Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz X2N #55908 üzenetére

    Perpill egy Headrush Gigboard van, egy Zoom U-44-be dugva ami átmegy egy Behringer MS40 stúdió hangszórónak csúfolt dologba. Nem mondom hogy jó, sőt igazából a Headrush-on kívül nem szeretek semmit ebben a láncban, azt viszont nagyon. Elképesztő lépés volt az ezer éves Zoom G3-hoz képest.
    A Headrush-t néha átkötöm egy Orange Crush12-be, ilyenkor a erősítő/hangláda szimet kilövöm. Nem sűrűn van ilyen, csak mikor egyedül vagyok itthon és kizárólag reggel 9 és este 7 között van ilyenre lehetőség a szomszédok miatt. Mivel annyira nem használom ezt a lehetőséget ezért nem tervezek ezen változtatni. Nem szól valami fergetegesen, de a semminél jobb. Gondolkodtam is rajta, hogy lehet az Orange-ot el kellene adni annyira nem használom. De nagy ritkán szeretnék egy kis hangerőt be kell hogy valljam, évente kétszer megesik az ilyen.
    Amúgy az FRFR-en én is gondolkodtam, de baromi drága. Szóval egy jobb monitor párral sokkal jobban járnék, akkor két funkciója lenne a dolognak.
    Itt mindig az a baj, hogy mivel a hang az usbs hangkarin megy keresztül azaz a PC-nek be kell lennie kapcsolva, ezt nem szeretem. Arra gondoltam, hogy lehet kellene valami keverőt vennem és arról oda keverhetném a zajt ahova akarom, ha akarom átkeverem az orange-ra ha akarom akkor a stúdiókra, vagy a PC-re ha épp felvenni van kedvem, vagy a PC-t a stúdiókra. Ehhez viszont már tényleg hülye vagyok, nem értek hozzá, valószínűleg át kellene nyálazni a palettát, olvasni a témában, de perpill se időm se energiám egy ilyennek nekiállni, lehet jövőre.
    De egyelőre nincs semmiféle pénz költés, gyerek van, család van, pénz nincs, alvás nincs. Amit fogok venni mostanság az max egy Fast Fret, meg talán húr.
    Ha nyugdíjas leszek és lesz pénzem, időm, helyem. Akkor lehet veszek valami hasonlót mint amit te is mondasz, SLO. Vicc, hogy a modellező programokon/effekteken, valahogy a SLO (vagy annak alternatívája/megfelelője) jött be általában a legjobban. De mivel se pénzem se időm, se helyem, ezért maradok a Headrush-on. De mire odaérek, lehet már teljesen más megoldások lesznek és lesz valami olyan hangos motyó amit ma el sem tudunk képzelni, ha lesz még egyáltalán nyugdíj 20+ év múlva :D

    Összegezve.
    Számomra a Headrush az a megérkezés hangban, ezt kerestem évek óta, ez baromira bevált, qrva jó hangja van. VST-vel simán megvan a hang, csak PC-t nem nagyon szeretnék muzsikálni. Jó lenne függetlenedni tőle. Sok zajt is hozzátesz. Perpill a hangerő az ami hiányzik, hogy a testemben érezzem a hangot, erre kellene valami PA/FRFR megoldás jelenleg. Később milliomos koromban meg egy csővel hogy leszakadjon a fejem. Nekem a Headrush nem az 1000+ erősítő/hangszóró modell miatt kell.

    [ Szerkesztve ]

    Mos mé, hánem? De! Vagy nem...

Új hozzászólás Aktív témák