- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
savior
őstag
Hello.
Nekem a kerdesem az lenne, hogy agyban fekve vagy fotelben ulve milyen jatszani egy laptopon a pcs jatekokkal?
Billentyuzet gondolom nem gond, mert az ugyanolyan, de az eger hianya nem gond?
MMO-zasra lenne hasznalva.https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
nagyúr
-
nagyúr
Újra elérhető a GeForce 362.00-es driver,ezek szerint már javították.
-
wanted5
őstag
egyáltalán ki akar ágyban vagy fotelben játszani? maximum plants vs zombies vagy angry birds az a kategória amit el tudnék képzelni, minden más komolyabb játékhoz nevetségesen használhatatlan az efféle "pozíció"
OK, hogy lusták az emberek, de legalább asztal előtt, székben ülni ne legyél már lusta..ágyban játszáshoz pedig ott a telefon (vagy használd a fantáziád és találd fel magad )
Ford Focus MK2,5 - 1.6 101hp
-
-
Hurkaleves
őstag
én is ágyban játszok egy ilyenen
teljesen jó. az egyik könyökömet az ágy karfája a másikat pedig egy ágy szivacs támasztja alá. atom komfort. -
echterion
nagyúr
-
törölt tag
Forintban ez körülbelül mennyit érne?
GTX 850M
i7-4510U 2,00 Ghz
8 GB RAM
1TB HDD
Beatsaudio hangszóró.
Ha esetleg nem irtam le mindent, szoljatok és kijavitom. Fél éves gépről van szó. -
echterion
nagyúr
válasz #56268288 #8820 üzenetére
Csak a típust hagytad le. Meg aztán az se mindegy, hogy a 850-es mennyi és milyen rammal szerelt, mert van ddr3-as és gddr5-ös is belőle.
(#8816) pisztoly: Igen, 17-esem van. Most úgy használom, hogy egy vékony fa szekrénypolc van alatta. Végülis kényelmes, de ha van jobb, azt is kipróbálnám szívesen.
[ Szerkesztve ]
-
Mydgard
tag
válasz Darth_Revan #8779 üzenetére
Csao, szep masina. Az arat elarulnad?
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
-
x_o_n
veterán
-
Szepi1979
senior tag
“ nem kell mindig nyerni “
-
beloadjoker
őstag
válasz Szepi1979 #8831 üzenetére
Azt azért nem árt tudni hogy egy EXP GDC V7.0 Beast ~15e, és csatlakozhat Mini PCI-Eon, Expresscardal, vagy NGFFel is, és már nem ott tart hogyha kihúzza az ember a gépből akkor megfagy minden, és a noti kijelzőjére is mehet a kép.
Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
echterion
nagyúr
-
wanted5
őstag
válasz beloadjoker #8832 üzenetére
lehet hogy olcsó de elég barbár megoldás
[ Szerkesztve ]
Ford Focus MK2,5 - 1.6 101hp
-
beloadjoker
őstag
válasz wanted5 #8835 üzenetére
Express card plug & play másik kettőhöz le kell venni a gép alját igen, nekem tervben van y510phez egy másik alsó burkolat, mpcie hosszabbító végét kivinném burkolaton kívülre /nyilván lyukat kell vágni miatta/ és akkor nem lenne macerás egyszer kellene megcsinálni. Az hogy az egészet belerakták egy dobozba meg nem nagy cucc szintén kivitelezhető, szóval hogy barbár e
[ Szerkesztve ]
Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
Martin97
aktív tag
válasz beloadjoker #8836 üzenetére
Ez mind szép és jó, de melyik gépben van üres mini pci-e csatlakozó, amire ezt rádugod? Mert szerintem néhány kivételével egyikben sincs. Nekem a wifinek és BT-nek kéne búcsút intenem, ha ezt akarnám használni. Szóval ez így nem a legjobb, mert ha váltani akarok újra kell indítanom. És ha cipelni akarom pl.: előadásra akkor meg rögzítenem kell az alját. Szóval még ez sem a legjobb.
Egy usb 3-as csatolónak látnám egyedül értelmét, mert az már a legtöbb eszközben van, és alkalmasint nem csak laptophoz, hanem táblához, TV-hez, asztali géphez (OFF)(és akár telefonhoz?)(/OFF) is lehetne használni. Persze a sávszél nagy valószínűséggel nem lenne megfelelő, meg a kompatibilitással is lehetnek gondok. De ezt látom az egyedüli járható útnak, mert az usb 3-as csatoló viszonylag elterjedt és alkalmasint usb 2-vel is használható lenne. Nem tudom, hogy van-e ilyen, de néhány esetben hasznos lehetne.
-
echterion
nagyúr
válasz Hurkaleves #8834 üzenetére
Hm, köszi szépen. Az a másfél centi nem igazán számít, annyit akár le is lóghatna.
-
beloadjoker
őstag
válasz Martin97 #8837 üzenetére
Pl nálam van ngff és mini pci-e is szóval nálam megoldható nyilván magamból indultam ki, de ezen kívül üzleti gépek oldalán ott az express card, és ott van még a thunderbolt csati is.
Én ha ebbe tényleg belevágok akkor veszek egy másik alsó burkolatot és oda vezetem ki az mini pcie vagy ngff csatit hosszabbítóval, és akkor nem kell lekapkodni meg visszarakosgatni csak egyszer megcsinálni, egyetemen én nem járkálok 15,6os lapossal, arra van 12,1es kis gép.A rossz hírem viszont az hogy szerintem ez usb-n még egy jó darabig nem fog menni
[ Szerkesztve ]
-
Martin97
aktív tag
válasz beloadjoker #8839 üzenetére
Ja, hát ugye kategóriák. Nekem nincs olyan opcióm, hogy egy kisebb ultrabook-ot használjak hordozhatónak a koliban meg a "nagyot". De ugye kategóriák...
Sajnos ezt én is realizáltam, bár egy idő után szerintem lesz akkora sávszél. Ha mást nem elosztják 2 külön álló portra, vagy valami. Annyi még volna is szabadon. Szóval azért valahogy meg tudnák oldani. És idővel a jelenleg sávszél is nőni fog.
Nyilván ez az opció sem volna tökéletes, csak egy megfelelő kompromisszum.
Szerintem aki üzletit vesz, az nem azon játszik. Akinek meg már van annyi "lehetősége" és játszani is szeretne, akkor meg elgondolkozik egy játékoson.
Szóval ez az egpu móka pont az a kategória lenne, akik egy olyan gépet használnak, amiben van elég erős processzor, hogy meghajtson mondjuk egy gtx750-et, viszont komoly játékosra meg nem futja. Ezért nincs benne túl erős vga. És ekkor lenne jó ez az opció, mert van is laptop, hordozható is, és alkalmasint játszani is lehet rajta, ha rá van dokkolva az egpu-ra. Ráadásul nem is olvad el a hőtől, mert a kártya nem a lapost fűti. Ezzel csak az a bökkenő, hogy ezeken a konzumer gépeken általában nincs thunderbolt, express card, szabad mini pci-e vagy ngff csatoló. És itt már meg is bukott a dolog. Sajnos.
A másik meg az a réteg, aki könnyű/üzleti gépet szeretne, de teljesítményt is. Kis Pista vesz egy ultrabookot/vállalatit, mert azzal melózik, és igényli a rendkívül jó hordozhatóságot, jó akkuidőt. Neki jó esetben van olyan csatolója, amin keresztül rá tud kötni a gépére egy egpu-t. Játszani is akar néha meló után, ha már asszonypajtás nincs, ezért vesz egy egpu-t és boldog vele.
Szóval ott tartunk, hogy megint azok örülnek, akik nem a konzumer kategóriát használják.
Ebben a formában akkor volna értelme ennek, ha az alsóbb szegmensben is elterjedne a thunderbolt, és a szükséges kiegészítők sem lennének horror áron.Igazából suliba tudnám használni az akár vérbeli gamer lapost is, mert külső akkuról lehet üzemeltetni, meg ultra takarékban amúgy is elmegy néhány óráig. Az meg, hogy 2,4kg vagy 4,3kg meg olymindegy, mert nem szakadok bele. Csak ez megint drága móka, és visszajutottunk az elejére, és a kör bezárult.
Neked viszont hajrá, majd írj néhány szösszenetet, hogy mi lett az eredmény.
Én is magamból indultam ki, nekem ez a véleményem, de ettől függetlenül a tiédet is meg tudom érteni, csak nincs mindenkinek olyan alapja, mint neked az egpu-hoz. Persze ez itt egy olyan topik, ahol nem is kérdés, hogy melyik opció a megfelelő.
Részemről befejeztem, ne offoljuk szét a topikot.
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Technikai érdeklődésből ajánlom ezt a cikket, ahol 3 notebook lett egymással összemérve (ASUS G551VW, Lenovo Y700 15ISK, MSI GE62 2QC).
-
x_o_n
veterán
Pontosan erre gondoltam,meg már ezt eljátszották más modellel....és mire kiderült eltelt 8-10 hónap és ömlöttek a gondok... (mindenkinél) továbbra is az gondolom koca játékra alkalmas lehet.....de mivel a nemzetközi garancia megoldott és ennyiéert egy régebbi gen. de erösebb clevot lehet venni addig ez minden csak nem jó vétel.
-
capulet75
addikt
Soha az életben nem vennék ilyen gépet ha olcsóbban megkaphatom használtan a jobbat. Egyszerű logika az egész, hisz egy 300k-s gép áll szemben egy 6-800k-s notival. Hiába van köztük 2-3 év és 1-2 generációnyi hardver különbség, totál esélytelen egy ilyen belépő szintű gép.
[ Szerkesztve ]
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
Muerte
Topikgazda
-
spyduck
nagyúr
Lenne pár kérdésem:
(1) Tudsz nekem linkelni olyan gépet ami 300k-ért szted jobb?
(2) Évente kb 15.000db GTX960M szintű készüléket étkesítenek itthon. Tudsz mutatni 15.000 használt készüléket 300k alatt?
(3) Ha megveszi az ügyfél a 300k-s Clevo-t, akkor hová viszi szervizbe? Mennyibe fog kerülni?
(4) Tudod mikor romlanak el a gamer gépek? Te most komolyan 300k-ért vétenél mással egy 4 éves AW-t? Honann tudod, hogy újrapasztázta vagy éppen kiportalanította a rendszert az előző tulaj? Mi van a meg nem ismétlődő hibákkal? Az átlag user de még a tapasztalt se tudja sokszor, hogy mi a baja.Nekünk van pár szervizünk így tudom miről beszélek. 2-3 év után úgy hullanak a gamer gépek mint a legyek. Heti szinten hozzák vissza az általad istenített AW-ket VGA csere miatt.
szerk: gyakori szervizes mondatok: Mi a baja? - Nem tudom, feladom, s*zr
(#8845) x_o_n: Ezt kifejtenéd? Érdekelne.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ukrajnai háború
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Farming Simulator 25
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest