- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple notebookok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malibutomi
nagyúr
-
yako
tag
Szevasztok!
Ezek az ENB-s dolgok jók az EFLC-re is?
Nekem csak az van fent, és megérett a dolog, hogy megnézzek egy ilyet.
Melyiket ajánljátok, és hogyan is működik?Előre is kösz!
By Demons Be Driven
-
HartgeH3-2.8
addikt
Egy ismerősöm a régi i7-860-as procival (alapon) , egy HD 6970es 2gigás karin(alapon) és 16Giga memóval állítása szerint csutkára húzva abszolút hibamentes akár single akár multi, folytonos és hibamentes (1440 x 900)ban. .. ez mennyire hihető? Én még ilyet PC-s GTA4 ben nem láttam sem EFLC ben.
Kértem tőle fraps videót..
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
Murder3
addikt
na de a Lost and Damned kifagyása ellen mit lehet tenni?
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Malibutomi #30101 üzenetére
No úgy néz ki a fentebb említett modokkal megszűnt a taxi bugom is! :-)
Szerintem valamelyikben van integrálva valami traffic mod, mert azt vettem észre, hogy marha nagy a forgalom hiába vettem le már 10-re, sorjáznak elő a kocsik a zsákutcákból is. Fel is tettem pár custom autót, és úgy fest minden ok. -
Kephamos
addikt
válasz HartgeH3-2.8 #30103 üzenetére
A fraps miatt szaggatni fog. Amúgy szerintem hihető, de nem értek a lovakhoz...
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz Unbaised-Ben #30084 üzenetére
erre valaki?
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Unbaised-Ben #30107 üzenetére
Ez komplett car pack, müködik is, saját telepítője is van.
Hogy előjön-e a taxi bug vele bálad, az majd kiderül. -
Chosen
addikt
Van a játékhoz valami Kresz-mod vagy hasonló? Hogy kormánnyal vezethessek, legyen váltás, indexelés stb. Kicsit komolyabb lenne itt gyakorolni
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz Malibutomi #30108 üzenetére
köszönöm szépen, majd meglesem!
-
HartgeH3-2.8
addikt
Ez a Vehicle Pack simán önmagában is telepíthető minden más egyéb nélkül is?
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
törölt tag
nekem itt is elő jött a taxi bug
-
Unbaised-Ben
senior tag
milyen az a taxi bug?
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz Unbaised-Ben #30113 üzenetére
az, hogy kifagy, ha taxit látok? valaki leírná részletesen?
Szerk:1utána olvastam , ha jól értem, simán csak a kocsik berakásától előfordul...
Sorry
Szerk2: Mit lehet ez ellen tenni? Másrészt én az második utcáig nem jutok el, hogy ne fagyna ki...[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
válasz HartgeH3-2.8 #30111 üzenetére
Simán, csak az autók kinézetét cseréli le elvileg.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz #81556480 #30112 üzenetére
Érdekes, nekem most elég jól müködik, bár csak 5 v 6 autót raktam be, és bár sokszor látok egy autóból többet, de azért elég sokféle kocsi mozog az utcákon.
Na és a müködő ENB-vel végre nyálcsorgatóan néz ki. Persze itt sem fenékig tejfel minden, sajna a belső terek elég sötétek, minden világitást maxra kell huznom az olyan küldiknél. -
Malibutomi
nagyúr
válasz Unbaised-Ben #30114 üzenetére
Taxi bugon segíthet a trafficflow nevű mod.
-
BMWFan
senior tag
Sikerült innen már valakinek a 100%-ot teljesíteni?
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz Malibutomi #30115 üzenetére
Köszönöm! Ennél sanszos hogy esetleg fagyhat vagy bármi ahogy ennél az ICE csodánál?
Steam-es vagyok aztán nem szeretném leszedni, újra letölteni ..
-
Murder3
addikt
Lost and Damned kifagyása ellen mit lehet tenni?
-
Malibutomi
nagyúr
válasz HartgeH3-2.8 #30123 üzenetére
Elvileg ez csak texturákat cserél, szóvl nem kéne fagynia. Ha gáz van vele nem kell ujratelepitened semmit, mert mindent backupol a telepitője, és van uninstallja is
-
BMWFan
senior tag
A GTA IV is accounthoz kötött? Lehet többször regisztrálni a LIVE-ba?
-
-
chatran
őstag
válasz Murder3 #30135 üzenetére
Te most csak viccelsz, ugye? Ki az a hülye, aki egymaga mindenféle segítség nélkül nekiáll megkeresni mind a 200! galambot egy ilyen hatalmas méretű városban. Arról nem is beszélve, hogy egyes galambok annyira el vannak rejtve, hogy sosem találnád meg segítség nélkül.
Így a 100 játékórából akár 1000 is lehetne, és még akkor sem találtam volna meg mindegyiket. Mazochistáknak és időmilliomosoknak azért tudom ajánlani.
Ja és a mentéses hasonlatod is hülyeség, segítséggel is jó néhány órába telik teljesíteni a 100%-ot, míg bemásolni egy mentést max 2 perc.[ Szerkesztve ]
-
Murder3
addikt
válasz chatran #30137 üzenetére
akkor meg nem mond, hogy nem nagy dolog mikor te se játszottad tisztességesen 100-ra..am ezek pont ezért vannak, mert segítséggel sajnos nem nagy dolog, persze nem azt mondom, h mindet magad, de legalább 150-170-et minimum h magadtól találj meg, mert máskülönben értelmtelen.
Nem mazoknak és időmilliomosoknak van hanem annak, hogy elmondhasd h kijátszottad 100-ra vagyis megtaláltad egy ekkora városba az összes galambot.
ja hogy sok órába telik meg ekkora területen ilyen kis dolgokat megtalálni nehéz, pont ez a lényeg.
Keményen megszenvedni a 100-ért.Amúgy, hiába, 2 perc vagy 10 óra..ugyan az.
nem magad találtad meg, ne te szenvedtél azzal, hogy hol voltál már hol nem és ilyenek...
most ki lehet egy bankot rabolni 200órás előkészülettel, h ne legyen felesleges áldozat meg úgy is h bemész megölsz mindenkit felveszed a lóvét oszt futsz, eredmény ugyan az, de egyikbe egy lelketlen gyilkos pszichopata leszel míg a másikba egy rafinált,ravasz okos rabló azért nem ugyan az.meg szerinted mért vannak olyan helyekre eldugva, ha nem azért, hogy nehéz legyen őket megtalálni?
-
Murder3
addikt
válasz ittakary #30139 üzenetére
nem segítségnélkül olvassatok már ne kiragadjatok vmit...istenem
ha úgy állok neki h mindet megnézem hol van és úgy keresem meg vagy úgy hogy elkezdem keresni és mikor már nagyon nem találom az utolsó 30-40-et akkor megnézem őket max...én pl SA-ba nekiáltam az összes ilyet emgkeresni segítség nélkül és felírva amgamnak, h hol vannak.
igaz, kb csak pár hétig volt ez a keresési ösztön bennem de kb a felét mindenhol a graffiitből egm a kagylókból meg igen sokat megtaláltam.
és nem 0-24h-ig kerestem csak naponta 1-2 órát amíg a SA-val játszottam...Semmi ördöngőség nincs benne.
és igen aki így találja meg a nagyját meg így áll neki az semmivel nem tett többet mint aki bemásolt eggy fullos mentést.(meg nem is kötelező naponta 3 órákat keresgélni szétbontva akár nap/30 percen is bőven elég.)
-
Murder3
addikt
kövi gta-ba én easter eggekhez kötöttt gyüjtögetős rendszert csinálnék.
helységek-tárgyak-poszterek-autók és egyebek úgy lehetne őket beváltani, hogy le kéne fényképezni elküldeni egy megadott számra és ha az easter egg lenne akkor jelezné és mindért kapnák egyedi jutalamt.ígyműködne:
találnál egy belváros szívébe lévő házat ahova csak a hátsó udvarról lenne bejárat(persze elrejtett létra és a 1-5 emeleten valahol lenne egy kinyíló ajtó)
bemennél és bent meg lenne egy szekrényen lógó néger hulla aki feltűnően 8ballra hasonlítana, lefényképeznéd elküldenéd a 545-123-888-es számra és akkor jutalmul kapnál egy spéci robbanószert amit a házadból vehetnél fel és nagyiobbat robbanna.vagy felhívná pl a 666-os számot és az ördög adna neked egy küldetést ez mekkora lenne pl fel kéne venni egy speciális telefont amit persze jól elrejtenek és ha azt megtalálnád és felhívnád róla a 66-ot akkor az ördög adna neked egy olyan küldetést, hogy vezess bele egy repülőgépet egy felhíkarcolóba és erre a küldire rendesen le lenne animálva, hogy ledől a ház
vagy a játék végén mikor már kijátszottad a fősztori lenne egy olyan küldetés amivel elindítanád az apocalipszist, mindenki megőrülne a városba elkezdenék egymástöldösni, mint a SA-ba,tüzes lenne az égbolt savas eső esne(amíg esik az eső akkor akit érint mindenki meghalna azonnal) meg meteorit hullásanimáció lenen az égbolton
jó lenne -
törölt tag
válasz chatran #30133 üzenetére
Ha cheatelsz akkor is megadja a 100%-ot vagy akkor csak 99-et mint a többi GTA?
Én bevallom szoktam cheatelni, de csak mert először annyira hajt a történet hogy nem szeretek küldetést ismételni.
Nálam úgy működik a dolog, hogy először a főszálat végig nyomom fegyver kóddal, aztán újrakezdem tisztán és megpróbálom 100%ra kijátszani(kód nélkül). Eddig sikerült. de minden GTAban 100 volt ha jól emlékszem a rejtet csomagok és a graffitik száma. Itt viszont 200 és nagyon nehéz. Én is tuti nézném térképről. ÉS azért azt tegyük hozzá hogy attól mert megnézed hogy hol van, még nem biztos hogy könnyű és még így is van benne élmény.. én meg nem másnak játszok, hanem magamnak.... szóval még segítséggel is dicséretes a 100% mert sokan csak végig nyomják a fő küldetéseket ( ami kb 60 % ) és azt mondják: kijátszottam a GTA-t ! pedig az még nem végig játszás !
-
Murder3
addikt
válasz #81556480 #30143 üzenetére
mért?
korábbi részekbe is vannak bónusz dolgok, jó pl legtöbbe csak látszat, de van.
Az ha ezt felturbózzuk tényleges használhatósággal az mért baj?pl gta3-ba miután megcsináltad az újságkihórdós küldit a házadnál megjelent egy ujságkötet(nem emlékszem tán csak portlanden.bár sztem az összes mentési helyeden volt..de nem tudom...)
vagy miután megcsináltad a korrupt zsernyáknak a küldit(nem tom h hívták már)akkor a péncélozott Hummer.a félkezű katonának ha megcsináltad a küldit jelent meg a tank és így tovább még van egy rakás bónusz ami egy küldetés után jelent meg.
easter eggekhez kapcsolni, meg sokkal ötletesebb lenne a gyüjtögetős dolgot kapcsolni.
de 25-50 is elég lenne.meg voltak benne rejtett küldik(rc és hasonló robbangatós küldetések)
volt a gta3 a csörgő telefon ami szintén nem jelzett ki a térkép és vmi +az is adott ha véghez vitted.(Joey garázsa mellett a dog food vagy milyen gyárba)
volt mentő,tűzoltó,rendőr gyűjtő import meg a zúzó.
VC-be volt a busz küldi ami szintén egy végtelen, de annál élvezetesebb küldetés volt
örjöngések
VC-be szintén a fagyi küldetéssok ilyen nem kijelzett küldetés volt gta-kba ami néha ha nem voltál elég figyelmes lehet át is szaladtál rajtuk.
de ugynanakkor sok ilyen ki nem használt ziccer is volt bennük dögivel.
pl SA-ba kombájn küldetés is lehetett volna, minden adva volt(kombájn,farmok,)
IV-be a kukás(1 küldi erejéig még benne is van aztán mért nem lehetett berakni nem tudom pedig de fun lett volna, vagy a busz szintén a VC-be felszáltak meg megált a busz itt meg nem...)
fagyis is, nem értem mért..hisz csilinge.l,vc-be az is benne volt pedig semmi munka nem lenne szinte, kis dolog de összeségbe nagyot dobna....
lopást se értem 4-be mennyivel fajább meg hiteles lenne mint a SA-ba....
4-ből a szálítás meg hosszabb taxizás is kimaradt....
golf küldiket is hiányolom minijáték formájába a 4-ből.... -
Malibutomi
nagyúr
Ha valaki szenvedett az icenhancerrel, de nem ment, és még van kedvetek tenni egy próbát, nézzétek meg ezt.
Nekem ez copy and play volt, semmi hiba: -
toldy
őstag
válasz Malibutomi #30147 üzenetére
Ohh, je és működik.
Nekem egy kicsit fényes és fako, ezeket hol lehet állítani?Az élet nem habostorta.
-
ittakary
nagyúr
válasz Malibutomi #30147 üzenetére
Megpróbáljuk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest