- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
sziasztok, párom autójára vennék 4 évszakost. 5-6ekm/év 90% helyben.
205/55 r16 (golf4)
inkább nyári, mint téli legyen, mert ha nagyon gatya idő van(hó, jég) nem megy autóval.
melyik passzol ehhez a felhasználáshoz
más continental ts 830, 2011-es de puha, nem repedezett és 5-6 mm futója van minden guminak, kb mennyit lehetne érte kérni?[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
alázógyík
addikt
válasz kisza25 #35653 üzenetére
Szia!
Nekem a T-Jet Bravon a Nexen van, 225/45R17-es méretben.
Feleségem Megane kombiján pedig a BF Goodrich g-Grip All Season 2. Ez ugyanaz 1 az 1ben, mint a Kleber Quad.2.Mind a kettő tökéletes, nyugodtan választhatod őket.
A Nexen szerintem jobb 1 fokkal.[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz BigBlackDog #35650 üzenetére
Jó azért mérd le pontosan, nehogy így járj: [link]
Kisza: BS A005 vagy CC+ a nyáriasak. Bár utóbbi feleslegesen drága ilyen kis futásra. Esetleg Conti ha olcsóbb mint az A005.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
blakey
titán
válasz kisza25 #35653 üzenetére
Én a Nexent választanám.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
kisza25
félisten
válasz K Norbi #35660 üzenetére
én sem adnék ki annyit gumira, így már ok? nekem is nexen nyári és kleber téli van, ahhoz, hogy napi 2x4 km-t ingázzon 50km/h-val nem akarok 100eFt-os gumit, amibe 10 év alatt nem teker bele 50ekm-t
[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
-
kisza25
félisten
válasz Hachiko95 #35664 üzenetére
pont ezt az oldalt néztem, innen pont 70 eFt postával, a kérdés már csak az a kleber megérne +8 eFt-ot, az a kleber michelin középkategóriás márkája és elég új fajta a 2-es változat
Qru: köszi
K Norbi én nem veszek értelmetlen dolgokat, de nem is egy linglongot készülök megvenni
amúgy egy feleslegesen jó gumi is pénzkidobás, miért vegyek prémium gumit egy 100 lóerős autóra, 2x4km-es ingára, lakott területere?
az megint más szerintem, hogy egy 150-200 lovas bmw-re linglongot vesz valaki...[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz alázógyík #35668 üzenetére
most rákerestem, vagy sok pénzt fizettek a tesztelőknek, vagy tényleg jó a nexen, mert minden tesztben topp 3-ban van és mindenhol veri a klebert és a Michelin CrossClimate-t
Azt hiszem eldőlt, tapasztalatokat majd megosztom, ha lesznek.
köszönöm mindenkinek
Amúgy a jelenlegi nexen n blue plus nyárim eddig teljesen jól szerepelt, a kleber télim hóban nem volt az igazi, de akkor még az autó is nagyon új volt és fura volt a rövid váltója, majd idén kiderül[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz tboldi #35671 üzenetére
igaz, de tesztek alapján vizes és jeges úton jó, szárazon és havon csak kicsit gyengébb, majd kiderül. minden esetre nem érzem, hogy miért vegyek 30eFt-al drágábban olyan gumit, ami mindenben rosszabbul szerepel, szárazon is?
kopás alapján a legpuhább, viszont kicsi lesz a futásteljesítmény[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
válasz MrSealRD #35589 üzenetére
Telefon nem kapcsolható, topik tapasztalatokra megrendeltem gumidot-ról a Conti TS860 205/55/R16(katt), mivel a helyi gumis műhelyeknek úgy érzem, hogy nem kell a pénzem. 1. hely, felhívom, hogy keresek Conti TS860 205/55/R16 méretben, hát nincs, egyedül Bridgestone B valami (nem egészen értettem), más nincs. 2. hely, ugyanazt mondom, hát hogy nincs nekik raktáron, rendelni kellene a nagykerből, de jöjjek be és megbeszéljük.
Érdekes egy cég(katt) alatt fut ez a gumidot weboldal.
-
K Norbi
addikt
-
veterán
válasz kisza25 #35678 üzenetére
Ahol én hirdetem a gumikat:
- jófogás
- autoalkatresz.hu/gumi-felni (itt magasabb az érdeklődők általános értelmi színvonala; cserébe kevesebben látogatják)Ahol még érdemes lehet:
- racing-bazár
- FB (nem próbáltam még, elmondások szerint itt a leggázabb az átlagos IQ)Ha csak 15-öt kínál érte valaki, akkor is add oda az elsőnek aki eljön.
[ Szerkesztve ]
-
MrSealRD
veterán
válasz focvis #35680 üzenetére
Kiegészíteném némi friss élménnyel:
- jófogásról senki nem jelentkezett
- autoalkatresz.hu -t nem ismertem eddig, így itt nem próbálkoztam az eladással.
- racing-bazár: 0 érdeklődő
- FB. Sok érdeklődő, alacsony színvonal. 2 ember volt akivel lehetett kommunikálni. Ebből az egyik vitte el... De nagyon fárasztó.Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
veterán
válasz MrSealRD #35681 üzenetére
Az esti vevőjelöltem az autoalkatresz.hu-ról jön. Volt onnét egy másik telefonos érdeklődő is, őt lebeszéltem, nem passzol az autójára a méret.
A jófogásról most senki sem jelentkezett.
Az értékéhez képest pedig bagóért adom, 1 éves gumik; viszont 18", ami szűkíti a keresletet.
-
MrSealRD
veterán
válasz grizlisandor #35676 üzenetére
Én szombaton rendeltem meg a gumikat. Ma kaptam értesítést, hogy a postánál van a cucc és holnap kerül kiszállításra...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
hardline
senior tag
Sziasztok!
Tavasszal már segítettetek nyári gumit választani, most ismét hozzátok fordulok téli gumi ügyben.
185/65 R15 méret
Mivel elkopni nem fog, jó lenne, ha nem a gyorsan keményedő, öregedő fajtákból ajánlanátok.
Árban kb 17 ezer/db-ig mennék el maximum, de ha van 14-ért is, akkor nem maxolnám ki a keretet...
Havas, latyakos szaron ne keresztbe menjen.
Honnan érdemes rendelni? -
LZs?!
aktív tag
Ket kocsira keresek garniturat. Ket-harom honapos kocsik, a hozzajuk adott szalon nyari gumikkal + TPMS.
Mindkettore Michelin CC-t neztem, de erdekelne, hogy van-e olcsobb alternativa.
205 55 R16 - ez megy evi kb. 20e km-t, sok ausztriai kirandulassal, de a mindennapokban foleg varos. Itt talan lenne ertelme a kulon teli-nyari garnituranak, de nem kivankozik a macera.
205 55 R17 - ez evi 10e km-t megy, foleg varosban, evi par videki kirandulassal.
A nyari gumikat majd tavasszal feltennem eladasra.
Koszi.
[ Szerkesztve ]
Nevermind...
-
Qru
MODERÁTOR
A CC nyárias négyévszakos az viszonylag gyenge télen cserébe nyáron alig rosszabb mint egy közepes minőségű nyári (ha csak nincs 40+ fok). Kérdés a télies felhasználás mennyire lenne komoly. Ha igen akkor vagy a kiegyensúlyozottabb Conti négyévszakost venném vagy valamelyik téliesebb mintájút pl Goodyear vagy egy polccal alacsonyabbról a Nexen/Kléber-t.
#nincsbennetarcsi
-
rbalint88
addikt
205/55r16 - ha nem tul nehez auto es nincs sok reckless driving nyaron, akkor nexen. Ha tobbet megy nyaron, de kell a teli tudas is, akkor goodyear, conti.
215/55r17 - ha jol emlekszem scross, annak meg 215 a gyari merete- szinten nexen, innen is vesz/vett arra nexent mar topiktars, mert elegedetlen a cc-vel telen. Kornel-nak kleber quadraxer 2 van, elegedett vele scrosson.
-
grizlisandor
veterán
válasz K Norbi #35679 üzenetére
Persze, eddig úgy működik, mint minden normális webshop, kaptam e-mail-t a megrendelésről, kicsit később meg, hogy Feldolgozás allat van a rendelésem.
Ami kicsit kérdekesebb, hogy regisztrációkor, a megadott e-mail címre(ugye amive regisztrálsz) elküldik a jelszavadat, amit te adtál meg. Informatikai biztonsági auditor biztos kinyírna ott valakit.
(#35683) sutszi:
Az alapján szerdán itt lehet nálam is gumi. -
dethroner
veterán
Suzuki swiftre szeretnék 15 colos lemezfelnit, azt hiszem 15x5j és 4x100 osztókör. Hol lehet a legolcsóbban venni?
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Bazsee71
őstag
válasz grizlisandor #35688 üzenetére
Majd kérlek írd meg mikori, én küldtem mailt hogy 19-es kellene, de még nem jött válasz.
-
MrSealRD
veterán
Nézegetem az időjárás előrejelzést... Nov 2-án lesz picit hűvösebb idő lesz, de utána megint viszonylag enyhe időt mutatnak. Feleslegesen nem akarnám kínozni a téli gumit enyhe időben... Ha hozzáveszem, hogy eső is lesz bőven, akkor melyikkel lenne célszerűbb menni?
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
veterán
válasz molnarpeter #35693 üzenetére
Új Swift (2017-es modell) lesz az.
A 18"-as télik eladva; Golf GTI-n voltak, egy versenyzöld Octavia RS-re mennek; a továbbiakban is kapni fogják az ívet.
-
dethroner
veterán
válasz molnarpeter #35693 üzenetére
Igen, új lesz. Saját régi masinámra felrakok bármilyen rozsdás szar kereket, de erre most nem vetemednék ennél az autónál
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
-
csajap
újonc
Sziasztok! A Momo, MAK, Dezent felnik között van minőségi különbség, vagy egykutya? Köszönöm!
-
No.01
őstag
válasz csajap #35699 üzenetére
A Dezent mindenkepp lentebb van a listan. A Momo tudtommal regebben jo volt, de mar inkabb csak arnyeka onmaganak. (gumis forrastol)
A 3-bol tan a MAK jo, de lehet erre is passzol az elobbi megalapitas.Sajnos a jo alufelni ami valoban jo es minosegi az arban mar nagyon odebb van... Persze imereke en olyat akinek minden mind1 alapon vett valoban nagyon szep de replika felnit. Nem volt malomkerek mert a 19 megiscsak sok meg a gumi is dragabb igy 18-ast vett.
2 evig hasznalta ha jol tudom akkor 3x volt gorgoztetni. Utanna inkabb eladta. Szep is olcso is igy mar jo nem lehetett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest