- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
A francba, bocsi, de bealudtam tegnap már 10 előtt. Az előző napi hajnali 3 órás lefekvésem egy kicsit sok volt már nekem, úgy látszik 2 nap egymás után már nem bírom az éjszakázást. Öregszem... Na de majd ma!!!
Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
-
Źşë'
addikt
válasz Mariann294 #14999 üzenetére
hoppá sztornó, megjavult
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
TTomax
félisten
Hát azt hiszem ez volt az utolsó játék amit megvettem,nem játszottam pár napig és nem tudok belépni online.És akkor ne warezoljunk....
A webes felületen be tudok lépni a live acc-ra a játékbol pedig nem...[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
MS74hu
tag
válasz Mariann294 #14999 üzenetére
Az a bóbiskolos k..nagy. : Viszik a melósokat a bányába.
Lenovo Y700
-
rup1u5
nagyúr
válasz TTomax #15003 üzenetére
Hasonló volt nekem is.
Be voltam lépve live-ba és a barátok láttak is, hogy fönt vagyok mikor elindítottam a játékot de ha elővettem a mobilt, hogy csatlakozzak multiba akkor azt írta ki, hogy elöbb be kéne lépnem a live-ba. Meg voltam lőve. Kommy tanácsára töröltem az egész LIVE mappámat és úgy indítottam el a játékot. Hosszú hónapok szívása után ez volt nálam a megoldás. Azóta megy single és multi is rendesen. Azért nem is állok neki buherálni a játék fájljait, meg rendszert újrarakni, mert örülök, hogy megy. Az egyetlen idegesítő jelenség ami mostanában van, hogy kilépked a játék "a gta4.exe működése leállt" üzenettel. Ma 5percet nem volt hajlandó futni rendesen aztán csökkentett módban registry takarítás és contig.exe futtatás után most ment vagy 3 órát folyamatosan. Érdekes, hogy csökkentett módban vagy 5 percig futott a contig.Egész jó volt az autóversenyzés amig az a barom spawner meg nem jelent.
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
TTomax
félisten
válasz rup1u5 #15005 üzenetére
A hiba kivételesen nem a GTA4-ben vagy a Win7-ben volt... valaki az elmult egy hétben lenullázta a router,és hiába volt a kiosztott IP-m DMZ-ben.A firewall be volt kapcsolva,továbbá a ismeretlen befelé tapogatozás is le volt tiltva... ahogy innen kivettem a pipát loginolt a live acc... mindig is tudtam az MS a legnagyobb virusgyártó...
Jahm az a rohadt cheater azota is ott nyomul... pedig párszor ki-be lépkedtem de semmi...a heliversennyel nem tud mit kezdeni,csak az nekem nem nagyon fekszik... amugy én is nagyon élveztem a multit,kezdtem volna belejönni...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Źşë'
addikt
niko ügyesen áll a heli farkán
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
cNpowa
tag
-
Geryson
addikt
11 körül szállok le a repülőmmel (szimulátorozom) és utána leszek asszem egy kis ranked team deathmatchre vágyom...
"]Stay on trucks
Once you have jumped on a truck keep tapping the [Jump] and Niko will stay on. Note this does not work all the time, and if he falls he loses a small amount of health."
[ Szerkesztve ]
-
Intruder A 6
aktív tag
Sziasztok!
Ma el akarom indítani a GTA-t és ez a hiba fogadott:
Application failed to launch.
The application you are attempting to launch failed to start.This cloud be the
result of it being blocked by Windows Parental ControlsFamily Safety.Please
make sure you have access to the application before trying to launc it, or contact
support at:
http:/www.rockstargames.com/supportValakinek valami ötlet?
-
Kommy
veterán
válasz Intruder A 6 #15015 üzenetére
Próbáld meg azt ami ide le van írva: [link]
-
Źşë'
addikt
válasz Intruder A 6 #15015 üzenetére
valami szuloi felugyelet bigyorol van benne szo, veletlen nem vistad v windows 7ed van?
-
gabor85
őstag
Sziasztok. Hol lehet autóbombát rakatni a kocsikba?
-
Źşë'
addikt
válasz Intruder A 6 #15022 üzenetére
vmi ilyesmi modon probald meg megkeresni es kikapcsolni
-
Kommy
veterán
válasz Intruder A 6 #15024 üzenetére
Social clubbon keresztül vagy parancsikonról nem indul el? Próbáld meg a másokkal elindítani mint amivel eddig próbáltad.
[ Szerkesztve ]
-
gabor85
őstag
Köszike, csak azért mert máshol Bruciet mondtak.
-
proof88
addikt
Üdv!
Egy jó tanács: ha húzzátok a gépet és nem indul el, és cmos clear-re kényszerültök, és rutinból mindent visszaállítotok a biosban utána, ahogy volt, akkor ne lepődjetek meg, ha a GTA 4 indításakor a következő üzenet fogad:
"Sajnáljuk, de a jogosultság még nem érvényes.
Az érvényesség kezdete:11-10-2008."Elfelejtettem visszaállítani a dátumot is, most 2002. jan. 1. van...
-
puttputt
őstag
válasz cNpowa #14991 üzenetére
Tutira bemásolós, exe-s most nem fog menni... azzal sok a macera, meg nem akarom elrontani. VISZONT! Minden egyértelmű lesz, úhogy gyorsan fel lehet majd tenni.
Apropó. Azt mondtam (Robi), Sprunk és effélék nem módosíthatók, mert dinamikus képek... már igen Tehát, kicsit elhúzódik a szerkesztés, de többet tudok módosítani egyben
Az igenis magyar! Az olasznak fordított irányban "állna a zászló"!
[ Szerkesztve ]
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
Źşë'
addikt
válasz puttputt #15031 üzenetére
rámmozdultak a rendőrök lehet megkülönböztető jelzés volt a rendőrautómon?!
sikerült még1 frankó képet csinálnom most játékban, picit feltúrbóztam a grafikát, meg megcibáltam a cpumat, na meg a vgamat íme a gyönyörűség megizzadt a gép rendesen
[ Szerkesztve ]
-
puttputt
őstag
Sajna rossz a link...
Mitől mozdultak így rád?
/Amúgy, innen: [link] több oldalon kersztül lehet letölteni / keresni / jobb oldali menüt nézni / autó /taxi, tourmax, police, van.../ és egyéb skineket - most láttam, h. neked még LCPD van -, ill. itt van még mod, épületek, stb.
Jól illeszkednek majd az általam kiadotthoz.../
Most jött ki pl. egy internet-kávézó mod is.[ Szerkesztve ]
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
TTomax
félisten
Még kenitek?
-
Źşë'
addikt
válasz puttputt #15033 üzenetére
lődöztük őket azt 6oson picit jöttek
nalam m1 a link, a rendorauto siman csak at van festve feketere am nem hasznalok semmi mas modot asikon kivul, regebben belenyultam aztan nem tudtam multizni .:s[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
válasz puttputt #15033 üzenetére
most mar nálam se megy a link xD
felraktam photobucketra //lol az oldal átkonvertálja 1024 méretűre, pedig fullhd volt a kép :s
[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
válasz dokee78 #15037 üzenetére
van egy asis trainer ami ilyen menurendszerrel rendelkezik, nev szerint a THOUSANDTUGS.asi ebbol a legujabb verzio az 1.2es ami m1 1.3as peccsel
es van olyan opcio h change car color, am rengeteg mindent tud allitani, idojaras, napszak, kocsispawn, lock doors, teleport, god mod stb[ Szerkesztve ]
-
Geryson
addikt
Zsé, ne haragudj, de ütköztem egy barom rendőrhelivel és megint ahogy a vízbe értem ki is fagytam azonnal! Pont ugyanúgy mint előtte, csak akkor autóval csapódtam bele a wasserba. Kicsit sok volt a 3 kifagyás egymás után (ilyen szinten soha nem volt még gondom a játékkal) és feladtam, elmentem alvadni. Ma viszont megint leszek!
-
Źşë'
addikt
válasz Geryson #15039 üzenetére
np, am tudtam h valami ilyesmi lehetett, nekem ugy szall el a jatek mikor elinditom, es 1.re hibat jelez es leall, miota lefrissitettek 2xra a gfwlet azota ilyen :s es vadi uj rendszeren! valamit irto gyorsan kellene nekik ezzel kezdeniuk mert eleg zavaro h kb 3 perc utan jutunk be a menube
nalad valszeg vmi hardweres gond lehet, nem huztad a geped? ill jok a memo idoziteseid?
-
Geryson
addikt
Régi a lapom és a memó, tuti ezekkel van a gond ezek nem bírják a húzást. Ennek ellenére annyi tuti, hogy a húzást nem most kezdtem, így játszom már a GTA-val asszem január óta és a napokban jött csak rá ez a kifagyásos hülyeség. Barom voltam, mert elcsesztem a pénzem és lemondtam a rendelésem, amúgy a múlt hét végére jött volna meg az új lapom és RAM-om. Mindegy, 1-2 hét és tutira megveszem, mert idegesít engem is.
-
Źşë'
addikt
válasz dokee78 #15041 üzenetére
de lehet, csak a megfelelo asi kell hozza (sima alap gta4hez is volt anno asi csak azt mindig updateltek h mukondjon az adott verzion), regebbi verzios t&t tobbet tudott mint a jelenlegi 1.2es, csak akk en meg nem tudtam h van ilyen
puttputt is linkelt mar egy oldalt ahonnet be lehet nagy valoszinuseggel szerezni
-
puttputt
őstag
válasz dokee78 #15037 üzenetére
Érdekes feltöltőid vannak neked A második megint semmi, de az 1.-t meg tudtam nézni.
Már értem, miért akartam annyira Fantasztikus a fotó!!!(Amit majd felküldök, az nem asi rendszerű, csak sima felülírós, semmi veszélyforrás játék szempontjából...)
A linkről a skinek (autóhoz-egyebekhez) szintén nem asi rendszerű, nyugodtan használható, mert csak grafikus felületet igényelnek.
Nagyon tudom még ajánlani: [link]
[ Szerkesztve ]
-
-
DonMedve
addikt
Na Srácok megvan a bankrablós küldi!Ehh,mondjátok,hogy ez volt a legnehezebb!
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
puttputt
őstag
Most csináltam, pályázik a legszebb "screenshot" címre!
Tessék ránagyítani, tessék véleményezni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest