- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple notebookok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz flash- #31250 üzenetére
Szerintem a patch nem befolyásolja a dolgot. Az achievementek leírásában megkeresheted hogy mikor lesz elérhető a helis dolog.
Achievementek
That's How We Roll!
Ha a Brucieval való kedveltségi szint eléri, vagy meghaladja a 75%-ot, a szteroidmániás testépítő felajánlja, hogy ha felhívod, bárhová elvisz helikopterrel. Amint ezt a képességét felajánlotta, megkapod ezt az achievementet és az érte járó 10G-t.Ha nyomsz egy HOME billentyűt meg tudod nézni az achievementek listájában hogy megkaptad e mert ezzel együtt válik elérhetővé.
[ Szerkesztve ]
-
flash-
veterán
Sziasztok
van egy Küldetés? a gta IV ben amit nem értek vagy nem tudom mit kéne tenni.
ha rámegyek a térképre leftwoodban van egy ikon - egy fehér emberke feltartott kezekkel.
Nekem magyaritva van a gta.magyarul azt írja hogy váltságdíj.oda is mentem.ott van egy többszintes épület.
megáltam előtte .kiirta a játék hogy menjek be.bementem.
aztán nem történik semmi.
egy szobába se tudok benyitni csak fel tudok menni a tetőre de ott sincs semmi.
na vajon mit kéne itt tenni? -
flash-
veterán
azt nem értem hogy jó a viszonyom az emberekkel mégsem segítenek.
LJ nem veszi fel a telefont,pedig 10x mentettem hogy utána ugye megy az idő és hátha de semmi.
akkor a carmen eddig még soha sem növelte az életerőmet pedig 100%osan vagyok vele,és kiki sem hajlando a körözési szintet csökkenteni pedig vele is nagyon jó a viszonyom...
nem értem.. -
-
ittakary
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #31259 üzenetére
Szkrínsotoljá mán róla. Nem emlékszem...
-
Mr.Csizmás
titán
-
flash-
veterán
van egy következő problémám gta IV el.
ez bug?
van egy küldetés amikor dimitri menekül helikopterrel,de én belekapaszkodtam a helikopter egyik talpába,és azt írja a játék hogy nyomogassam a space-t hogy be tudjak szállni a helikopterbe.
az a baj hogy ha a space-t nyomogatom,akkor nézőpontot vált a játék.
nem nincs elállitva a billentyűzet,és alapértelmezettre tettem a biztonság kedvéért.
újrainditottam a gépet megint megpróbáltam de megint ez a helyzet.
így nem tudok beszállni a helikopterbe és leesek a betonra.ezt a küldetést hogy lehet átugrani?
van erre valami megoldás?vagy mi történhetett? -
flash-
veterán
válasz Mr.Csizmás #31263 üzenetére
megtettem és még mindig ez van
na mind1 asszem ez az utsó küldetés...
[ Szerkesztve ]
-
Dr. Akula
félisten
válasz @matthew@ #31266 üzenetére
Ez az 1 küldetés ami nekem se jött össze sose, pedig C64-en kezdtem a billentyűzetverést, ott még szinte minden játéknál előírás volt az ilyen, és mégse sikerült sose. Pedig ugyanezt kell tenni Phil drogkamionos küldetésénél, amikor a lökhárítóról kell felmászni a tetejére, ott megy, itt nem.
-
Vigneau
félisten
válasz @matthew@ #31270 üzenetére
Annak szerintem semmi köze a végjátékhoz - ha jól emlékszem. A végkifejlet alakítását itt találod. Bosszú vagy üzlet - utóbbit a "Küldetések 5." fülön olvashatod.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
makabanan
csendes tag
Hello! egy kérdésem lenne. Egy másik gépen szeretném feltelepíteni a GTA IV-et, úgy, hogy az én gépemről nem uninstalláltam, tehát nem is vontam vissza a cd-keyt. Ebből nem lehet probléma a másik gépre való telepítés esetén? Vagy ott nem kell újra aktiválnom a játékot?
köszi a választ. -
@matthew@
őstag
válasz Vigneau #31271 üzenetére
Biztos? Csak mert én eddig úgy tudtam h 2 befejezés is van, egy amikor motorral kell felugratni a helikopterre (ezt csináltam) és ezt is szeretném megint, az amúgy amire gondoltam, melyik küldetés?
Illetve Michell-el most sikerült a kapcsolatot tartanom nem úgy mint első végigjátszásnál ott az 1. randi után már nem jött Niko-val sehova, de most általa egy U.L. Paper nevű fickóval taliztunk és vannak eddig számomra látatlan küldetések, ez mindenkinek van/volt?
Matthew 24:42
-
-
@matthew@
őstag
válasz flash- #31274 üzenetére
Sok sikert hozzá és kitartást
Vigneau: Roman nem halt meg nekem a múltkor
Most olvastam el és én a Revenge-t csináltam végig, sztem most is az lesz, amúgy a végében van fontosabb eltérés, olyan szinten h melyikkel kapunk több pénzt vagy épp melyikkel lesz új házunk, vagy itt már nincs ilyen változás?[ Szerkesztve ]
-
Vigneau
félisten
válasz @matthew@ #31276 üzenetére
Úgy tudom, praktikusabb, ha Kate hal meg, mert vele amúgy sem sok mindent tudunk kezdeni (ha életben marad, akkor meg már nem fog velünk randizni s későbbiekben). Romannal meg lehet csinálni ezt-azt, valamint taxiztat.
-
@matthew@
őstag
válasz Vigneau #31277 üzenetére
Jaja az a vég jobban tetszik nekem is. Amúgy most Michell-el leehet még találkozgatni, annak ellenére h kiderült az h ő egy ügynök?
Amúgy lehet h vmi nem volt okés nekem múltkor, de miután lelőtték Kate-t, Niko-t egy jó kis idő múlva felhívta telefonon és érte kellett menni vhova, ez lehetséges?
-
-
Asbee
veterán
Sziasztok!
Most ismerkedem ezekkel az enb modokkal. Kezdésnek ezt próbáltam azonban játék lefagy ahogy betöltötte és ilyen hibát dob: -
@matthew@
őstag
válasz Vigneau #31279 üzenetére
Sztem is bug volt vagy vmi de 100% h az volt kiírva.
Az a küldetés már volt, amikor Michelle hívott most meg egy U.L Paper nevű ipse van a telefonkönyvben és az is ad küldiket, olyanokat amikkel eddig nem találkoztam, mivel Michelle-el eddigi játékaim során nem tartottam a kapcsolatot, így sokadik kijátszásra derül ki az h mennyire "sokrétű"' lehet a végkifejlet és a játék alakulása a különböző döntéseknélAmúgy ha felhívom Michelle-t akkor sem lehet vele vmit csinálni?
-
Vigneau
félisten
válasz @matthew@ #31281 üzenetére
Már nem tudod randira hívni a "szakítást" követően. Én amúgy gyorsan 100%-ra futtatom a csajos kapcsolataim és utána néha rájuk nézek. A nővért mindig sztriptízbárba viszem, a jogi csajt meg stand-up comedy-ra. A gazdag ribit meg puccos étterembe, diszkóba (a lerészegítés persze mindnél jól működik).
-
feka007
veterán
Tolnám a gémet, erre a live-be bejelentkezésnél ezt ugatja a windowslive fiókomra: "your windows live id is locked" Utánajártam neten, nem találtam semmit, ez a max: [link]
Elvileg túl sokszor próbáltam bejelentkezni rossz jelszóval vagy mi a baja, mert 1 év után nem tudtam a jelszót, jelszót változtatni nem tudok, ügyfeles cuccra is azt ugatja hogy most nem működik mert nemtom, nincs kedve. Mi a hétszázát csináljak?
-
bozont
veterán
Bekerült a gépbe egy Fx6100, egy Athlon II X2 helyett és a játék érezhetően gyorsabb is lett, viszont emellett olyan mintha laggolna, főleg autózva lehet észre venni és nagyon zavaró hogy ugrál az egész (eredeti steames verzió). Így számomra játszhatatlan.
Mit lehetne tenni ez ellen? Más játékkal nincs ilyen problémám. -
Dr. Akula
félisten
válasz Vigneau #31288 üzenetére
100%-nál már mindegy, hacsak nem sértődnek be nagyon, akkor -10 pont, picivel nehezebb felhozni. Ha lemegy 1-2%-ot, akkor akárhol meglesz az. Haverokat egyszerre 3 helyre is lehet vinni, 3x-os pont, csajoknál ez nem játszik, bár ha randi után kúrás is van, asszem az is plusz pont.
-
Vigneau
félisten
válasz @matthew@ #31290 üzenetére
Itt mindent megtalálsz a "Barátnők" link alatt.
Dr. Akula:
Tömés mindig van, kivéve Kate-et - mert Őt ugye nem lehet lefektetni... Kár, hogy itt nincs Hot Coffee. A barátokat egymás után 3 helyre is el lehet vinni? No, ezt nem tudtam.Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
mm779
tag
Sziasztok!
Létezik olyan mod ami megkönnyíti a 100% végigjátszás véghezviteltét? Olyasmire gondolok, ami pl. megjeleníti a galambokat a térképen, az ugratókat stb. Az a baj, hogy mindig alt+tabozni, hogy láthassam a böngészőt elég szörnyű, viszont nagyon szeretnék már játszani a kiegészítőkkel is csak a másik énem nem enged játszani amíg ki nem pörgetem az alapjátékot.
-
mm779
tag
válasz ittakary #31296 üzenetére
Találok is számtalan leírást, mint fentebb is írtam, de én MOD -ot keresek, ami a játékon belül jelzi ezeket, bár én se hiszem hogy létezik, manapság már nem annyira divat a modkészítés.
Lehet, hogy majd kinyomtatom a térképet, csak már kb. 13x galambot kilőttem és nem emlékszem, hogy hol hagytam abba a télen.
[ Szerkesztve ]
-
Mariann294
őstag
-
rup1u5
nagyúr
válasz Mariann294 #31299 üzenetére
ezt meg hogy?
Why don't you knock it off with them negative waves!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest