- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bendzso
senior tag
Az normális, hogy a sztori befejezése után ismeretlen számon nagyritkán felhív Kate, hogy randizzak vele?
-
fsb1000
nagyúr
válasz Mariann294 #22003 üzenetére
Mikor lesz karid? Tegnap hiányoztál.
(nem szeretek olyan lány karakterekkel játszani, akik közben fiúk.... fuck)Gondoltam kölcsönzöm pár napra a GTS250-et, de közben akadt rá vevő.
Továbbra is azt javaslom, hogyha leginkább GTA4-vel játszol, akkor 30-40Khuf tartományban GTS250-et vegyél, abból is ezt az OC-s MSI-t, amit eredetileg kiválasztottál.
Ha más játék is van a palettán, akkor van értelme a kicsit drágább 5770-be beruházni.
(persze ez csak az én véleményem.. a 4670-eket is lecseréljük 1GB-os GT-kre, mert már használtan alig 20K... igaz többet fogyasztanak, meg zajosabbak...) -
Mariann294
őstag
válasz fsb1000 #22005 üzenetére
Fogalmam sincs.Márciusban tutira meglesz,kérdés az hogy az elején vagy közepén...hát ahogy alakulnak a dolgok.Nagyon hiányzik már a sok ökörködés.Amúgy azthiszem véglegesitettem az 5770-esre.Fontosak az új játékok is,és nagyon csábit a DX 11 meg a többi nyalánkság...
[ Szerkesztve ]
-
rup1u5
nagyúr
válasz Mariann294 #22006 üzenetére
Szerintem jól döntesz ha tényleg az 5770-et veszed. Az egy hosszútávú megoldás.
Nagyon tetszik nekem az MSI 1gigás Twin Frozr GTS 250-e de én biztos nem adnék ki 36ezret egy öreg, kifutó GPU-ért. Jó hogy tupíroztak rajta ezt-azt, meg csíkszélességet csökkentettek de mégiscsak egy G92 az meg úristen mikor is jött ki?
2007 december 11.-én debütált hivatalosan a 8800GTS 512 és vele a G92-es GPU. Emlékszem mert aznap rögtön vettem is egyet. Egy lassan 3 éves technológiáért ki ne adj 36ezret!
Tengerentúlon valamiért normálisan be vannak árazva ezek a kártyák. 23-26 ezerért van ugyan ez a Twin Frozr és azt mondom hogy ez a reális ára.
36 nagyon sok érte!
Legalábbis nekem ez a véleményem.És egyébként tényleg jöhetnél már multizni!
Apropó újdonság!
Nem emlékszem, hogy ezzel a teherautóval találkoztam volna már a játékban!Why don't you knock it off with them negative waves!
-
Khaal
őstag
Az első hozzászólásban el vannak írva a mentéseknél a könyvtárnevek, így lenne a pontos:
Windows XP:
- X:\Docunents and settings\<felhasználóneved>\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\
(így megmaradnak a beállításaink is, de ha csak a mentések a fontosak akkor \GTA IV\savegames mappát mentsük le.)
- X:\Docunents and settings\<felhasználóneved>\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive\ -
rup1u5
nagyúr
válasz bognar110 #22009 üzenetére
Nem.
(#22010) ollie:
Ki tudnád javítani a 22011-ben leírt könyvtárneveket?
Valamint jó lenne beilleszteni valahova a telepítés menetéhez nagy betűkkel Gábornak ezt az írását. Nagyon részletes és sok embernek segített már.Why don't you knock it off with them negative waves!
-
bognar110
őstag
[link] Pont egy olyan procival tesztelte amilyen nekem van ! MEg ati 5770!
-
Mariann294
őstag
Ilyen nincs. Itt se jártam még:
Gyógyvíz is van...
3.kép
4.kép
Felülről
És ha már itt jártam lemostam a helimet -
Mr.Csizmás
titán
hiú reménynek érzem a '952 után de remélem kapok választ.
uninstalláltam a patches mizéria miatt, majd újra feltettem, de nem hajlandó elindulni. se offline (socialba no login), se csatlakozva. előtte működött tökéletesen. ha uninstallozok, mit kell még lepucolni? könyvtár, registry, stb.?
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
rup1u5
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #22023 üzenetére
revoke-olni kell a serialt ha uninstallálod. (1. hsz)
Az elöző kérdésedre meg annyit, hogy ha optimalizálás alatt gyorsítást értessz akkor arra sem a config buhera sem a command lineos dolog nem megoldás. Úgy tudsz gyorsítani rajta kicsit még ha lejebb veszed a látotávolságot és a detail distance-t. Esetleg a contig.exe segít. Attól párszor rendbeszedte nálam is magát már a játék.[ Szerkesztve ]
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
Perillustris
senior tag
-
rup1u5
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #22026 üzenetére
Bármilyen hibaüzenet vagy valami hasonló?
-
fsb1000
nagyúr
válasz rup1u5 #22024 üzenetére
Igy van. Az 1.0.4 patch óta a felbontásnak kevesebb hatása van az fps-re, sokkal inkább a VD (View Distance) és a DD (Detail Distance) határozza meg.
Én azt tapasztaltam, hogy a VD 25 -ös értéke alatt erősen romlik a látvány minősége, viszont 60-70 felett már alig javul. A DD-nél szintén lehetne hasonló határokat felállítani, de ez a paraméter helyszíntől és napszaktól függően változóan van hatással a látvány szubjektív minőségére.
Persze mindkét paramétert mindenki a saját izlése alapján kell beállítania.Múlt héten sokat teszteltem és megnéztem, hogy ezen paraméterek állítgatása milyen hatással van a játék gyorsaságára, azaz az FPS-re.
Az eredmény: Drasztikusan csökkentik az fps-t, még egy erős konfig esetén is.
Érdekes, hogy VD növelésénél csökkent a CPU kihasználtság (2 mag fullon, 2 mag változik), én ezt a VGA terhelés jelének vettem.
DD-nél viszont alig van CPU kihasználtság változás, igy azt gondolom, hogy ez inkább a CPU/RAM erőforrásait fogyasztja.
A CPU kihasználtság minden esetben 90-94% között ingadozott, viszont a Videomemória kihasználtsága a két végpont között (25/25 -> 100/100) jól mérhetően és egyenletesen növekedettt: 780->860 MB -
Mariann294
őstag
Nemtudom láttátok-e már: [link] és [link]
Mit lehet csinálni akkor,ha látsz egy parkolót telis tele kocsikkal?
1.Rakosgassuk egymás mellé a mellékelt ábra szerint.
1.kép,2.kép2.Fogjunk meg egy gránátot,majd hajítsuk el az első kocsi felé.
3.Ha jól csináltuk egyszerre több bummot fogunk hallani,és ilyen lesz a végeredmény.Kis "takarítgatás" után pedig ilyen.
Otthon kipróbálni KÖTELEZŐ!Have fun!
(Semmi ujdonság de ezt nem hagyhattam ki ) -
rup1u5
nagyúr
válasz Mariann294 #22031 üzenetére
Azt hiszem még nem láttam.
Jó ez a parkolós! Poén még egy busszal keresztbeállni a hídon és megvárni míg feltorlódik vagy 20 autó, aztán egy gránát és nézni a láncreakciót a busz tetejéről.
Nem emlékszem, hogy írtad-e de mi lett a 9600GT-vel? Bedöglött?
-
Mariann294
őstag
válasz rup1u5 #22032 üzenetére
Hehe,az se lehet rossz,majd kipróbálom.
Hát az egész úgy kezdödött hogy láttam hogy melegszik.Kivettem,megpasztáztam,majd visszaraktam,de semmi kép...Nézegettem,aztán láttam hogy nem forog a ventije.Ki meg be dugtam a kábelét a ventinek (máskor is volt már vele ez a gond,és akkor ez megoldotta),de már nagyon el volt "lazulva" a kábele igy elszakadt.Elvileg venti nélkül is mennie kéne,de nem megy,viszont melegszik...eleve hibás lehetett mert régebben véletlenül nem kötöttem rá a ventit és akkor sem ment.Hát szóval ennyi.
Nem akarom már megjavitani,gari nincs rá és tuti hogy cserélni kellene.Mindjárt itt a szülinapom úgyis úgyhogy inkább beruházok egy újra.
Ha minden jól megy hétvégén meglesz az új kártyám,és mehetek multizni végre. -
Redneck
nagyúr
Sziasztok!
Ha most megveszem a GTA IV-et tudok vele végre normálisan játszani bug és sz*pásmentesen? Kijavították már végre a rengeteg fos hibát és optimalizálták kicsit? Ergo érdemes rá pénzt kiadni vagy vesztettem?
(Gépem az adatlapomon+2GB RAM még plusszba beugrik win7 64bit társaságában)
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
S_P_E_C_K
tag
Sziasztok nekem egy olyan gondom van mikor telepiteni szeretném ezt írja your system is incompatible with és win 7-em van mi a megoldás ? a választ előre is köszönöm
Gedscho Gemma Fullgas !!!!!! PSN ID: Speck1988 (BF3) (GT5) Xbox Live : AbmixerS
-
bpx
őstag
válasz Redneck #22036 üzenetére
- eredeti érintetlen steam-es verzió véletlen időközönként (van hogy 10 perc után, van hogy 1 óra után) egyszerűen kidob (több különböző telepített OS-en és driverrel is kipróbálva), olyan hibaüzenetekkel, amiket akkor kap az ember ha sz*rrá modolja a játékot (nem egyéni probléma)
- multit nem játszák sokan, de még köztük is rengeteg a csaló; ugyanakkor elég sűrűn előfordul hogy a lag miatt játszhatatlan az egész, vagy 30 játékosból hirtelen kidob vagy 10-et, majd pár mp múlva újabb 10-et; vagy egyszerűen csak a játék bugos és nem lehet haladni/befejezni a meccset (tipikus TMW bugok, vagy respawn-nál végtelen betöltés)
- egy átlagos gépen elfogadható sebességhez a grafikát még mindig eléggé le kell butítani, de pl. az árnyékok még legmagasabb minőségen is hihetetlen rondáka játék amúgy nagyon jó lenne, de ezek miatt nekem 2 hónap játék után elegem lett belőle
-
rup1u5
nagyúr
Te most melyik játékról beszélsz?
Mert GTA 4-ben én a felsoroltak közűl egyiket sem tapasztaltam.
Nem, hogy kevesen de elég sokan játszák a multis részét és innen a topikból általában egész jó csítmentes estéket szoktunk tolni. Nagyon ritkán van olyan nálam, hogy fogja magát és kilép a játék.(#22038) Mariann294:
Látom probálgattad a helis mókát. Én is kisérleteztem vele de nehéz volt úgy kilőni a pilótát, hogy bepörögjön a heli. A csövi nálam is jött városnéző túrára.[ Szerkesztve ]
-
Mariann294
őstag
válasz rup1u5 #22041 üzenetére
Nekem sem mindig jön össze...amikor beinditja a helit akkor kell figyelni.Picit megemelkedik és akkor lőni.Ekkor általában összejön. A funny things 10-ben van 1-2 ilyen jelenetem. Kész van,de ezt már az új karival fogom konvertálni,mert látni lehet a 9-edik részben hogy sok a képhiba.... -
-
fsb1000
nagyúr
válasz Black-core #22043 üzenetére
Ha ez végképp nem sikerül, akkor mindkét DVD tartalmát HDD-re másolni, majd rendszergazdaként indított TotalCommanderből indítani a setup.exe-t.
Már egy ideje igy installom WIN7@64 alatt. -
rup1u5
nagyúr
válasz Mariann294 #22045 üzenetére
Kimenős tengerész?
Nahát! Őt se láttam még.Why don't you knock it off with them negative waves!
-
Robi86
senior tag
A következő városról még mindig semmi konkrét info [link]
Én azért még reménykedem egy felújított Vice City-ben
-
Toomy
senior tag
Valaki súgja már meg nekem hogy mi a francot csináljak hogy normálisan fusson a game a gépemen. CORE i5@4Gh-en, GTX280, 4Gbrendszer ram.
Úgy lőttem be mindent a grafikánál hogy a vram 850 környékén legyen.
50-60 átlag FPS szokott lenni, de néha elkezd akadozni és meg is áll 1-2mp-re a játék, ilyenkor az FPS is leesik rendesen
Milyen drivert ajánlotok a GTX280-hoz?
Amúgy próbáltam már a keresővel visszaolvasni, de nem találtam még semmit ami számomra hasznos lehetne.
Ja és persze a játék eredeti
32bites VISTA alatt tolom, lehet hogy elfogy a 4giga ramom[ Szerkesztve ]
-
rup1u5
nagyúr
Nálam hasonló géppel csak egy GTX 260-al, 64bites W7-el tökéletes 1920*1200-ban. Meg kéne próbálnod 64-biten. Contig.exe -s manővert is csináld meg. Én minden egyes alkalommal mielött elindítanám a GTA 4-et lefuttatom a contig.exe-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Autós topik
- DIGI kábel TV
- Bluetooth hangszórók
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Tőzsde és gazdaság
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest