal fasza 10k-s edzés volt majdnem... -
Janesz
őstag
válasz God Vazzeg #567 üzenetére
pffff!!
a kedvnec topicomban bohócot csinálsz magadból? -
Janesz
őstag
sokkal de sokkal gyorsabban eljut neki az izmokhoz mint neked!!
eleve ha azt nézed mindenkinek van egy anyagcsere gyorsasága...valszeg azért ő a legnagyobb meg a legjobb mert neki jobb és gyorsabb mint a többieknek...
azért azt hittem ezzel már ilyen szinten tisztában vagy..
A ember is azért fejlődik gyorsabban mint a B ember mert amit mindketten megesznek rizst azt A sokkal hamarabb lebontja aminosavakká mint a B ember és így gyakrabban tudja táplálni az izmokat...és nem a szarások számától függ az anyagcsere gyorsasága... -
Janesz
őstag
válasz Markgx10 #588 üzenetére
télleg ahova megyünk edzeni majd az milyen hely? kinéznek onnan szakadt edzőspólóban és papucsban? mert volt már olyan hely ahol kellemetlenül éreztem magam egy nike atlétában egy rövidgatyában és egy nike papucsban...egyrészt nem volt vadonat új cucc rajtam és nem vittem hófehér törölközőt ráteríteni a padra amin dolgozok...(A1 fitness)
-
Janesz
őstag
válasz God Vazzeg #597 üzenetére
bazzeg...
te égőbb vagy akkor mint a faláb... -
Janesz
őstag
válasz God Vazzeg #598 üzenetére
mert ritkán csinálom és iszonyatosan érzem tőle a mellyem..a legjobb az atlas féle nyújtott karos...amivel lehet ha fordítva beülsz hátsó vállra is nyomulni...
jók egyébként a gépek is...pl: kipróbálnál egy normális tárogatógépet (váll!!) olyan szintű égést éreznél a válladban,hogy kész... -
Janesz
őstag
válasz God Vazzeg #597 üzenetére
Én olyankor nyomok egy bicepsz pózt. és megkérdem: fasza mi?
a hentesnek lehet még tetszene is...parizerkar... -
Janesz
őstag
válasz Boxer001 #603 üzenetére
azért edzek pulcsiban mert akkor nem látni a parizerkaromat...
meg azt,hogy puffinlekvár vagyok...
de amúgy ha koxosnak neveznek valahol megtisztelő...de nyílván ezzel a kijelentéssel a rosszabb értelemben kell számolni,hogy én csalok és valójában egy senki lennék ha nem cuccoznék.. -
Janesz
őstag
válasz God Vazzeg #610 üzenetére
a parizeres duma is poén volt ha esetleg nem derült volna ki..
elnézem ezt a dns hibát nyugi...
amúgy meg a 2000-es fizikum duma az volt,hogy belenéztema tükörbe és egy kb 41-es kar figyelt vissza rám...nulla kidolgozottsággal...semmi ér tehát a fény teljesen kisimított.. -
Janesz
őstag
-
Janesz
őstag
válasz God Vazzeg #707 üzenetére
nekem is fáj mostanság...
az a baj ezzel,hogy ha erőlteted game over ha meg nem erölteted legyengülsz mint a szar... -
Janesz
őstag
én nem szedek semmilyen pakkot..
csak c-vitamint...semmi mást..
amikor elfogyott abszolút semmit sem vettem sézre...se fáradékonyság se semmi más...
attól még azt mondom,hogy szedjétek de én nem vettem észre változást tőle...beteg kb 5 évente 1x vagyok... -
Janesz
őstag
válasz Woodslave #861 üzenetére
én meg attól nem érzek az égvilágon semmit...
este nyomatom edzésnapokon hátha a másik hatása,hogy a növekedési hormonszintre is hatással van az bejön legalább...
nekem is bejött a ginzeng...tavaly sokat nyomattam...nekem a fehét eleuthero ginseng jött be..barátnőmnek meg a panax ginzeng..ki kell próbálni többet is.. -
Janesz
őstag
válasz Moddingfan #1024 üzenetére
én a diéta alatt édesítőt sem fogok nyomni nemhogy tejet..
-
Janesz
őstag
én is baromira kíváncsi vagyok miként megy majd idén a diéta...tavaly kisebb megeröltetés nélkül mentem le arra a szintre amin voltam...én már most várom a diétát...nekem nagyon bejön...bár tavaly a diétám amit nyomtam az megváltás volt a korábbi kajálásomhoz...még rendesen tömegnövelőnek éreztem..pedig előtte iszonyat sok szemetet megettem de mégis az étkezések gyakorisága miatt..
idén remélem gyorsabban megy majd a fogyás...
Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple notebookok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest