-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Outlander
addikt
válasz tibcsi0407 #5543 üzenetére
11-ig volt a buli, ma 12. van, ráadásul 7 órával előttünk vannak.
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
Outlander
addikt
válasz tibcsi0407 #5552 üzenetére
Nem feltétlenül... 1 napra csak az igazi, még nem elkorcsosult európai mentalitású tradicionális kínaiak nyitnak ki.
Ettől függetlenül fizetett, belső ember vagy aki lehúzza faj és honfitársait.
-
HerbertSobel
csendes tag
válasz Turbobacsi #5549 üzenetére
Mindig érdemes unboxing videót készíteni. Novemberben rendeltem én is tv box t+telefonont EU raktárból.
Nekem minden benne volt. Unboxing videóm róluk a YouTube n megtalálhatóak.Kislányom most is tv box n nézi a Jégvarázst.
A linkelt videó n már gyanús volt számomra, hogy a csomag bal oldala le volt ragasztó szallagal ragasztva.
-
Turbobacsi
senior tag
válasz HerbertSobel #5557 üzenetére
igen, az enyém hajszálra így néz ki (elvileg benne van, mert van "súlya" a doboznak
"A pisztácia kifogyott! Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé!"
-
nimfas
addikt
válasz HerbertSobel #5557 üzenetére
Nekem maga a csomagolópapir - fólia volt gyanús.... Itt a srác egy kézzel szakította szét, szinte morzsolódott. Én alig bírom elszakítani. Ez senkinek nem tűnt fel?
-
Turbobacsi
senior tag
válasz Turbobacsi #5558 üzenetére
kibontva, minden oké, frankó kis player
"A pisztácia kifogyott! Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé!"
-
for3l
senior tag
válasz Turbobacsi #5542 üzenetére
nem adták fel... akkor hétfőn rákérdezek, de gondolom a választ sem fogják elkapkodni.
-
nadragulya
csendes tag
2015. 12. 17-én rendeltem Kínából egy tv-boxot. Egy BLVS kezdetű követési számot kaptam (a fórum alapján valszeg nem valós szám), de a követő szerint 2015. 12. 29-én megérkezett a belgákhoz és néhány napon belül kiszállítják.
A néhány napot nem tudtam kivárni, írtam a supportnak, - még az kínai újév előtt - kedvesen válaszoltak is: ellenőrizzem a címet, a postát, a szomszédokat. Ebben is azt írják, hogy a tervezett szállítási határidő 10-25 munkanap.
Megírtam nekik, hogy minden rendben, nem nálam van a hiba. A mai napon erre is válaszoltak, hogy várjak és amennyiben 2016. 03. 17-ig sem kapom meg, akkor szíveskedjek velük ismételten felvenni a kapcsolatot.
Erős kétségeim vannak, hogy valaha is ideér a csomag, mivel ennél még csak alá sem kell írni az átvételt,
a későbbi rendelésű csomagom már régen megérkezett.
A paypal 45 napom már lejárt így is.
Érdemes a paypal dispute-t megnyitni és megírni a ferde-szeműeknek, hogy legalább keressék már a csomagot vagy gyors iramban küldjék újra? Vagy tényleg üljek a seggemen még egy hónapot, utána levelezgessek velük és ha szerencsém van nyár végére ide is ér (vagy nem) a motyó. -
Zeki
nagyúr
válasz nadragulya #5562 üzenetére
Sorrendben...
A BVLS valós, de csak addig követhető, amíg a belga postánál van. Amint ide kerül, bambi.
A paypal 180 napig véd. -
nadragulya
csendes tag
Köszi! A 180 nap legalább megnyugtató.
Van értelme nosztatni ezeket, vagy 03.17-ig ha a fejemen forgok sem foglalkoznak velem?
(Ha a tapasztalatok szerint felesleges, feleslegesen nem fordítok bele energiát.) -
oscilloscope
újonc
Sziasztok!
Rendeltem egy telefont a GearBest-ről. Hétfőn, és még nincs feladva. 1-2 nap volt írva, és akkor még 128 db volt raktáron, most pedig 28 van. Mikor szokták a postát megejteni? vagy ez a 6 nap még nem vészes?
Másik, hogy a DHL-es postával van remény rá, hogy jövőhéten megkapom?Előre is kössz a választ!
oscilloscope -
Beni2360
félisten
válasz oscilloscope #5566 üzenetére
Hát én 01.30 szombat rendel, 02.01hétfő posta, szerda 13h kézben. royal mail posta - DHL expresz hozta euban.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
hevizms
addikt
Üdv.
Ezt kaptam ma a folyamatban levő microsd kártya reklamálásom ügyében.
Dear customer,Thank you very much for your reply.
We sincerely apologize for any inconvenience that may have been caused.
We have received the pictures you sent , thank you .
Could you please check if you have the picture of item code , as attachment , which is very important for us to check .
Thanks for your understanding and assistance.
Once again we are sorry for this inconvenience, and we will do best to resolve it to your satisfactionSegitsetek.Jól értem hogy kérnek egy fotót a vonalkóddal a csomagoláson?
Mellé ezt a képet tették be csatolmányként.Ez csak illusztrációnak tették be ugye?Mert én nem képernyővédőt reklamálok,hanem microsd kártyát.Van egy ilyen képem róla(még jó hogy csináltam képeket amikor megjött)
[ Szerkesztve ]
-
bpmcwap
senior tag
válasz bpmcwap #5540 üzenetére
na ilyen még tíz éves kínai rendeléses pályafutásom során soha egy webshopban sem fordult elő velem, pedig azért mellé is nyúltam ez idő alatt párszor...
A gearbest simán törölte a ticketet ahova bemásoltam a royal mail leveleit és az előzmény ticketeket... Még jó hogy e-mailben meg van, így nem tudják letagadni, bár sokat nem érek vele, amilyen inkorrektek egy tolvaj banda... Azt hiszem egy kört megér tenni a Companies House-nál, ennél kevesebbért is lehúztak már rolót Angliában. Gyakorlatilag lehúztak engem és lehúzták a Royal mailt is... GB raktárból ne rendeljetek, mert CH simán felfüggeszt mindent pillanatok alatt, ha elküldöm nekik a royal mail meg a GB Screenshotjaim.Túrista vagyok
-
Zeki
nagyúr
válasz oscilloscope #5566 üzenetére
Ha EU raktáras, akkor valszeg azért nem adták fel, mert nincs.
-
Zeki
nagyúr
válasz oscilloscope #5573 üzenetére
Mert szerinted? Direkt ki akarnak veled cseszni, és a seggük alá tették, hogy ne legyen feladva, vagy azért nincs feladva, mert nem tudják feladni? Egy számláló a weboldalon meg semmi.
Engem tavaly a comebuy.com vert át azzal, hogy német raktáras a cucc, csak pont a kínai ünnep alatt nem történt semmi. De utána már jött is a német raktárból.
Tehát vagy nem volt nekik és azt hazudták van, vagy azok a kínaiak is hazamenetek Kínába ünnepelni.[ Szerkesztve ]
-
bpmcwap
senior tag
engem nem túlzottan zavar, hogy itt egyesek fillérekért eladják magukat, lelkük rajta. Viszont a hatósági véleménnyel nehezen lehet majd vitatkozni. Én mindig azt mondom, hogy kell az elrettentő préda, mert ha nem lenne, nem tudnám a gyermekeim mivel motiválni A jó néha kevés, kell a rossz is, hogy egyensúly legyen a világban...
Túrista vagyok
-
Beni2360
félisten
válasz oscilloscope #5569 üzenetére
Hol írták, hogy működik az EU raktár?
Ott is Kínaiak dolgoznak és az ünnep az ünnep.
Lehet, hogy nem egy hétig tart de azért buliznak.
Most sok rendelést vesznek fel, akcióznak és jövő héten kiszórják.
Nem mindegy , hogy DHL vagy DHL EXPRES.
Amúgy adnál egy linket, hogy miről van szó?
Látom két napos szállítást ígérnek, de a rendelési nap+fizetési nap + odaérkezés és onnan kettő nap.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
bpmcwap
senior tag
ja, mert gondolod hogy a német raktárban kínaiak dolgoznak??? ne röhögtess már!!!! Max a vezető kínai, jobb ha tőlem tudod! Sőt akár magyar is lehet! De attól, hogy egy raktárnak a vezetője mondjuk Kínai és hazautazik, németben még munkanap van és ott dolgozni kell és hidd el dolgoznak is. Németországban van tudniillik egy társasági törvény, amit akár kínai vagy akár magyar, akár német ugyan úgy vonatkozik rád, mint mindenkire.
Túrista vagyok
-
oscilloscope
újonc
válasz Beni2360 #5576 üzenetére
Ez volna:
[link]
És ha jól emlékszem, sima DHL.A fejlécben olvastam, hogy működnek, de az már nincs ott, gondolom most, hogy letelt az ünnepük, akkor kiszórják, ahogy írtátok. Egyébként sok helyről rendeltem már, és nem volt még gondom a postával, ezért kezdtem aggódni. Köszönöm az eddigi válaszokat!
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz oscilloscope #5579 üzenetére
Hát azt írják, hogy 1-2 nap szállítási (????? ünnepek) idő és csak sima DHL.
Hétfőn vetted,kedd pénz érkezés, szerda? szállítás és 3-6 munkanap.
[ Szerkesztve ]
-
krisztianAMG
senior tag
Azért az durva, hogy milyen elvárások vannak a kínai webshoppokkal. Legyen féláron, de legyen itt ugyan olyan gyorsan is, mint a teljes áras boltból. Nem csak itt, a többi topicban is.
No de ez a bezáratás...
-
bpmcwap
senior tag
válasz krisztianAMG #5586 üzenetére
hát figyi, amíg Kínából küldik, addig oké, ennek vannak hátrányai, de ha beteszik euba a lábukat, akkor rájuk is vonatkoznak az eu jogszabályok...(gondolkodj céges szinten!) ez van. Mondjuk más kérdés, hogy én üzletileg is kapcsolatban állok pár kínai céggel, és hát az üzletpolitikájuk finoman szólva is furcsa, de ha tőlem elvárják, hogy én Kínában alkalmazkodjam, akkor csesszék meg, ők is alkalmazkodjanak. Egyébként pedig semmi gond, ha Erzsébet királyné úgy ítéli meg, hogy ezzel nincs semmi gond és a királyi postát arra találták ki amire a kínaiak használják, hát legyen, én tévedtem, ez van. De ha még sem, akkor sem rajtam kell törni pálcát, hanem el kéne gondolkodni azon, hogy hogy is van ez.... persze szvsz, aki meg ezt nem érti azzal nem tudok mit kezdeni...
Túrista vagyok
-
Outlander
addikt
válasz krisztianAMG #5586 üzenetére
Fizetett bérenc vagy, fillérekért....
Írok a zombudsmannak, a zorbánnak meg a fókuszba is, eztet nem csinálhatják a dolgozó emberrel, bezáratom kínát a pitsába, irány a Kossuth tér.
Asszem ennyi. Nem maradt ki semmi...
Kicsit már unalmas de ez mindig hálás téma.Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
Beni2360
félisten
válasz krisztianAMG #5589 üzenetére
Ha a kedves eladó a 150$ telót ennyiért áfáztatná az eu raktárba akkor nem írna 80 $ a csomagra és nem kérné, hogy ne a teljes árat írjuk rá vissza küldésnél. Ugyan az a csalás folyik ott is mint nálunk a Kínai nagykerekben. Pl: Most jött meg a 42$ media box EU-ból és a csomagon 21.20 $ van.
Mit gondolsz miért olyan olcsók a cuccok? Én 15 évig vásároltam a Kőbányia lepra telepen és számlánál jóval kevesebb árat írt és még kérte a +10%-ot a számláért a rendes árra.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
hpsafl
tag
válasz Outlander #5551 üzenetére
Én úgy tudom, hogy ha az ünnep Kínában hétvégére esik, akkor azt hétköznap megkapják szabadnapnak. Közben lehet, hogy van egy két ember az irodában, de szerintem ilyenkor csak a töredéke dolgozik a teljes létszámnak.
Blogom: http://gearbest.blog.hu/ Egyedi kupon: gbkupon@gearbest.com
-
senior tag
10én rendeltem TD-ről és még nincs feladva, kb mennyi idő mire postázzák vagy az ünnep miatt késik a feladás, elvileg követési számot is kapok rá, fizettem érte direkt úgy kértem.
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
Zeki
nagyúr
válasz Black Phone #5592 üzenetére
ünnep, és ünnep miatt feltorlódott rendelések. Türelem.
-
tibcsi0407
félisten
-
hpsafl
tag
válasz tibcsi0407 #5594 üzenetére
Hogy pontosan mennyi idő, azt nem tudom, de szerintem a sok felgyülemlett rendelés miatt lesz egy kis késés a normál tempóhoz képest.
De tényleg a TD hogy jön ide?
[ Szerkesztve ]
Blogom: http://gearbest.blog.hu/ Egyedi kupon: gbkupon@gearbest.com
-
Batib
őstag
Csak nekem tűnik úgy, hogy most nagyon sok mindennek felment az ára? Több dolog el volt mentve, ill. a rendeléseimhöz képest is látom az áremelkedést. Lehet ennek vmi. különleges oka, vagy csak egyszerű "hullámzás"?
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
pethYeti
addikt
Rendeltem egy fülest ami processing. Közben meggondoltam magam, és ticketen kérem vissza a pénzem? Ilyenkor is cigánykodnak, vagy azért bízhatok benne hogy paypalra visszakapom a teljes árat?
-
Outlander
addikt
válasz pethYeti #5597 üzenetére
Ameddig processing-on van, kérdés nélkül visszaadják, nekem is volt már kétszer is... szóval tapasztalat , nem csak kitalálom mint egyesek.
Írsz nekik, megindoklod, nem kell, félrekattintottál, stb, és külön bele írod h a paypal-ra kéred vissza a pénzt ... 1 munkanapon belül leokézza és már jön is vissza a pénz.
Ha már shipped, akkor az üzlet létrejött... és nincs visszakozás.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs