-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exelsior24
aktív tag
válasz bloggiold #17050 üzenetére
Sajnos az NL Post-os csomagokra most extra nagyon rászálltak, és szinte mindet átröntgenezik, és emiatt ami olcsó kis szar dolog is NL posttal jön arra is rengeteget kell várni, amíg sorra kerül és továbbírják belföldi feldolgozásra.
Tapasztalatból mondom mindezt, mert 2 darab regisztrált China Air mail-es csomagom is az országba beérkezés után egyből jött is tovább belföldi feldolgozásra.
Holland TN-es csomagok meg 4-5 nap mire feldolgozzák, hiába pár dolláros cuccok vannak venne.Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882
-
veterán
válasz Exelsior24 #17051 üzenetére
Ez pontosan így van.
Most 6 napja van az országban egy apróság, volt, hogy 9 nap után engedték át.
Minden más ami nem nl max 1-2 nap, és belföldire vált.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
senior tag
válasz Silent77 #17052 üzenetére
Sajnos, nekem se fog szerintem egy hamar továbbmenni és még lehet vám is lesz belőle...
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
koxos:8]
senior tag
Üdv!
Most a sima csomagokat megint belga postával adják fel?
Mert rendeltem két okosórát, és malájziai postát ír a rendeléseknél, de amikor feladták őket akkor lvs számot kaptam, és belga postát írt. -
hevizms
addikt
válasz bloggiold #17050 üzenetére
Totál másról beszélsz mint ami az egész inditó volt,de mindegy.A kolléga megkérdezte mi várható a postai "Célországban feldolgozva"bejegyzése után.
Leirtam a 2 lehetséges változatot.Erre te jössz hogy neked a DHL milyen gyorsan meghozta.
DHL vs Posta nem ugyanaz.
A postán belül is pontosan az a 2 variáció lehet mint amit irtam.Ha nem vámkezelik,akkor az országba érkezés után pár nap és a kezedben van.De ha vámkezelik,akkor cumi.Ez van.
Nem csak te rendelsz rendszeresen elhiheted.
Ha neked még nem volt 3 hétnél hosszabb,akkor te a szerencse fia vagy.
Nekem már volt a 10 napostól az 50 naposig minden.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz sambenez #17055 üzenetére
Én jelenteném, belföldi után 99%-ban másnap jön a csomag.
Múltkori eset, 5 nap alatt az országba volt kínából, 7 napot ültek rajta mikor vám elé állították, onnan még 9 munkanap volt mire kézhez kaptam.
Vámmentesen, mert érték alatti volt.[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
bloggiold
tag
válasz hevizms #17056 üzenetére
Konkrétan erre reagáltam ,,Vámköteles küldemény NAV regisztráció".Na ha ez van akkor még 1 hónap mire megkapod(ha szerencséd van)"
Ha valaki benéz ide és olvassa ezt akkor azonnal rohan itt a lényeg és vesz havi 10000 Ft előfizuval havi részletre egy 2015-ben is hardveresen gyengének számító nagynevű gyártótól egy hulladékot. Ne paráztassuk az embereket, lehet venni külföldről is bármit.https://fontecone.blog.hu/
-
hevizms
addikt
válasz bloggiold #17058 üzenetére
Nem tudom miről beszélsz.A kérdés nem ez volt.Amúyg nem is értem mit beszélsz.Én csak az igazat irtam.Ha ez van a nyomkövetésben a postánál,akkor bizony több hét.Cáfold meg ha nem így van.
Ez a baj ezekkel a fórumokkal hogy nem a kérdésre válaszolnak egyesek,hanem teljesen másra.Almát a körtével
De mindegy részemről befejeztem a vitát,mert csak fűrészeljük a fingot.
Elnézést admin.ui: nem paráztat senki
Aki rendel kínából telefont vagy más elektronikai cuccot,az jobb ha felkészül ezekre.Ja és igen tudjuk.DHL,EUexpressz és más fizetős posták gyorsabbak,de azt megkell fizetni.
Ezt mindenki eldöntheti hogy bepróbálkozik és hátha átcsúszik olcsóbban vagy fizet többet és tutira megy.[ Szerkesztve ]
-
bloggiold
tag
ilife v5s robotporszívó kupon GBHSC4 , így csak 120 dolcsi
https://fontecone.blog.hu/
-
senior tag
válasz Silent77 #17052 üzenetére
Nekem tegnap átváltott,ha minden jol megy ma meg is hozzák
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
senior tag
válasz Black Phone #17062 üzenetére
Sajnos mégse, állítólag még a logisztikáról nem jött el...
-
Atomgeszi
veterán
válasz Atomgeszi #17038 üzenetére
Visszaírtak, hogy 24 órán belül aktiválják elvileg. Remélem. Kár, hogy ilyen sokáig tart, viszont így egyáltalán nem rossz üzlet.
Egyébként csak GB Walletre szeretnek refundolni hibás termék esetén, vagy kiharcolható a PP is?
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
sambenez
addikt
válasz sambenez #17060 üzenetére
Na ma sem érkezett meg. Vicc ez a posta, így leghamarabb hétfőn kapom meg ami azért röhej, mert 7 nap alatt ideért ez meg 6 nap postán pihenést jelent.
Közben beszéltem a postával még mindig a logisztikai központ vigyáz rá, és talán hétfőn vagy kedden megkapom. Kabaré. -
senior tag
-
-
koxos:8]
senior tag
Az normális, hogy 19.-én feladott lvs csomagokról még nincs információ?
[ Szerkesztve ]
-
Imy
veterán
Most van valami pontszerzési lehetőség?
-
cd334
tag
válasz maestro87 #17068 üzenetére
Már magyarországon van, de eddig még más hír nincsen. Juni 10-es rendelés.
Csomag állapota: Szállítás alatt
Célország: Magyarország
Származási ország: Ismeretlen
2017-06-23 12:52 Budapest (HU), In transit.
2017-06-21 23:06 Hinckley, Leicestershire (GB), In transit.
2017-06-21 21:18 Oldbury (GB), In transit.
2017-06-10 07:57 DPD data centre, Order information has been transmitted to DPD.[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Non Slip Super Sticky PU Anti - Skidding Car Matt for Dashboard
0,1$ Kupon kód: PSN1FF
[link]Innen:
[link]( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
SirAlo
aktív tag
Hello rendeltem egy telefont Gearbestről, le fogták vámolni, el küldtem nekik a papiroakt amit kértek, a vámhoz, viszont azóta is "Megküldött dokumentumok feldolgozása " 2017.06.13. óta ezt irja, mennyi ideig szokott ez tartani, kicsit már soknak érzem ezt az időt... köszönom !
-
szmyky
aktív tag
válasz SirAlo #17077 üzenetére
Sajnos annyira nagy pénzbehajtás(kell a lóvé,kezdődik az NB I. hamarosan) van elrendelve, hogy szinte minden csomagot bekér a NAV, ezért akár 4hét is lehet, amire hozzá juthatunk a csomagjainkhoz...
😞
Hiába, a pofátlanságnak nincs határa!
Mi sajnos egy apró kis senkik vagyunk, akik örülhetnek, hogy levegőt vehetnek.
Sajnos az ügyintézők létszáma nincs arányban a megvizsgálandó csomagszámmal. -
Exelsior24
aktív tag
válasz SirAlo #17077 üzenetére
Hát nekem egy 05.13-én az országba érkezett csomagom van amit vámolnak, és 05.25-től állt "Megküldött dokumentumok feldolgozásán", és most tegnap előtt 06.22-én váltott át "Vámkezelési indítvány NAV részére elküldve" állapotra.
Talán jövő héten valamikor tovább is küldik végre postázásra, és akkor végre másfél hónap után megkapom a csomagomat. ( Amit amúgy 05.04-én rendeltem GB-ről, szóval rendeléstől számítva lesz az majdnem 2 hónap is. )
Ezt mérlegelve ha az eddigi várakozást soknak találtad, akkor sajnos el kell szomorítsalak, de mostanában nem hinném hogy kézhez kapod azt a telefont.
[ Szerkesztve ]
Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882
-
Exelsior24
aktív tag
Amúgy pont a héten keresgéltem infókat erről a Magyar Posta Nemzetközi Kicserélő Központ-ról, ugye ide kerülnek a Magyarországra beérkező csomagok és itt röntgenezik át őket, itt dől el melyikeket vámolják és melyikeket nem.
Keresgélés közben találtam egy youtube-os videót ami nem is régen készült, és bemutatják benne a ezt a központot, a hatalmas tornyokban álló csomagokat, és magát a gépet is ami átvilágítja a csomagokat, és ezzel a géppel tényleg nagyon lazán kiszűrik a mobiltelefonokat és minden nagyobb értékű kütyüt, úgyhogy nem is értem hogyan lehetséges az, hogy még így is olvasom, hogy sok embernek egy csomó csomag simán átcsúszik.
Gondolom aki válogatja, szortírozza szét őket , könnyűnek vagy kicsinek találja őket ilyen esetben és azok azért nem kerülnek röntgen alá.
Itt a videó róla, érdemes megnézni ( 5 perctől van a röntgenes rész, előtte Rex felügyelő drogot keres a csomagok között): [Magyar Posta Nemzetközi Kicserélő Központ]
Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882
-
erzol
őstag
válasz Exelsior24 #17081 üzenetére
Hegyekben áll a csomag, dolgozók meg csak páran bóklásznak a raktárban...
A szalag meg gyök2-vel cammog.
Így már értem miért várunk ennyit. -
benfolds
őstag
válasz Exelsior24 #17081 üzenetére
amikor a vámos előveszi a gearbestről vásároltnak kinéző multifunkciós kést...)
amúgy szerintem ennek a kínából rendelgetésnek oda fognak csapni előbb-utóbb. én csak 1 éve kezdtem el (mondjuk annyira sokmindent én nem rendelek, kb 13-15 rendelésem lehet eddig, semmi felesleges kacat), de az utóbbi pár hónapban egy csomó random ismerőstől hallottam, hogy ez vagy azt rendeltek.
esélyes, hogy az áfa-határt leviszik valami minimális összegre. -
bul07
nagyúr
Újra és újra, nekem már ez lesz a negyedik
És még egyik se jött megXiaomi toll [link]
OXMSP kuponnal 1,29$Innen:
[link][ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
szmyky
aktív tag
-
-
senior tag
válasz sambenez #17066 üzenetére
mozdult már valamerre a csomagod? nekem ugyanaz lehet még holnap se lesz itt a postán...
-
sambenez
addikt
válasz Black Phone #17094 üzenetére
Nyomkövetőben nem látszik semmi. Majd reggel kiderül.
-
senior tag
válasz sambenez #17096 üzenetére
énis azt várom hátha reggel látni vmit
-
cd334
tag
Priority line: EU express 50$ körüli csomagom ma kézbesítésre fog kerülni. Nem került vámeljárás alá
(Június 8-án rendelten meg)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest