- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- BIOS frissítés
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Heavyrain: Bocs törölni kellett, mert ref linkes volt.
A html utáni részt vedd le máskor.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
cidalain
veterán
-
őstag
A mindenre jó kupont ami 8 % kedvezményt ad meg tudnátok adni olyan termékeken akarom ki próbálni amik nincsenek akcióba . Egy nagyon komoly 80 dolláros teas üveg és egy gyümölcs cenrifuga .
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
CactuS
Arcképgyáros
Megjött az állítható kulcs készlet. Hát, a postás biztos emlegetni fog egy darabig, mert elég súlyos "levél" volt. Minőségre egyébként meglepően élhetőnek tűnik, majd idővel elválik, hogy megérte-e a 6 dodót.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
őstag
válasz Silent77 #18958 üzenetére
Király vagy ! küldöm
Rengetegszer próbáltam a twittert nekem nem müködött"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
nimfas
addikt
Oukitel K3:
OUKITEL K3 4G Phablet 5.5 inch Android 7.0 MTK6750T Octa Core 1.5GHz 4GB RAM 64GB ROM 6000mAh Battery Four Cameras Fingerprint Scanner
Main Features:
Display: 5.5 inch, 1920 x 1080 pixels FHD screen
CPU: MTK6750T Octa Core 1.5GHz
System: Android 7.0
Camera: 13.0MP + 0.3MP ( SW 16.0MP + 2.0MP ) rear camera + 13.0MP + 0.3MP ( SW 16.0MP + 2.0MP ) front camera
Sensor: Ambient Light Sensor, Gravity Sensor, Proximity Sensor
SIM Card: dual SIM dual standby, 1 Nano SIM Card + 1 Nano SIM Card or 1 Nano SIM Card + 1 TF Card
Feature: GPS, A-GPS
Bluetooth: 4.1
Network:
GSM 850/900/1800/1900MHz
WCDMA 900/2100MHz
FDD-LTE 800/900/1800/2100/2600MHz138usd nagyon gagyi telefon?
-
luke30
tag
A Smart Home WiFi Remote Timing Switch $4.99 a, Kupon: GBDEALL
[link]"Csak akkor beszélj ha a mondanivalód értelmesebb a csendnél." - Mahatma Gandhi.
-
cidalain
veterán
válasz nimfas #18967 üzenetére
nem tűnik gagyinak a spec alapján, de nem vagyok nagy szakértő.
keresd fel a Milyen okostelefont vegyek topikot, és kérdezd meg hogy ár-érték arányban okés e.(#18972) luke30
a "majdnem mindig"-be belefér, hogy most éppen pont nem[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
wierra
senior tag
Nehéz ezt így megítélni. Hardverileg nem rossz, bár a nagy kapacitású akksin kívül nincs benne semmi kiemelkedő. Van viszont B20, ami vidéken jól jön. Nincs benne GLONASS, ami pontosabb helymeghatározást biztosít, mint az AGPS.
A szar a májtól az OS-nél és annak támogatottságánál válik el. Ha rendszeresen érkeznek gyári frissítések, akkor akár még jó is lehet; viszont ha a gyártó hamar magára hagyja az adott telefon oprendszerét, az lehet kényelmetlen, mert bár a hardver elbírná az új Android-verziót is, mégsem tudod majd használni azt, mert a gyártó nem publikálja a telefonodra.Én pont emiatt fordultam el a neves gyártóktól, vicc volt a szoftverfrissítések gyakorisága, esélyem se volt akár a következő Android verzióra - hivatalos ROM-on keresztül legalább is. Emiatt kötöttem ki a Xiaominál
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
wierra
senior tag
válasz nimfas #18977 üzenetére
Redmi Note 4-et (3/32) rendeltem az asszonynak, de sajnos SpeMall-ról. 2-3 hete a királyi postánál és a vámügynökségnél vendégeskedik a vas. Elvileg lesz a Note4-re is MIUIHU.
Google One = Mi A1?"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
chatran
őstag
Augusztus 10-e óta semmi mozgás a belga postás LiitoKala töltő trackingjében. Gondolom ez már nem ér ide.
Meddig kell várni Gearbest-en, mikor írhatok a supportnak, hogy nem ért ide? -
vandor01
őstag
nekem volt 2db Oukitelem.... csak szivtam! meg kinaba is visszakuldtem!
soha tobbet..... attol persze ez meg jo lehet!ilyent vettem csak GPS-nek a kocsiba : [link] meg mukodik
de telcsinek inkabb ilyent vennek EU expresses szallitassal! 83ejrode ha munkabiro strapa telefon kell akkor Nomu
[ Szerkesztve ]
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
AtiSnatch
aktív tag
válasz chatran #18979 üzenetére
"We shipped your order WWB1707080924288992 on 07/10/2017. Therefore your delivery deadline will expire on Date 09/08/2017." Nekem ezt írták, bár ez svájci unregistered volt. És szeptember 7-én csak befutott.
C35i, 8210, V300, 6280, F480, 5800, N97, ArcS, Z1C, Z3C, XZ, Mate20pro --> X13
-
tupacamaru
veterán
válasz Quidam #18985 üzenetére
Nekem még hat nap volt, mire cetlit dobtak be hogy mehetek érte.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Quidam
csendes tag
válasz tupacamaru #18987 üzenetére
az országba érkezés után ?
-
tupacamaru
veterán
válasz Quidam #18989 üzenetére
Igen, de ha jól tudom ez azt jelenti hogy megérkezett Belgiumba és onnan már nem tudod követni.
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
bul07
nagyúr
EU Express szállítással rendelt dolgot menyi idő alatt szokták feladni?
Hétfőn olyan délután három felé rendeltem meg a cuccot és azóta Packed státuszig jutott el, és nem jött még semmi szám se
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
addikt
Vettem vasárnap Xiaomi USB LED lámpát kuponos akcióban. Még mindig nem adták fel. Belga szállítással.
Nem sürgős, de ez nem sok idő már? Mikortól érdemes kérdezősködni?
[ Szerkesztve ]
Swift 1.3 GLX, Garmin Fēnix 6s, EOS R, Dell T110 II, iPad Pro, iPhone 15 Pro, Unifi
-
Quidam
csendes tag
válasz tupacamaru #18990 üzenetére
én naiv, azt hittem, hogy Mo-ra érkezett meg
csak bosszantó, hogy direkt kértem/fizettem nyomkövetést, de nem tudtam, hogy a Belga "korlátozott"
akkor várok, mást úgy sem tudok tenni... -
FingR86
őstag
én jó pár hónapja rendeltem egy drónt. de teljesen véletlenül választottam ezt a szállítási módot, azt sem tudtam mi is ez csak reménykedtem hogy át fog csúszni. rá pár napra kezdték el fújni mindenhol hogy a GB bevezette ezt a szállítási módot. Akkor a rendelés leadasatol számítva 10 napon belül nálam volt a cucc. (nem munkanap). Azóta nagyon elterjedt ez a dolog, mert kijelenthetjük hogy nagyon hasznos. Tutira el vannak már havazva ezzel a móddal is, mert mindenki rácuppant a nagyerteku dolgokra mindenféle félelem nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
kicsiultra
tag
Erre valakinek kupon esetleg? A pár napja érkezett Ruizu x02 nagyon gyenge, ez a benjie körbe röhögi, de sajnos csak 5 hónapot bírt a jack aljzata.. Nagyon hiányzik
Kávé?
-
cidalain
veterán
válasz PainKiller13 #18992 üzenetére
O de jo. Pont most rendeltem egy telot ismerosnek, azt mondtam kb 1 honap. De akkor keveset mondtam. Mindegy igazabol az alacsony ar erdekelte, nem a szallitasi ido.
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
bul07
nagyúr
válasz PainKiller13 #18992 üzenetére
Hát ez f@sza
Ugye munkatársnak rendeltük és jövőhétre kellet volna mert akkor van a gyerek születésnapja vagy névnapja
Én balga meg mondtam hogy addig megjönÉs ami mindennek a teteje
Szállítással együtt 8700Ft volt na erre nem megtalálta egy magyar oldalon ugyan azt 9990Ft+ szállításért[link]( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
wierra
senior tag
válasz nimfas #18984 üzenetére
Biztos elkerülte a figyelmedet, de leírtam, hogy a Spemallról rendelt telefon épp vámeljárás alatt van. Pedig fizettem vámbiztosítást is. Megírtam a SM supportnak a helyzetet, amire azt válaszolták, hogy fizessem ki a vámot, és a vámköltség számláját küldjem el nekik és majd kompenzálnak. Na erre kíváncsi leszek... PayPal dispute-ot még úgyse nyitottam.
Nem tartom valószínűnek, hogy Google referenciakészülékre lesz hivatalos miui. Mi5x-re van Miui és Android One is, viszont B20 nincs."In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs