Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz brickm #32329 üzenetére

    Van olyan. Valószínűleg nem mind szar.
    Az én strat-omon a D húr úgy volt állítva hogy a hídon a csavar teljesen meg volt húzva. Már azon agyaltam hogy kiszedem a csavar alól a rugót hogy még jobban meg lehessen húzni.
    A gitárkészítő is erre panaszkodott. A les Paul-on is ez volt, mondta hogy a pöcköket érthetetlenül kellett állítani hogy valamit kihozzon belőle. Lecserélte Daddariora és meglett a hagyományos látvány valahogy így néz ki most (nem az én fotóm).
    A probléma az, hogy a 12-es boundnál tökéletesre beállítod de hamis hangokat kapsz ha lefogod előtte és utána. Pl E húron lefogsz egy G-t vagy egy A-t. A nut (nemtom magyarul hogy mondjuk) be van állítva nem magas, sőt szerintem már egy cseppet alacsony is, szóval nem a húr feszülése magassága miatt van az egész.
    Most néztem, hogy már 2010-ben is itt kérdezősködtem emiatt.

    re: (#32330) BluEyes
    A szaki is azt mondta hogy lehet csak egy selejtes darab, de neki nem nagyon volt szerencséje iylesmivel Daddarioval, azt mondta hogy a 30 év alatt egy szett Daddarioval volt valami problémája beállításkor.
    De mivel nemek régóta fennálló probléma hol jobb hol roszabb és most másik hangszeren is ott volt, gondoltam szólok. Még csak az sem, hogy ugyanabból a sorozatból, mert évek óta mindig másutt veszem, ráadásul most még az ország is más. Persze lehet csak én fogom ki a rosszakat, mágnesként vonzom a hibás darabokat :D

    [ Szerkesztve ]

    Mos mé, hánem? De! Vagy nem...

Új hozzászólás Aktív témák