- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Virus:PENGE #8250 üzenetére
Ennyiért normális egyszerű lapost sem kapsz,nem hogy gamert.Ezt amoda már megírták,szerinted itt lesz kánaán?
-
x_o_n
veterán
Ez nem Gamer kategória.
De hogy ne szegjem a kedved,Igen elviszi,mihez képest szépen.gt635-el is nagyon pengén ment,ez meg kb az a teljesitmény.
De Ajánlani nem tudnék mást én sem.Maximum keret nővelést és erősebb vga -s gépet keresni -
kreten67
senior tag
Az asus X5??-as tehát az x500-as szériából ne vásárolj gépet mert később nagyon bánni fogod.
Ha még gyártottak fostalicskát hát ez viszi a pálmát.Mostanság már nincs olyan napom hogy valaki ne tenne az asztalomra egy ilyet hogy nézzek már rá "miért nem indul" kérdéssel,bár a nagy részben még garanciális a probléma így nem rám tartozik. Volt aki nem találja a papírokat és nem garizzák neki a lapost (nem értem miért) és mégiscsak szét kell szednem. Nem is sorolom a borzalmat amit a belsejében találsz alaplap címen.
A legolcsóbb (79e ft) kivitelben egy mobiltelefon alaplap van passzi hűtéssel.
Szerintem akkor vásárolj Asus x554LJ lapost ha a Counter Strike-kon kívül a frizbizés is szerepel a játék- palettádon![ Szerkesztve ]
-
kreten67
senior tag
válasz Dhampir #8255 üzenetére
Nem. Semmi köze hozzá.
Nem úgy általánosságban van a baj az Asus gépekkel,csak hát minden időszakában gyárt szart is jót is.
Az x500 széria olyan mint korábban a K50 ab volt (a márka szégyenfoltja)
A dell is gyárt jót is szart is, és az összes többi gyártó szintén.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz kreten67 #8256 üzenetére
Hát azért erre nem mondanám, hogy az IT-s ipar csúcsterméke:
G751
De legalább van rajta rendes hűtés:
G751
Hogy az elszeparált hűtésről miért szoktak le
az rejtély marad....
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
yaneez
csendes tag
A fiam kb. 1 hete vett egy [link] ilyet. Rosszul tette?
-
yaneez
csendes tag
Sejtelmem sincs , Külföldön él és dolgozik a fiam, de mivel a régi laptopja a halálán van szeretett volna egy komolyabbat. Hazajött, megrendelte és eddig nagyon elégedett vele. Ő nem igazán fórumozik, így én olvasgattam és kértem itt tanácsot ebben a topikan. Ajánlották ezt a típust, csak kicsit megijedtem az utolsó pár hozzászólástól.
-
yaneez
csendes tag
Urak! Köszönöm a megnyugtató válaszokat.
-
Muerte
Topikgazda
Annyit érdemes megtenni új gép vásárlásakor hogy letesztelni egy szintetikus programmal a hőfokokat terhelés alatt,mert fordult már elő hogy elégtelen volt a gyári pasztázás.A program lehet pl.egy 3DMark Fire Strike (ingyenes) közben vagy kimonitorozni a hőfokokat (MSI AB),vagy a háttérben a tálcán futtatni egy HWiNFO 64 sensor only fület amin aztán le lehet ellenőrizni a maximális elért hőfokokat.A kártya ha ~70°C,proci jellemzően a ~80°C-kos tartományban mozog akkor rendben van minden.
-
nagyúr
Nem gondoltam volna, hogy egy GTX960M 4K felbontáson közepes beállításokkal simán elviszi a Crysis-t
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
válasz Darth_Revan #8270 üzenetére
Csakis! A többi egy portolt fosadék, nulla izgalommal.
Még a Warhead ami bejön, ott behalni a magyar dumátólTelefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Pocok256
veterán
-
x_o_n
veterán
Ki vállal Budapesten amúgy pasztázást,gap pad stb cserét?és mennyiért?CLEVO P177SM-A
+mennyi a nyersanyag költség,milyennel érdemes?Priviben irjon aki tud ,köszönöm
És csak megvárható lenne jó,március végén. -
nagyúr
válasz Pocok256 #8280 üzenetére
Hát igen! Nem szívesen fognám meg a hőcsövet közben, de nem is a GPU a dráma; 76-79 fok között ingadozik, hanem a Haswell CPU fűt be kegyetlenül; 81-84 fok között fűti a gépet. Ami viszont dicséretes, hogy még egyszer sem throttling-olt!
-
nagyúr
válasz Pocok256 #8285 üzenetére
Ebben sem megy a proci 47 fok alá netezéskor...
És vigyáz az nVidiára is, hogy az se tudjon kihűlni; úgy 40 fokos, hogy nem is megy a DGPU
A jó kis G46-ban álltak a ventik, csak youtube alatt indult el a CPU-é
[ Szerkesztve ]
-
-
balazs_pro
tag
Sziasztok!
Hamarosan be kell szereznem egy jófajta Acer Predatort és ezzel kapcsolatban hátha tudtok nekem segíteni.
A rendszer így fog kinézni: laptop —> av erősítő —> tv
Van viszont két dolog, amire nincs válasz a neten xd:
1. laptop hdmin keresztül menjen az erősítőbe és onnan tv, vagy közvetlenül tv
2. hang hdmin keresztül menjen az erősítőbe, vagy van egy usbs creative hangkártyám spdif kimenettelköszi a segítséget.
COD HC MP 3000 óra
-
Fücsök007
őstag
válasz balazs_pro #8296 üzenetére
Szerintem jobban járnál egy új clevo notival akár 15, akár 17 hüvelykes notit keresel. Az ilyen egybehűtéses, forrasztott CPU-s és GPU-s notikat a gari lejárta után nem éri meg javíttatni ha elromlik benne valamelyik fontos részegység az alaplapon. Ráadásul még az ára is magas, ha csak a hardvert nézzük.
-
Dhampir
félisten
válasz Fücsök007 #8297 üzenetére
Az olcsóbbik nagyon kifogyóban.
-
echterion
nagyúr
válasz balazs_pro #8296 üzenetére
Laptop menjen az erősítőbe, onnan a kép meg a TV-re. A hangot leszedi az erősítő, a kép meg megy tovább a TV-re.
Ha hdmi-ről küldöd a hangot, akkor fényévekkel jobb minőséget kapsz, mintha egy usb-s cuccal vacakolnál.******
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest