- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Gaming notebook topik
- BIOS frissítés
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBear
senior tag
válasz timarcell #18495 üzenetére
Eszerint bankja válogatja.
Nekem a Paypal mindig kedvezőbb volt eddig. 5-10 Ft-tal.Szerk: K&H
Két napja vásároltam Banggoodról, ott a paypal 305 körül, a bankom meg 312-vel váltott volna.
Mert épp előtte paypaloztam egy ebay-es kis rendelést, saját bank, 312.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Köszi mindenkinek!
Swift 1.3 GLX, Garmin Fēnix 6s, EOS R, Dell T110 II, iPad Pro, iPhone 15 Pro, Unifi
-
dvtkfan
senior tag
-
chatran
őstag
Sziasztok,
Rendeltem egy convoy s2-t meg egy liitokala töltőt hozzá. A convoy ma érkezett meg, azt mutatja a tracking, hogy " Your shipment has been delivered to the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days."
A töltőnél meg ez az utolsó bejegyzés :
2017-08-10 07:46 Departure to country of destinationMegkapom ezt még? Meddig érdemes még várnom, míg szólok, hogy nem ért ide?
-
Zolee_70
senior tag
Nekem is 08.10-e óta a célországban van, belga....Írtam ma a postának, nem látják, nem szabványos a tracking number...
>> WoT: Zolee70 << I'love WG. Ja, mégsem.
-
RedCactus
senior tag
Telefonokat nézegettem és néhány típusnál ha beleteszem a kosárba, alacsonyabb árat ír, mint az eredetileg kiírt összeg. A PayPal-ig nem vittem el, de érdekes jelenség, mert eddig pont fordítva volt .
Pl. Ulefone Power 2 vagy Vernee Mars
-
bul07
nagyúr
válasz zeon.hu #18526 üzenetére
Nálam már nagyon régóta így van
Egyszerűen szűrni se tudok rendesen mert rossz árak alapján rakja sorba, marha idegesítő
Minden engem érdeklő dolgot kosárba kell tenni hogy lássam a valós árat[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz zeon.hu #18529 üzenetére
Igen másik böngészőből is(Chrome) és az se számít hogy be vagyok e jelentkezve
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
V.Stryker
nagyúr
Srácok, a pontokat mikor írják jóvá a vásárlások után? Két napja vásároltam 150 dolláros motyót, de még mindig nem kaptam érte pontot.
-
-
cris78
őstag
20-ai rendelés ma jött meg
Lefolyó dugóLegjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
pulpi
csendes tag
Hali
Kedden rendeltem egy iLife robot pórszívót, és mára meg is jön. Igaz EU raktárból rendeltem, de igen gyorsak voltak. Pedig azt írták hogy csak 1-én adják fel.
Valami kupon esetleg a xiaomi pen-re még mindig nincs?
-
mate1396
tag
Augusztus 8-án rendeltem gearbesten Belga postával egy KDZ-ED9-es fülhallgatót. 19-én megérkezett Belgiumba de azóta se kaptam semmit se pedig már eltelt több mint 20 nap is Szoktak ennyit csúszni a csomagok vagy ez egyedi eset?
Gearbesten az első rendelésem eddig csak ebay meg banggod volt -
FingR86
őstag
válasz mate1396 #18543 üzenetére
reméld, hogy jobb lesz mint a KZ-ED4. Pár hete kuponnal ~2.7 Ft-ért sikerült egyhez hozzájutnom, de kb annyit is ér... kemény driver flex, és egyik haranggal sem hajlandó jól illeszkedni a fülembe. Pedig nagyon univerzális a fülem, eddig még minden megállt benne Konkrétan kihullik a fülemből akármit csinálok vele és így kb hallani sem sokat lehet belőle.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest