- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
-
PROHARDVER!
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz polonic #61050 üzenetére
A 30 napos előrejelzés sem mond fagyokat, tényleg el lehet gondolkozni a nyárin. Bár láttunk már márciusban méteres havat is. Szóval ha biztonsági játékos vagy maradjon a téli.
Illetve külföldön még van ahol kötelező a téli, azt is vedd számításba.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
saen
veterán
Szerintem simán mehet a nyári már, jó idő van. Az a hét fokos hőmérséklet ami alatt a télit javasolják az az átlaghőmérsékletre vonatkozik, ügye olyankor a hajnalok fagyosak. Ezen szerintem már túl vagyunk. Természetesen láttam már áprilisban érdemi havat, igaz jó régen, szóval garancia semmire sincs, de ez már bőven nem a téligumis időszak ha megnézem milyen hőmérsékletek vannak.
Nálam jövő héttől előkerül a tartalék autó amit eladni akartam, de végül egy darabig még marad. Hétfőn kezdek új munkahelyen, bár nem kell mindennap bejárni, de 48km egy irányba, így még használom kicsit. Lényeg a lényeg, nyári van rajta, itt van a garázsban a téli is, de nem teszem fel, nem látom értelmét. Ha véletlen mégis leesne a hó, akkor vagy átszerelném, vagy arra a napra elvinném a másik kocsit amin meg négyévszakos van.
-
rbalint88
addikt
Volt olyan, hogy oktoberben felkerult a teli, aztan oktober vegen vagy november elejen mutatott meg 28 fokot az auto, attol se lett semmi baja. Ha autopalyan mesz vele, akkor is felmelegszik a gumi felulete elegge, ettol nem lesz baja Nyaron mar mas a leanyzo fekvese, ott mar tulmegy a kritikus homersekleten.
-
bence188
tag
Sziasztok! Nyári gumi vétel előtt állok, Kumho HS52-vel szemezgetek, az mennyire ajánlott? 20 éves kocsimra ez lenne az utolsó gumiszett, még 60-70 ezer km-t tervezek vele menni télen-nyáron (csak ezt használnám, télen szinte csak városban mozgok keveset) Teszten elég jól szerepelt és jó áron is van. Válaszotokat előre is köszönöm!
-
m0ski
aktív tag
Sziasztok!
225/45/R17 méretben Hyundai i30 kombira mi lenne az ajánlott nyári gumi?
-
félisten
-
rellif
senior tag
Sziasztok!
Seat Ateca-ra keresek 4 évszakos gumit 215/50R18 méretben. Éves futásteljesítmény kb. 10e km.
Köszönöm előre is a válaszokat -
Dorian
félisten
Sztetek már ideje van nyárira cserélni?
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
bazsimano
őstag
Sziasztok!
2021ben vettem édesanyámnak egy corsa d-re ilyen gumikat:
185/65R15 T SPEED-LIFE 3 SEMPERIT
Tavaly sikerült, úgy lepadkáznia egyiket, hogy kuka lett.
Mivel keveset használja az autót, úgy gondoltam, hogy elég 2 új gumit venni.
Van ajánlott ezen az áron? legköltséghatékonyabb vagy ha tudtok valami akciót?
Jól gondolom, hogy elég 2t venni?Előre is köszööm!
b -
veterán
válasz Dorian #61075 üzenetére
Szerintem még nincs itt az ideje, jöhet meglepetés még.
Ettől függetlenül egy jó hete gondolkodom már rajta. Eredetileg az volt a tervem, hogy legyalulom a végéhez közeledő téli garnitúrát, de ránéztem, még 4,5-5 mm a mintamélység, így esélyesen bespórolom még jövő télre.
Jövőre nem kizárt, hogy cserélem az autót - nem biztos persze - így nem ruháznék be új téli szettre egy szezon kedvéért. -
DDaniel
tag
Új (2023-2024-es) Mazda 6 kombihoz 2.0L szeretnék télre acélfelnit venni. A nyári 225/45 R19, alacsonyabb felszereltésben adják a kocsit nyári 225/55 R17-el is. Téli gumiknak inkább kisebb-ben gondolkodtam: R17? R16?
Milyen acélfelnit javasolnátok, minőségit de nem feleslegesen drágát?
Milyen gumit hozzá?Köszi!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz DDaniel #61098 üzenetére
225/55R17 a legkisebb meret amit feltehetsz. Nezzel vmi hasznalt de jo allapotu gyari alut, azok telalloak.
Gumit meg raersz venni osszel, annyival is kesobb oregszik el. Vagy most nyari van rajta? Ha igen ovatosan kihuzhatod vele a (valodi) tavaszig.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest