- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
válasz djdaniel #33999 üzenetére
sajnos semmi előrelépés az ügyben, mindent a leírtak szerint csináltam...
asszem letöltöm a warez verziót és gamelek azzal (az jó...)
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
djdaniel
senior tag
válasz MaxxDamage #34001 üzenetére
most jutott eszembe, ez is kell hozzá hogy működjön így már 100% hogy működni fog,
nálam warezos verzióval is működött, illetve eredetivel is.szerk; ezt is a főkönyvtárba pakold be.
BlackSoft ; commandline ? nálam 100%-osan használja vele a gpu-t a játék.
fent van az icenhancer ?
valamennyivel optimalizáltabbak a shaderek, mint az eredetiek.nálam is néha leesik az fps felére, vagy az 1/3-ra.
[ Szerkesztve ]
-
BlackSoft
addikt
válasz djdaniel #34002 üzenetére
Mire gondolsz? Nekem 100-on sose megy a gpu, csak 70%körül, de az a vicc, hogy több az fps néha, amikor csak 40-50%-on használja
Nincs semmi mod rajta pillanatnyilag, csak egy simple native trainer...
[ Szerkesztve ]
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
JoolsNOS
veterán
válasz MaxxDamage #34001 üzenetére
Keress vissza a hszeim közt, valahol linkeltem. Most telórol vagyok. Nálam stemes verzióval megy.
[ Szerkesztve ]
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
Bjørgersson
félisten
válasz BlackSoft #34000 üzenetére
Fúj! Szar, szutyok optimalizálatlan GTA IV.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
icons
addikt
-
Bjørgersson
félisten
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
BlackSoft
addikt
Pont azt mondom, ha 500 kocsi van a látótérben, és robban minden, akkor 90fps. Ha behajtok egy utcába ahol semmi nincs, és a földet nézem, akkor 35fps
Szerintem csak a legoptimalizálatlan játék a világon
-
MaxxDamage
félisten
válasz djdaniel #34002 üzenetére
Köszönöm, tökéletesen üzemel !
(#34004) JoolsNOS : megoldva thanks !
UI: már csak a game fagy ki (első randi feladat felvételre menve..) , + mikor bemegyek a mentési helyre akkor a kép meghal, de kimegyek az épületből, máris jó
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
djdaniel
senior tag
válasz BlackSoft #34003 üzenetére
commandline alatt azt értem, hogy csinálsz egy commandline nevű .txt fájlt a gta iv főkönyvtárba, és ezt bele másolod ;
-novblank
-norestrictions
-frameLimit: 0
-availablevidmem: 3.0
-percentvidmem: 100
-fullspecaudio
-noprecache
-nomemrestrictmajd elmented.
icenhancer egy grafika mód, amiben teljesen átvariálták a timecyc-t, illetve átírták a shaderek-et, tehát pl; mikor esik a játékban, nem esik le annyira az fps mint az eredeti timecyc-el.
gyakorlatilag ugyan olyan szar maradt a játék optimalizációja mint eddig, csak szebb lesz a grafikapersze én nem ragadtam le az eredeti beállításoknál, nem bírtam megállni hogy ne nyúljak hozzá.
szerény véleményem szerint azért lett ilyen optimalizálatlan sz*r az egész mert ; sz*rok a lod.ok, sz*r a shaderek, ami k*rvára nem látszik az kirészletezték, illetve ahol bumpmap-el meg lehet volna oldani, inkább le modellezték.
remélem tanultak a gta iv-ből, és az 5-őt nem lesz ilyen optimalizálatlan mert akkor játszok a hello kitty-vel inkább.[ Szerkesztve ]
-
S1M0N
senior tag
-
djdaniel
senior tag
válasz Xerxész #34011 üzenetére
viszonylag stabilabb az fps. [link]
S1M0N ; gtainside gta iv mods
openiv-vel, spark iv egy rakás sz*r.
Met ; nyilván nem cserélted ki a handling-et.
carcols.dat, vehicles.ide, handling.dat ezek worpadel megnyitod ( szedd ki a pipát az írásvédettségnél ) amit letöltöttél kocsit (rar fájl) készítő mellékel egy readme fájlt, és azon belül le van írva
carcols.dat pl; bus, 53,8,53,
handling.dat pl; BUS 7500.0 3.0 80 0.0 0.0 -0.2 0.0 6 0.12 0.3 135.0 0.15 0.55 0.2 40.0 0.90 0.75 15.0 0.15 0.45 1.0 1.0 0.7 0.20 -0.25 0.0 0.5 1.0 1.0 0.8 1.5 0.0 40000 8 300000 2
vehicles.ide pl; bus, bus, car, BUS, BUS, VEH@BUS, NULL, 10, 999, 0.3142, 0.3142, 0.5, 2, 1.5 ,1, noboot+big+avoidturns+truckfirefx+truckenginefxbár nem árt előtte a carcols.dat, handling.dat, vehicles.ide egy backup-ott csinálni
egyébként amit letöltöttél kocsit pl; turismo-ot cseréli le, át lehet nevezni a turismo.wft és a turismo.wtd fájlt hogy pl; a banshee.wft banshee.wtd, hogy a banshee-t cserélje le, csak a fent leírt adatoknál pl; a turismo-t át kell írni banshee-re.
-
JoolsNOS
veterán
-
djdaniel
senior tag
jelenleg egy 7770-es.
illetve egy hd7750-es ami porosodik.
1x visszaküldtem gariztatni, mert néha elsötétült a kép win7/win8 alatt néha meg szét is esik.
2 hét múlva jött a válasz a csomagot feladtuk, illetve náluk nem jelentkezett a hiba...nem akarom leírni a bolt nevét de nekik ez a hibátlan vga ; [videó1] videó2
egyébként másik gépben is ezt csinálja néha, meg várom a gyártó (vtx3d) válaszát, vhogy megpróbálom elintézni hogy kicseréljék, vagy visszakapjam a pénzem.2 kártya árán már kaptam volna egy 7870-est
-
BlackSoft
addikt
válasz djdaniel #34010 üzenetére
Köszi a helpet
Amúgy kipróbáltam az icenhancert is meg egy csomó enb-t is, meg konbináltam is őket. Játék szép lett, de fps ingadozás, fps drop az maradt De nembaj, legalább tükröződik a kocsin az égbolt
-
AthlonXP
őstag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani egy jó webshopot, ahol meg lehetne venni a játékot? Vidéken lakom, így olyan kéne, ahol nem túl drága a házhoz szállítás ( és a játék sem ), PC-re kellene.
-
JoolsNOS
veterán
válasz AthlonXP #34027 üzenetére
Steames verzió kb havonta van kb 2 ezer forintra leárazva. (steamen green man gaming-en, néha gameflyon) Néha a kiegészítővel együtt. És a kiszállításra se kell várni.
[ Szerkesztve ]
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
Bjørgersson
félisten
válasz JoolsNOS #34028 üzenetére
Sőt, a Complete Packok is pár ezerért mennek aprón, én is úgy vettem meg 3k-ért.
-
AthlonXP
őstag
válasz JoolsNOS #34028 üzenetére
Köszi.
Most néztem, a steamen most átszámítva kb 6000ft... Reméltem, hogy egy kicsi olcsóbban is hozzájutni. Amúgy hogy megy ez a steames vásárlás? Meg kell adnom egy bankszámlát, amiről ők levonják a pénzt, vagy nekem kell majd utalnom egy általuk megadott számlára?
Bocs a hülye kérdésért, de nem vásároltam még tőlük. -
JoolsNOS
veterán
válasz AthlonXP #34030 üzenetére
Jobban jársz aprón. 3800ért van complete pack, ahogy a kollega is írta. Abban asszem benne van az 1től as összes. Megveszed a fórumtárstól (előtte nézd meg a megbízhatóságát) Ad egy kódot, és már töltheted is azt a részt amelyiket akarod.
Ha steamen vásárolsz oda vagy bankkártya kell vagy paypal.
Vagy vársz akcióra.[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz AthlonXP #34032 üzenetére
Mindenképpen lemezest akarsz?
-
AthlonXP
őstag
válasz Bjørgersson #34033 üzenetére
Hát... jó lenne, már csak a kiegészítők miatt is ( térkép, leírás, stb ).
De miért, mire gondolsz? -
BlackSoft
addikt
válasz AthlonXP #34034 üzenetére
Dobozossal én is szívok Telepítés után az első amit csinálok az egy crack hozzá, hogy ne kérje a DVD-t játék közben...Vagyis technikailag értelmetlen, mert le is tölthetném...
És úgy érzem így hogy kifizettem pár éve a játékot, jogom van ilyeneket csinálni, mert nem számít wareznek XD[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz BlackSoft #34035 üzenetére
Nemrég töltöttem fel egy "cracket" az eredeti verzióhoz, keresd vissza.
-
MaxxDamage
félisten
válasz Bjørgersson #34036 üzenetére
és az a crack (ha használva van) akkor nem kéri a DvD -t ?
(nekemis a szép díszdobozos verzió van...) és zavar, hogy kell neki a DvD
L
-
Bjørgersson
félisten
válasz MaxxDamage #34037 üzenetére
Nem kéri, ez benne a lényeg.
-
MaxxDamage
félisten
válasz Bjørgersson #34038 üzenetére
Jólenne "ha" megtalálnám, de a témába csak ezt találtam.. [link]
L
-
Bjørgersson
félisten
válasz MaxxDamage #34039 üzenetére
-
MaxxDamage
félisten
válasz Bjørgersson #34040 üzenetére
BIG Thanks !
Perfect fut DvD nélkül !
L
-
Dusee
őstag
hello!
nincs valami tuti módja, hogy lehetne az akadásokat megszüntetni a játékban?
adatlapomon látható a gépem, annyira nem szar, hogy ennyire ugráljon az fps játék közben
Contig, commandline megvolt, felraktam még ezt az icenhancert, az annyit eredményezett, hogy fixen ment a játék 15-20 fps-sel, ami elég gyatra, főleg, hogy régebben ugyan ezzel a setuppal játszottam, igaz akkor is voltak akadások, meg fps droppok, de nem ennyire.
valami ötlet?
kösziszerk.: ja és nem high-on akarok játszani, de emlékeim szerint 1680-ban médiumom, ~20 körüli view distance meg density-kel ment tűrhetően.
[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
Nekem is volt 4x1gb RAMom és 512-es 4850em. GTA nem volt jó. Nem is lesz megsúgom Több vasat kíván és úgysem full egyenletes, úgy még komolyabb vasakon sem láttam soha se youtubeon, sem élőben. De nem baj így is szeretjük. Jobb VGA mindenképp kell, a játék az nV-t jobban szereti
Szerk:
Melyik driver van fenn? Régebbiek előnyben. Csak egy példa, lehet nem releváns...
[link][ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Redneck
nagyúr
Mindenképp. Az én 4850-em is lelassult a végére. Driverben butították szép fokozatosan...
Milyen beállításon játszod?
4830 nem húzható? Amúgy tartok tőle hogy nem lesz élvezhető normális felbontáson Nekem nem volt jó sehogy, alacsonyabb részletességen pedig csúnya a játék. Sapphire Edition 4850-em volt, 700/1050 Mhz-en[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
törölt tag
5750-en is recegett a játék,
4giga rammal és 6 magos phenommal
aztán GTX 460-al kb felére csökkent a reccenés. simán játszható volt. váltsatok NV kártyára HA a GTA- akarjátok folyamatosabbá tenni.
[ Szerkesztve ]
-
Dusee
őstag
válasz Redneck #34047 üzenetére
húzható az, csak a memóriája nem bírja, 700/950-en van most.
1680x1050, minden low-on, trilinear, csúszkák 20-on, vsync nincs.
most így egész jól megy, csak vannak ezek az fps droppok, az idegesítő, amúgy 30-50 fps lenne.
most szedek egy 10.10-es catalystot, megnézem azzal jobb-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest