- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
- Egérpad topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
-
PROHARDVER!
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
veterán
válasz djdaniel #32645 üzenetére
Nálam remekül megy, sokkal jobban és magasabb beállításokkal fut mint Windows 7 alatt. Igaz a IV hajlamos fagyni indulásnál ha nem rendszergazdaként futtatom.
(#32646) Puma K: Ez saját tapasztalat vagy csak halottad a szomszéd nénitől? Nálam jobban (stabilabban és magasabb fps mellett) a játékok. Az meg hogy érintőkijelző kell, hozzá az bla bla bla. Nálam sincs érintőjelzős monitor, és mégis könnyedén kezelem a Mudern UI-s felületet is egérrel. Ráadásul használom is az ott lévő alkalmazásokat.
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Puma K
nagyúr
válasz Bjørgersson #32650 üzenetére
Azért mert egy valaki kérdezett a Windows 8-cal kapcsolatban és én kifejtettem a véleményemet.
A
zért ne kezdjünk már el sírni, hogy "...szidjuk a Windows 8-at lett a topic új témája."Az meg hogy a Microsoft a Windows-zal milyen irányban indult el az nem csak nekem hanem a Valve vezérének Gabe Newell-nek sem tetszik aki nem mellesleg még anno a Microsoft-nál dolgozott és lépett ki.
Ja és nem mellesleg csinálja meg a Valve a Steam box-ot ami Linux alapokra fog épülni.Szóval nem csak egyedül nekem nem tetszik amit az MS csinált (akar csinálni a továbbiakban...) a Windows-ból a Win8 személyében, hanem egy olyan embernek sem tetszik, aki egy olyan céget vezet ami a játék eladások 50-70%-át tudhatja magáénak a Steam-nek hála.
Valamint az iPon-on összehasonlították a Windows 8-cat és a Windows 7-et hogy milyen FPS-t produkál a két oprendszer azonos hardveren... és nem hogy többet, de inkább kevesebbet is produkál.
De részemről off befejezve, hogy ne sírjanak egyesek a továbbiakban.
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Bjørgersson
félisten
válasz Puma K #32652 üzenetére
Még szerencse, hogy nem azt kérdezte, hogy tetszik neked a Windows 8.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
djdaniel
senior tag
Na sikerült valami nagy nehezen el indítanom.
1. Videokártya driver frissítés.
2, Net Framework 3.5 telepítés
3, .NET Framework 4.0/4.5 telepítés
4, Visual C++ 2005, 2008, 2010 telepítés
5, GFWL telepítés
6, Games for Windows Client
7, GTA IV telepítés
8, Patch 1.0.7.0
9, ezt le töltjük másoljuk C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Windows Live\ ( rar. fájlban található windows live mappát másoljuk át a shared mappába, úgy-e ott alapból nincs windows live mappa )
Ezt után uninstall all GFWL, és Games for Windows Client
Letöltjük GFWL-ét, Games for Windows Client és feltelepítjük!És kész, nekem ezek után elindult.
Aki a fent le írtakat nem végzi el az vagy, seculauncher; failed to start application. [2000], hiba üzentetett kapja, vagy el indul a játék, rá megy az indításra, betöltés helyet fekete képernyő, [nincs loading screen], de hang van, és leáll az egész játék.
megjegyezném, én nem tudtam bejelentkezni a live-ba, tehát play offline
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #32650 üzenetére
Jajj de szigorú !
-
djdaniel
senior tag
válasz Puma K #32657 üzenetére
Jól van, most megy a játék , de ha felteszem ICEHANCER 2.1-el akkor nem.
d3d9.dll miatt nem indul, hibába futtatom rendszergazda ként semmi, de ha a d3d9.dlll át nevezem d3fx.dll akkor el indul, de nincs icehancer, tehát marad a régi grafika.
Elméletileg ha gtaiv.exe-ben d3d9.dll-elt átírom 3dfx.dll-re akkor jó lesz, nos majd meglátom mi sül ki belőle.
Oldalon valaki nem tud egy programozót ? aki tudna nekem segíteni ? -
negyven2
veterán
válasz djdaniel #32654 üzenetére
Nálam van loading screen is, meg onlive Live is és ezzel együtt multi is. Habár nekem se akart először menni a GFWL de letöltöttem a 3.5-t azután ment. Plusz én még felraktam a DirectX Web Instalert is. Telepítésnél Windows XP SP3-al kompatibilitásban tettem fel. És a GTAIV.exe-t is ebben futtatom. A LaunchGTAIV.exen meg mindig nyomok egy jobb klikk futtatás rendszergazdaként opciót.
Persze nálam is fent van a ET 3.5/4.5.
Amúgy nekem nem kellet semmit másolgatnom. A EFLC pedig gond nélkül megy bármiféle türközés nélkül (egyedül a GFLW kellet neki is).
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
törölt tag
válasz Puma K #32657 üzenetére
Nagyon elavult az első HSZ, de ez nem a BF három szóval annyira nem érdekel senkit (irónia) . Én már írtam itt hogy frissíteni kéne de nem történt semmi.Én nem tudom kinek kell szólni, de lenne még mit beleírni. PL a támogatott országokban már több éve benne van Magyarország is !
-
Puma K
nagyúr
válasz #81556480 #32660 üzenetére
Simán csak a Moderátort keresek a FÓRUMHOZ! (olvasd el az 1. hsz-t!) (kiemelt téma)
topicot kell meglátogatni és írni egy hozzászólást, amiben kódolatlanul bemásolod azt a szöveget amit első hozzászólásnak javasolsz.DE! előtte a Próba (kiemelt téma) topicban érdemes megnézni, hogy amit akarnál javasolni az megfelel-e.
Tehát minden kép, link a helyén van és jól is néz ki na meg összeszedett.[ Szerkesztve ]
-
djdaniel
senior tag
Na sikerült meg oldanom a problémát, már icehancer 2.1-el is megy windows 8 64bit alatt.
XVI32-vel meg nyitottam a gtaiv.exe-ét ctrl+f keresés d3d9.dll-elt át kellet benne nevezni d3fx.dll ezt után mentés, download icehancer 2.1 telepítés, itt már nyugodtan bemásolhattam a d3d9.dll.elt és lám el indult a játék gond nélkül, ismét gyönyörű grafikávalMindenről írok majd egy cikket, és majd a szükséges fájlokat is elérhetővé teszem, hogy másnak ne kelljen ennyit sz*rakodnia vele, nekem 3 nap alatt sikerült megoldanom a próblémát.
Minden esetre tiszteltetem a MICROSOFT számára, ismét sikerült egy nagy rakás sz*rt alkotni. -
Puma K
nagyúr
válasz djdaniel #32662 üzenetére
"Minden esetre tiszteltetem a MICROSOFT számára, ismét sikerült egy nagy rakás sz*rt alkotni"
Mint már korábban írtam én sem kedvelem a Windows 8-at számítógépen, de azért a Rockstar Toronto is ludas, hogy nem adott ki egy frissítést a GTA IV-hez Windows 8 alá, hogy ne kelljen így b@szakodni a játékkal, hogy rendesen elinduljon.
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz Puma K #32663 üzenetére
Azért ezt te sem gondolhatod komolyan, hogy egy több mint négy éves játékhoz egy már megszűnt fejlesztőcsapat írjon javítást, mert nem indul el egy olyan oprendszeren, ami a játék megjelenésekor még a fasorban se volt. Ennyi erővel a Vice Cityhez és a San
Andreashoz is jöhetnének a javítások, mert a Windows 7 bizonyos verzióin nem futnak.[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Puma K
nagyúr
válasz Bjørgersson #32664 üzenetére
Az én Lenovo Y570-es laptopom sem mai darab ennek ellenére a Lenovo folyamatosan csinálja a drivereket a különböző egységekhez ami a laptopban van (érintős multicunkciós gombok stb-stb), hogy rendesen működjön, akkor egy több mint 500 millió dollárt hozó játéknál nehogy már ne tudjanak összedobni egy patch-et ami megcsinálja rendesen Windows 8 alatt, hogy működjön.
Össze vonták őket, és azért a GTA IV nem egy kis név ahhoz hogy így elhanyagolják.
Mert ha már valaki arra vetemedik, hogy Windows 8 alatt játsszon akkor egy ilyen b@szakadoás azért nem vet valami jó fényt a csapatra.
Nem mellesleg a Rockstar is simán megcsinálatatthatná akár házon belül egy másik csapatával.[ Szerkesztve ]
-
-
bolic
őstag
Sziasztok!
Nagy help lenne számomra, mivel vettem magamnak eredeti GTA IV & Episodes From Liberty Citry (EFLC) The Complete Edition-t, de az 1.0.7.0 patch-et raktam fel a sima GTA IV-re, nem indult el és reinstallt végeztem, de akadozik mint az állat úgy mint az egyes többieknek patch nélkül. Tehát kérdezem, hogy melyik patch-hel működik jól? Megköszönnék!
Ui.: Nem steames, lemezest vettem boltban.
[ Szerkesztve ]
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
Bjørgersson
félisten
Milyen géped van? Az adatlapodra beírhatnád.
-
bolic
őstag
válasz Bjørgersson #32670 üzenetére
Csak a videókártya régi marad, a többiek oké. Emlékszem, hogy nem eredeti 1.0.4 patchelt sima GTA IV-et játszottam, az okés volt, most már nem, azért vettem eredetit. Nos, melyik verzió jó erre?
-
Bjørgersson
félisten
Hmm, érdekes. Azt hittem valamilyen új AMD kártyád van, mert azokkal szokott ilyet csinálni. Videomemóriából mennyit ismer fel, mindet? Gép (oprendszer) rendszeresen karban van tartva? Nem jut eszembe semmi, régebbi hardverekkel nem nagyon találkozok ilyen gonddal.
-
bolic
őstag
válasz Bjørgersson #32672 üzenetére
Megint szarakodott egyet, mindegy. Majd ha lesz pénzem, veszek W7-et stb. De most nemtom mi van vele.
[ Szerkesztve ]
-
karesz501
senior tag
Sziasztok,
Most jött le a Steam-ről a játék, de nem tudok semmit változtatni a "display" fül alatt, mintha nem lenne elég neki a rendszer....
HD7950 13.1 whql, és szinte vadonatúj oprendszer figyel a gép alatt, ötletem sincs, hogy mi lehet azon kívül, hogy "nem szereti az AMD kártyákat"....
Life is no picnic!
-
Bjørgersson
félisten
válasz karesz501 #32674 üzenetére
-
bolic
őstag
Hihetetlen, hogy az alap verziójú EFLC el sem indult, mintha nem kattintottam volna arra a fájlra! Sztem, inkább holnap visszaviszek boltba ezt a terméket, nem tudom mihez kezdeni.
-
karesz501
senior tag
-
DekkoGames
csendes tag
válasz karesz501 #32677 üzenetére
Sziasztok!
Nekem meg van eredetiben a játék dobozos.
Az a helyzet, hogy feltelepítettem és elindítottam, de amikor belépek a Games for Windows Live profilomba felajánlja hogy akarom-e telepíteni a frissítést a játékhoz.Rámegyek, hogy igen le is tölti meg minden de aztán kiad egy hibát: titleupdate.log error.
Ezt hogy tudnám megcsinálni?Előre is köszi!
DekkoGames
-
JoolsNOS
veterán
válasz DekkoGames #32678 üzenetére
Ezt nálam is szokta csinálni. Többszöri nekifutás után működik nálam.
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
Rabbitf_24
addikt
Hello
a játék steames verziója van meg. Amint beállítom az irányítást és nyomok egy startot, hogy játsszak, egyből kitesz az asztalra, de a háttérben fut az alkalmazás. Hibaüzenet nincs.. Nektek volt már ilyen? Ha igen, akkor hogy oldottátok meg?
-
Puma K
nagyúr
Akinek nem menne a GTA 4 Windows 8-on annak az első hozzászólásban van segítség!
[ Szerkesztve ]
-
Rabbitf_24
addikt
válasz Rabbitf_24 #32680 üzenetére
Megvan a megoldás: MSI AB on screen display servernél a detectiont low-ra kell tenni, különben minden játéknál ezt csinálja.
-
törölt tag
válasz Pubszon #32684 üzenetére
Jaja! Most nincs VGA-m ezért az alaplapival nyomom, ami csak ezt a GTA-t viszi zökkenőmentesen Csak barangolok nézelődök. De ez a játék még mindig a kedvencem. Nagyon nagy fílingje van !
Na és akkor vettem észre a csávóka kezében a papírt!
Van még pár érdekesség!
[ Szerkesztve ]
-
Janika!2
aktív tag
Sziasztok!A problémám a következő.Előszedtem a játékot,feltelepítettem,legújabb patch-et fölraktam.Menüig betölt és amikor már a játékra kerül a sor lefagy a játék.Semmi hibát nem ír ki csak annyit ,hogy "a gta 4 működése leállt". Az adatlapomon lévő konfiggal szerettem volna játszani vele bőven elégnek kell lennie.Mert ez előtt egy GTX285-el is rendesen futott az 1.0.3-as patch-el.Win7 x64 van fönn.
-
V.Dave
senior tag
Üdv friss GTA IV-telepítés után melyik patch ajánlott ha Icenhancert vagy ahhoz hasonló grafikai tuningot akarok megfelelően használni hozza?
Xiaomi mi 8 6/128
-
JoolsNOS
veterán
Na ez érdekes, csak miután elindult a játék akkor jelenik meg a new game a game menüpont alatt. Próbálj új profilt csinálni, az automatikusan újat kezd.
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
V.Dave
senior tag
srácok!
nem tudok beejelentkezni a winfos live-ba, csak nálam nem működik? E nélkül meg nem tölti be a mentésemet
Xiaomi mi 8 6/128
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs