- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Gaming notebook topik
- BIOS frissítés
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flexy90
senior tag
-
bach66
tag
válasz Flexy90 #18201 üzenetére
AZ "EU registered" segítségével nem lehet áfa-mentesen megkapni a terméket?
Aztán úgy néztem, van "Europe registered" és "Eu registered" is.
E kettő különböző? Már ami a vámot ill. áfát illeti ... ???Kicsit bonyolult lett ez az egész a Gearbestnél.
Valaki tudna egy összefoglalót írni, hogy mely szállítási módokkal lehet "megúszni" a vámot ill. áfát?
Előre is kösz a választ!
Üdv! -
cidalain
veterán
Annyira zavar engem ez az afa meguszas, afa elkerules dolog. Igy fogalmazva olyan erzese tamad az embernek hogy tilosban jar, adot elkerul, csal stb.
Holott az EU express azt jelenti, hogy a vonatkozo adokat az elado vallaja tulajdonkeppen. Igen, te ezert x osszeget fizetsz, viszont nem neked kell az ugyintezessel bajlodni. Ez a vasarlas sem afa mentes, csak az afat nem te, es nem magyarorszagon fizeted. Total legalis, semmi trukkozes, semmi csalas.
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
UberMutant
őstag
-
veterán
válasz UberMutant #18206 üzenetére
A lényeg, hogy Te mint vevő nem követsz el semmi szabálysértést.
A többi nem ránk tartozik.
Ne is rugózzunk rajta, teljesen felesleges.
Évek óta jelen van, volt több helyen is ez a fajta szállítás.[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
addikt
Ha véletlen a csomagom nagyon megtörve jönne meg, úgy hogy sérül is ami benne van, akkor nekem kell a futárral jegyzőkönyvet felvennem vagy valami?
Swift 1.3 GLX, Garmin Fēnix 6s, EOS R, Dell T110 II, iPad Pro, iPhone 15 Pro, Unifi
-
zacci
aktív tag
válasz szpeti40 #18208 üzenetére
En keszitettem kepet, videot es elkuldtem a GB-nek. Megnyomorgattak a szuromet es 1 hangszoro dobozat. A hangszoro tulelte, a szuro nem. Kuldtek masik szurot...Jovo heten kiderul, hogy a DPD tartja meg ezt a jo szokasat es osszetori a dobozokat...
Mondjuk most hoztak egy kamerat es az hal istennek nem volt megnyomorgatva, bar ez nem garanica semmire sem. -
zacci
aktív tag
válasz cidalain #18205 üzenetére
Erre azert kamilla teanal erosebb merget ne vegyel ! GB-nel tudtommal hivatalosan nem letezik vam mentes kuldes (kiveve EU raki). Finoman szolva meg o maguk is tagadjak ennek tenyet.
Neztem is nagyokat, mikor az egyik kinais blog elkezdte nagy boszen hirdetni az iget, hogy GB-tol vammentesen tudsz rendelni. Nem kene inkabb kusban lenni ? De ! Es ez igaz is, de hogy ez nem feher az is biztos. Inkabb erosen szurke...Maskulonben nyomkovethetned az arut (angliaig) es nem a szokasos szoveget tolnak, mikor rakerdezel, hogy az adott kuldesi megoldas ugye duty free ? Addig erdemes ezt a lehetoseget kihasznalni, amig nem szal rajuk valami nemzetkozi adohatosag, mint a Spanyoloknal...oszt bevasarlokocsit kellett kerni a szomszedos boltbol, mert nem tudtak a sok kp-t mivel kitalicskazni... -
zacci
aktív tag
válasz UberMutant #18206 üzenetére
"kérdésem, hogy 500 dolláros cuccnál mennyi áfát fizet be, ha az eu express 6 dollár?"
Szerinted ? Ulj le, menj alfaba es ezt a kerdest gondold at meg egyszer
"és annak, aki bármi mással rendeli is 500 dollár a termék, tehát vagy nincs az árba építve az adó, vagy minden EU vásárlón bukik az eladó..."
Igen, hogynepersze, valoszinuleg bukik...
"na ezért van ennek az egésznek fura szaga."
Kinai szaga van. Ennyi
Nezd meg, sokszor milyen bianko szamlakat allitanak ki...[ Szerkesztve ]
-
zacci
aktív tag
válasz KamuMazsola #18212 üzenetére
Rohadtul nem kellene ezzel foglalkoznunk ! en a rendeljkinai blog helyeben le is vakarnam az oldalukrol azt a nagybetus hirt...
Csak annyiban erdemes vele foglalkozni, hogy nem tudhatod mikor bukik be ez az egesz modszertan, es lehet pont akkor mikor a te csomagod uton van...Szoval erdemes mindig ugy keszulni hogy afa-s lesz a dolog es mindig kellemesen csalodni, hogy jeee megsem
Engem csak a szallitas koruli titkolodzas az ami rettento mod zavar, mert azert ha mar trackinges a tortenet akkor had tudjam mar hol jar a csomagom...es hogy pontosan kivel kuldik, mert van, hogy DPD helyett UPS-el.
(Na ettol olyan fekete ez az egesz, mert sunyitanak, ne akard tudni hogyan mukodik, mert ha te tudod, akkor a hatosagok is.) Szoval valamit valamiert...Ennel mar csak az lenne nagy szopatas, ha DHL-el jonne... 100% vam + a vilag legdragabb kezelesi koltsege De szerencsere itt meg nem tartunk[ Szerkesztve ]
-
Bornie127
senior tag
Hallod, miért nem tudod elengedni a történetet? Szinte minden második hozzászólás a tiéd, ami nem is lenne baj, ha segítő lenne, de nem. Az eu expressen kattogsz. Ha nem felel meg így, rendeld sima dhl-lel, vagy valamilyen registered formában, aztán fizesd az áfát, ha neked úgy jobb érzés.
A sima NL post-ért miért nem írogatsz még, hogy az is csak Hollandiától követhető!?
Nem neked való ez a kinti vásárlás.
13.-a óta sikerült jó sok hsz-t gyártanod.Légyszi, engedd el a dolgot, kérlek engedd el.
Szerintem a többiek nevében is írhatom: köszönjük! -
lenand
csendes tag
1. Az, hogy egy blogon mit írnak, nem ide tartozik. Ezt esetleg a blog írójával kéne megbeszélned.
2. Ha nem tetszik rendelj sima postával, vagy DHL-el, és fizesd meg az áfát.
3. Sajnos sok ilyen ember van akinek ha meleg a kakaó az a baj, ha hideg az a baj.
Ha nem lenne ez a szállítási mód valószínűleg azon sirnál, hogy mért nincs, pedig már alin rég használják.
Egyébként ha annyira hű de nagyon nagy csalás lenne, már rég lekapcsolták volna a hatóságok. (Hozzátenném, hogy AliExpressen évek óta van ilyen mód és azóta sem szüntették meg.
Nem akarok személyeskedni, de remélem még fiatal vagy, mert aki kíváncsi, hamar megöregszik.
[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
Már írtam, ha bármi zavar ezzel kapcsolatban ne, ismétlem ne rendelj többet a GB-ről , de még kínából sem. Menj be az edigital/medimarkt boltba és vegyél ott bármit (ja, szlovák cégek a beszállítóik, abban az esetben nem zavar az áfa különbözet miatti susmus, hogy nem magyarországi áfát fizetnek a több tucat kamionnyi cuccért?).
Az itteni jónéppel meg hagyd a felesleges körökkel, mert nagyon nincs rá szükség. A szállítással kapcsolatban pedig várj türelemmel, csendben. A kínai ügyfélszolgálatos brigád néha azt sem tudja milyen nap van, főleg angolul. Meg fogod kapni.Ugyanazt a vödör vizet darálod át újra és újra. Felesleges.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
misi_belucci
tag
EU express témához:
Aug. 5-én rendeltem egy telefont. [Allcall Rio]
16-án ért Angliába.
18-án hozta a DPD.
10 munkanap (13 naptári nap) alatt ideért mindenféle kellemetlenség nélkül.zacci: Nagyobb összegű cuccnál érthető, hogy parázik valaki, de felesleges aggódni.
-
cris78
őstag
válasz misi_belucci #18221 üzenetére
Milyen a telefon?
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
misi_belucci
tag
válasz cris78 #18222 üzenetére
Külsőre szép, nincs gagyi hatása, de a hátulja gyűjti az ujjlenyomatokat. Fogása kényelmes.
Kijelző HD, szép képet ad. Érintője jó.
Hangszórója elég hangos, viszonylag jól szól.
Kamerái átlagosnak mondhatóak, bár én nem vagyok egy fotográfus (mondjuk nem is arra való).Hívás hangminőségéről még nem tudok nyilatkozni, mert micro sim-em van, ebbe meg nano sim megy (holnap mehetek a szolgáltatómhoz cseréltetni)
Akksi jónak tűnik, bár eddig csak wifivel neteztem a fentebbi okok miatt. 1 napot átlag használattal ki fog bírni 3G-vel is.A töltő viszont forrósodik és némi szaga is jött 1 óra töltés után, úgyhogy az kuka!
Szóval nagyjából olyan, mint amire számítottam.
20-30000 Ft-nál többet én nem szánok telefonra.
21000 Ft-ért szerintem okés.
Aztán majd hosszabb távon kiderül, hogy milyen. -
numera007
tag
Videó digitalizálásra keresek használható eszközt. Tapasztalat alapján van aki elégedetten használ valamit (olcsó kínai érdekel)?
-
maestro87
őstag
válasz numera007 #18224 üzenetére
Nekem ilyen EasyCap van, de nem ajánlom, mert egyes kazettáknál ugrál a kép. Nem dolgozza fel a szinkronizáló jelet vagy mit mondtak nekem anno. Helyette videó kamerát vagy VHS+DVD kombó lejátszót ajánlottak digitalizálásra. De még egyiket se volt szerencsém kipróbálni.
-
pulpi
csendes tag
Hali
Xiaomi pen-re nincs valakinek valami jó kuponja? Múltkor 1,5$ volt csak akkor nem rendeltem meg (sajnos) Most meg 2,89$.
Köszi.
-
PainKiller13
őstag
Sziasztok!
Umidigi telefonokról van valakinek tapasztalata? (Minőség, anyaghasználat érdekelne)
-
Detty1991
újonc
Sziasztok!
Tudnátok linkelni nekem akció kamerákat 10-15ezer forintig ami valóban fullHD minőségben vesz fel??? Kínkeservesen megérkezett a drónom amit rendeltem Gerbesten és most ahhoz szeretnénk egy árkategóriában olcsóbb,de minőségben jó akció kamerát! Köszönöm előre is a segítséget! -
lenand
csendes tag
Erről mi a véleményetek?
https://gearbest.com/desktop-computer-monitor/pp_646993.html -
beg
veterán
válasz lenand #18231 üzenetére
Az, hogy linkelve szebb
Mobilról:[L:https://www.gearbest.com/desktop-computer-monitor/pp_646993.html]monitor[/L]
Ha pixelhibás hova küldöd?
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
lenand
csendes tag
Köszönöm a válaszokat!
#18232 beg: Köszönöm, igen mobilról linkeltem. Mostmár ezt is tudom 😊
-
freezer922
aktív tag
Dpd-s kiszállítás esetén Budapesten belül ha már ma reggel a kiszállítást végző kirendeltségen van, ki fogják már ma szállítani?
Csak mert nem számítottam rá ma és akkor intéznem kell valakit, hogy ott legyen átvételkor.[ Szerkesztve ]
-
sambenez
addikt
válasz freezer922 #18236 üzenetére
Esélyes.
-
bul07
nagyúr
Óvodás vagy elsős gyereknek kis matek játék
7.2cm Height Puzzle , pontozva 0.6$( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Hurkafej
aktív tag
válasz misi_belucci #18221 üzenetére
Szia!
A rendelés utáni napon te is kaptál sms-t, hogy 2-5 munkanap alatt kézbesítik? Ez csak formaiság, a valóságban pedig több? -
bul07
nagyúr
válasz azbest #18243 üzenetére
Sőt
emag
Philips 32PFT4101/12 LED 68e Ft
Philips 32PFT4132 70e Ft80e Ft-ért meg már 40" is meg lehet venni igaz nevesincs gyártóktól
De még ezt is lehet fokozni
Philips 32PFT4101/12 LED újracsomagolt 59.900 Ft[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
veterán
Kínából monitort soha, itthon garival kizárólag.
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Dr. Romano
veterán
Ma megjött ez a töltőt. Ugyan nincs Qualcomm kompatibilis cumóm, így a tudását nem tudom tesztelni, de nem is ezért vettem. Kellett jó áron valami olcsó és erős töltő.
Masszív, jól összerakott cucc.Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
jmuranyi
tag
válasz azbest #18245 üzenetére
Három hete vettem új monitort.
Olvasgattam előtte egy kicsit
a milyen monitort vegyek topikot.
Biztos tudnak valami jót ajánlani... -
spidersoft
senior tag
Üdv!
Ez a Lucky Bag dolog hogy van, pláne honnan lehet $3.33-ért venni? Egyet kipróbálnék csak úgy, kíváncsiságból... Inkább, mint a lottó
A hirdetésre kattintva bejön a szülinapi oldal, de ott nincsenek zsákbamacskák, illetve ha rákeresek, akkor $10.000+ ára van a legtöbbnek, a legolcsóbb is majd' $26, és out of stock
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest