- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple notebookok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz Mariann294 #31648 üzenetére
Mutatok két "klippet", mindkettőben látszik, hogy benn vagyok hátul és az egyikben van egy jelenet ami a beszállást mutatja.
GTA4, The Game : [link]És ami nem fért be az első részbe: [link]
Elég a jobb oldali ajtót eltorlaszolni és akkor csak hátra lehet beszállni:
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
Feljön most valaki?
-
Bjørgersson
félisten
válasz #81556480 #31653 üzenetére
Egy kis free mode felőlem mehet.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #31654 üzenetére
neked mi is a neved liveban?
-
Bjørgersson
félisten
válasz #81556480 #31655 üzenetére
cobhckovy29, már beléptem.
szerk.: Utoljára 937 napja jártam LIVE-on.
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
törölt tag
jó volt ez a ma esti majomkodás. teleraktuk a burger shotot kocsival, meg repkedtünk a játszótérről
-
Bjørgersson
félisten
válasz #81556480 #31658 üzenetére
Bezony, LaciCRM-el elkreténkedtünk, mint két 14 éves.
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #31659 üzenetére
si senior
-
MarcZ
senior tag
Ezt a fegyver van, Niko, meg térkép nincs hibát hogy lehet orvosolni? Sokszor előjön betöltés után, de van olyan, mikor szerencsés vagyok és semmi baj.
A man's got to do what a man's got to do.
-
Geryson
addikt
Itthon maradtam napközben, esetleg ha valakinek multizni támadna kedve...
Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
-
Bjørgersson
félisten
válasz Geryson #31662 üzenetére
Engem még nem igazoltál vissza.
-
MarcZ
senior tag
válasz fsb1000 #31664 üzenetére
Adatlap, cuccok. Mindent fullon tolok mellesleg, kint már nem mindig ilyen. Hidakon, mikor megyek át, és sok az autó, akkor 40-re is lemegy, de mellesleg elég jó FPS-eim vannak. Továbbra is várom azt a személyt, aki tudja a problémára a választ.
A man's got to do what a man's got to do.
-
Geryson
addikt
válasz Bjørgersson #31663 üzenetére
Most vettelek csak észre, bocsi! Elfogadtalak!
-
fsb1000
nagyúr
MÉg mindig csak tippelek, de kipróbálhatnád a Vsync = ON-t, illetve csökkenteni a VGA teljesítményt és ezeket kombinálva a max beállítások visszavételével-
Amikor SLI-vel nyomtam 80-100fps utcán maxbeállítással, akkor jöttek elő olyan jelenségek, hogy a parkoló kocsik belesülyedtek az aszfaltba, némely texturák villogtak vagy eltüntek.
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #31663 üzenetére
Dehogy lesz nyugtod
megyek fel mindjárt.
-
Bjørgersson
félisten
válasz #81556480 #31670 üzenetére
Akkor én nem.
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #31671 üzenetére
-
Bjørgersson
félisten
válasz #81556480 #31672 üzenetére
Szerintem jóval csúnyább ezzel a móddal, mint a sima grafika.
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #31673 üzenetére
Ja mert nem volt beállítva semmi. Így elég csúnyácska. Ha szépre tudnám faragni jó lenne, de sajna nem értek hozzá. pedig szét moddolnám, hd texturessel meg egy csomó mindennel.
De sajnos mindig az a vége hogy nem indul el a játék. -
törölt tag
válasz intercooler #31675 üzenetére
Nem különösebben érdekel az FPS vadászat, amíg nekem élvezhető és folyamatos a játék.
-
gyuszito
senior tag
Sziasztok srácok!
Esetleg nem tud valaki 1.0.7-hez valami tuti kis Car Packot, ami nem taxi-bugos?
Már mindent tűvé tettem, igazából nem értek a skriptezéshez, de talán azzal van megoldás, csak nem vagyok benne biztos, hogy ezen verzióhoz van-e. Auto Loader, vagy Traffic loader, vagy valami ilyesmiről hallottam, csak sajnos nem értek hozzá. =/
Előre is köszönöm a segítséget!Nem az számít, hogy mit mond, hanem hogy Ki mondja!
-
Bjørgersson
félisten
Ma este lesz valami? 9 után?
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #31678 üzenetére
Ha nem fog kifagyni a kártyám akkor ma is megyek. Mostanába néha jó néha nem. ha elkapja a fonalat akkor jó sokáig.
Megy majd reballra. -
Bjørgersson
félisten
válasz #81556480 #31679 üzenetére
Rendben van. Többiek? Többen csak jobb lenne szerintem.
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #31680 üzenetére
Szervezz embereket Megyek kajálok, asszonyhoz leugrok kb 9 után felmegyek valameddig..
-
apevia
aktív tag
Sziasztok, lenne egy problémám a gta 4el .
a játék steamos fel rakom a játékot próbálom el indítani kéri hogy jelenkezek be a rockstar games social clubba ez meg történt aztán ezt írja ki már teljesen ki borít!
ERROR
SecuLaunher:failed to start application (2000)
Segítségeteket előre is köszönöm.
Nem felelhetsz gyűlölettel a gyűlöletre! - Mégis, milyen világban élsz te, mondd? - Egy olyan világban, ahol a rosszra csak jó lehet a felelet. Hát nem érted? Csak fénnyel lehet elűzni a sötétséget. 88+ 0 - .
-
apevia
aktív tag
Köszönöm szépen !!!
Nem felelhetsz gyűlölettel a gyűlöletre! - Mégis, milyen világban élsz te, mondd? - Egy olyan világban, ahol a rosszra csak jó lehet a felelet. Hát nem érted? Csak fénnyel lehet elűzni a sötétséget. 88+ 0 - .
-
modern
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek miért ilyen az árnyék játék közben nálam:És a víz se olyan színű amilyen kellene hogy legyen sztem:
kattAz adatlapomon van a gép amin játszok.
Ötlet?Mobilon hamarabb elérsz: 30/563-1783
-
csaba951
veterán
válasz modern #31685 üzenetére
Sőt! Szerintem a minimap, valamint a tárban lévő golyók számát mutató szám is máshogyan nézz ki mint kellene.
1. Jobbik esetben feltettél valamilyen módosítást, és ez nem teljesen kompatibilis azzal a alapjátékkal ami telepítve van nálad.
2. Rosszabb esetben a videókártya kevés neki. Gondolok itt arra, hogy mivel ez egy régi kártya, lehet, hogy nem írták meg kellő alapossággal a drivereit. A másik az, hogy csak 256 Mb-os a kártyád. Alapban a játék gond nélkül kihasznál egy 512 Mb-ost is. Feljebb véve a grafikát, meg simán kell neki az 1 Gb-os, vagy még több is.
-
csaba951
veterán
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #31680 üzenetére
Nem jöttél tegnap hogy meredj meg
-
Bjørgersson
félisten
válasz #81556480 #31691 üzenetére
Mer, öö.. izé. Megyek mindjárt.
-
Bjørgersson
félisten
válasz Geryson #31692 üzenetére
Jól leléptél. Leszel még?
-
Geryson
addikt
válasz Bjørgersson #31695 üzenetére
Ma du. folyamatosan szakadozik a netem - lehet be kellett volna fizetni a számlát...
Persze, most belépek megint! Találtam megint 3 magyart!
-
Bjørgersson
félisten
válasz Geryson #31696 üzenetére
Na csak emlegetni kellett az aramszunetet es mar el is ment a tv meg a net..
-
törölt tag
Én is kiléptem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs